servis na Královéhradecku

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
atikus

servis na Královéhradecku

Příspěvek od atikus »

Ahoj, poraďte mi Vy z východních Čech nějakého slušného opraváře v HK, nebo v Rychnově nad Kněžnou a okolí. Mám Daewoo Nubiri 98... díky!
Nubira kombi, 2.0, rv 1998...
Reklama

prodejce

Re: servis na Královéhradecku

Příspěvek od prodejce »

atikus píše:Ahoj, poraďte mi Vy z východních Čech nějakého slušného opraváře v HK, nebo v Rychnově nad Kněžnou a okolí. Mám Daewoo Nubiri 98... díky!
Prosím tě sehnal jsi někoho? Taky mám teď s auti problém a potřeboval bych někoho rozumného a spolehlivého!!
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Kluci co máte za problém ? Buďte konkrétní -i
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
milosh

Příspěvek od milosh »

http://www.ase-dedic.com

Jezdim tam i ja to to mam 200km -i
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
666

Příspěvek od 666 »

Proboha, co to je za zmatečný dotaz. Nebo si tady někdo dělá pr.el? V Rychnově nad Kněžnou
je autorizovaný prodejce Chevrolet /vedle Tesca a hlavní silnice přes Rychnov/. Nebo sháníte velmi levného opraváře někde ze stodoly. Takového taky znám, levný, ale odfušuje co může, náhradní díly má-jenom vždy rozhrne ten bordel na stole a s klidem vám řekne, že to je ta správná "téměř nová" pumpa atd. Tak takového chcete poradit? Jinak je servis také v Pardubicích, ale zdá se mi značně předražený.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
milosh

Příspěvek od milosh »

Odkaz co jsem dal ja je znamej, za kteryho bych dal ruku do ohne, jezdi k nemu vetsina znamych co maji opliky a nikdo nemel problem. A urco bude levnejsi jak autorizak.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
prodejce

Příspěvek od prodejce »

milosh píše:Odkaz co jsem dal ja je znamej, za kteryho bych dal ruku do ohne, jezdi k nemu vetsina znamych co maji opliky a nikdo nemel problem. A urco bude levnejsi jak autorizak.
ANO,tohle je odpověď co jsem čekal a ne jen keci jako něco o stodole atd.(to sis mohl ušetřit námahu s psaním)!!
,,urco bude levnejsi jak autorizak´´ děkuju
prodejce

Příspěvek od prodejce »

666 píše:Proboha, co to je za zmatečný dotaz. Nebo si tady někdo dělá pr.el? V Rychnově nad Kněžnou
je autorizovaný prodejce Chevrolet /vedle Tesca a hlavní silnice přes Rychnov/. Nebo sháníte velmi levného opraváře někde ze stodoly. Takového taky znám, levný, ale odfušuje co může, náhradní díly má-jenom vždy rozhrne ten bordel na stole a s klidem vám řekne, že to je ta správná "téměř nová" pumpa atd. Tak takového chcete poradit? Jinak je servis také v Pardubicích, ale zdá se mi značně předražený.
Jo jináč problém mám tady : https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=13&t=16917 stačí jen číst ty chytrolíne. :?
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“