Cukání při přidání plynu a žrout benzínu!!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Re: Cukání při přidání plynu a žrout benzínu!!
Mne to robilo tiež vymenil som snímač teploty nasávaného vzduchu (ATS), nachádza sa v spojovacej hadici medzi filtrom a sacím potrubím. Po výmene všetko OK. Snímač stojí okolo 13 Eur.
- Reklama
to Palix to auto ještě jezdí, od doby co mi tehdy prdla ta hadice žádná porucha, mam bezmála 200 000 chvíli to pak žralo olej ale to pak samo ustalo... no jinak jsem letos komplet udělal brzdy, čepy a tyčky stabilizátoru, čekaj mě rozvody a ta lambda... ale to až mi sroste kotník
Jinak se na tom učila jezdit moje drahá polovička, a že autí nešetřila hlavně spojku a převodovku a auto pořád drží, ford už by byl šX tuhej... SLáva korejským vozům
Jinak se na tom učila jezdit moje drahá polovička, a že autí nešetřila hlavně spojku a převodovku a auto pořád drží, ford už by byl šX tuhej... SLáva korejským vozům
HOTOVO,OPRAVENO!!!
Tak mám po problému,byl jsem ve značkovým servisu a co bylo špatně? indukční cívka,auti zase šlape tak jak má. A cena i s diagnostikou a prací 3000,-
Tak mám po problému,byl jsem ve značkovým servisu a co bylo špatně? indukční cívka,auti zase šlape tak jak má. A cena i s diagnostikou a prací 3000,-
-
Tak blahopřeji!Jinak mě dělalo to samý a byly to kabely.Jinak dnes bez diag. nezjistíš vůbec nic.Zlaté 120tky,tam jsme měnili s bratrancem motory 3x za den. Tak ať slouží
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
No vidíš, hlavně že šlape a i takhle na dálku se dá problém trefit........ Indukční cívka = vyskonapěťové trafo tedy to co hází jiskru..... když mě kdysi Moskvič nešel do otáček tak jsem koupil kabely, ke svíčkám a víčko od rozdělovače a kladívko tohle jsem vyměnil a byl pokoj....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502