Hele chlapi, já nevím. Pokud to mám chápat, že Miloš nám to platí, fajn, já to však nevěděl, protože to nikde není jako dostupná informace prvního řádu. Každý si tu však dopomůže k nějakým informacím a to ZDARMA. O tom to fórum je. Pokud je třeba platit, budu platit, ale nikdo mě nevyzval....
A druhý pohled: reklam z goooooogle tu bliká jak na vánočním stromečku a jeden text, který se rovná SLEVĚ pro nás, pro uživatele, kteří to můžeme čerpat, snad nikoho nezabije. Ale podmínit to slovy JÁ Z TOHO NIC NEMÁM = dle mého čistá "česká" závist. Já tomu nerozumím, prostě je pár těch co si to můžou dovolit k Horečkovi zajet a zbytek ne, protože jsou z větší dálky, apod. No a proč by jsme si měli závidět, že někdo jo a někdo ne???? To je fakt zarážející!!! Každý ze servisů má možnost, dát nám nějakou slevu, když atd.... To, že byl Horečka první a je v Kuníně, snad není problém. Nebo jo? Proč by to mělo např. Slovenské kolegy nějak vzrušovat. Když tu dá někdo servisní návody, taky je máte v jeden ráz všichni a zadarmo.... Fakt tu "českost" nechápu.