Nastartuje a hned chcípne
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nastartuje a hned chcípne
Mám takový problém,než jsem něco začal dělat,tak jsem měl volnoběžné otáčky1800ot/min Nessi 1.5 16V,dělal jsem si v pohodě své věci na autě a odpojil baterku,při zapojení baterky a pokusu nastartování byly otáčky už jen 1000 ale to hned chcíplo.Jako kdyby řídící jednotka zapoměla otáčky krokoměru.Může to být tím krokovým motorkem??děkuji moc
- Reklama
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastartuje a hned chcípne
Mám stejný problém.Přivezl jsem auto ze servisu,výměna rozvodů,brzd,chladiče, vodní pumpy atd. A ted mi nedrží otáčky.Nastartuju a v pohodě,ale jekmile sešlápnu plyn začne se dusit a chcípne a pak to chvilku trvá,než zase naskočí.Když se mi podaří to rozjet tak musím držet otáčky aby to zas neumřelo.
jenže já jí na plynu udržím,když ho pustím tak chcípne a to můžu jet jenom na jedničku-spojka plyn a pořád dokola,nestačí zareágovat vůbec motor či nevím
- vladimir fodor
tygrass skus spresnit tých 1800ot-min.pri studenom motore alebo teplom a akú opravu si vykonával,no a či si trikrát zapol a vypol klúčik zapalovania pre nakalibrovanie krakoveho motorčeka a snímača polohy škrtiacej klapky po zapojení baterky.
vladimir fodor píše:tygrass skus spresnit tých 1800ot-min.pri studenom motore alebo teplom a akú opravu si vykonával,no a či si trikrát zapol a vypol klúčik zapalovania pre nakalibrovanie krakoveho motorčeka a snímača polohy škrtiacej klapky po zapojení baterky.
Přesně tak. po odpojení baterky ji musíš znova naučit , jak se má chovat! Podívej se do archívu , tam je přesně popsán návod, jak na to!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Tak motor byl studený a otáčel jsem klíčkem několikrát abych to nastavil,to jsem si přečetl ale od tý doby to jen nastartuju a hned zdechne,pokud už předtím měla špatné otáčky,když byla teplá,úkony které jsem při odpojení baterky dělal jsou,že jsem se hrabal v přístrojovce ale nic zásadního.zkusím vyměnit krokový motorek a uvidím,všechno jinak normálně šlapalo
zkusil bych jeste znova odpojit baterku.nekdy to chvili trva nez si to sedne.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Tak jsem to zkoušel ještě jednou a pořád stejný,už nereaguje ani na plyn když jej sešlápnu při tom volnoběhu startovacim,tak už fakt nevím
Tak už jsem jí konečně rozhýbal,bylo to mít motorkem,byl úplně černej ,při první jízdě jsem se lekl,auto vůbec netáhlo,jen na 2tis ot,pak po chvíli už to bylo dobrý jela krásně.Pořád mi vypadává náhon na tachometru,už to ukazovalo a pak najednou nic
skus pozret cidlo skrtiacej klapky alebo sice neprevdepodobne ale mozno modula a cievka v rozdelovaci.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk