Moderátoři: Blue Lanos, Admins
No jak říkám, nemámconpet píše:To kolečko na kliči vpravojestli ho tam taky máš ,tak imo pravděpodobně máš taky
že ukazatel benzínu je na hovnoconpet píše:To je ale překvapení![]()
co na to říct ??
![]()
Dnes jsem se zastavil moje autoneviemaky píše:tiez som mal este nedavno problem so startovanim...zacalo to palivovym cerpadlom, upchatym palivovym filtrom...
po ich vymene mi to este raz cele zblblo, jeden typek mi tam prepojil nieco niekam a odvtedy startovalo na druhy-treti krat...
nejaky cas som tak jazdil, ale ked mi to zacalo blbnut tak, ze mi to vobec ani necuklo, a parkrat ma to vselikade nechalo,
som sa nasral a hodil to do servisu, kedze s autoelektrikou si moc nerozumiem, takze tam mi s tym pomohli...
odhalili, ze problem bol v tom, ze typek, ktoreho som spominal, mi prepojil palivove cerpadlo niekam inam nez malo byt, co sposobovalo startovanie na druhy-treti krat a ten problem, ze to ani necuklo, spocival v imobilizeri...do neho islo 12V a z neho uz len 7V...cize nezoplo nejake relatko a jasne ze starter ani nepipol....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |