Podsvit ovládání ventilace
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Podsvit ovládání ventilace
Měnil někdo žárovky? Jaké tam patří? Obě mi už umřely
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
ale oni jsou stejný jako v Nexii vůbec většina žárovek jakéhokoliv podsvícení je tato malá celoskleněnná žárovka někde je ještě navíc normální velká jako je třeba v bočním blinkru a ve vypínačích bývají mikrožárovky které se nedají normálně sehnat jedině někde ve velkoobchodě s elektro a nebo šikovnej elektrikář
Mne ta prava vzdycky zhasina, ale kdyz do toho trisknu, tak se zase rozsviti
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Re: Podsvit ovládání ventilace
Zdravím všechny, mám problém minulý týden jsem si objednal v Chevroletu tyto žárovky + "jak se říká šprcky" a dnes když jsem tam volal jestli to už mají bylo mi zděleno že bohužel nemají a mít už nebudou (prý jim to dodavatel přestal dodávat).
Prosím o jakoukoli radu nebo odkaz přesně na tyto produkty, jde o to že ani nevím které přesně koupit, někdo tu psal že jsou ještě menší než u budíků, nebo alespoň označení, moc děkuji předem za jakoukoli radu.
Prosím o jakoukoli radu nebo odkaz přesně na tyto produkty, jde o to že ani nevím které přesně koupit, někdo tu psal že jsou ještě menší než u budíků, nebo alespoň označení, moc děkuji předem za jakoukoli radu.
- Bobešek
- Kontaktovat uživatele:
Já tam všude nacpal a to i do vypínače zadní mlhovky žárovky do autorádia. Jsou sice mrňavé ale mají delší životnost.
Ahoj můžeš mi prosím dát odkaz kde je objednat, předem mooc děkuji
Bobešek píše:Já tam všude nacpal a to i do vypínače zadní mlhovky žárovky do autorádia. Jsou sice mrňavé ale mají delší životnost.
Ahoj , také pekné videjka ake máš na youtube som už dávno nevidel .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex