Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od Docent II. »

To mně připomnělo takovej strašně starej vtip...
Soudružka učitelka dala ve třídě každému dítěti korunu, a druhý den mají referovat, jak s ní hospodárně naložily...
Druhý den Mařenka vrací soudružce učitelce 20 haléřů a říká "já jsem za tu korunu koupila pro sebe a sourozence lízátka, papírky jsem odevzdala do sběru, dostala jsem za ně těch 20 haléřů a tak je vracím".
Pepíček vrací soudružce učitelce celou korunu, ta se diví, že ji Pepíček neutratil, a ten na to:
"Soudružko učitelko, já jsem za tu korunu koupil jitrnici, přines jsem ji domů, máma si s ní dala, ségra si s ní dala, pak jsme ji sežrali, fotr do ní nasral a já jsem ji šel vrátit, že je zkažená, tak tady máte zpátky tu korunu" ;) .
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Reklama

Serpico

Příspěvek od Serpico »

...třídit a třídit, recyklovat vše jinak náš odpad zahltí, není zbytí a z toho plasty jsou největší svinstvo ( ftaláty a ostatní zbytkové prvky )

inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Slam

Příspěvek od Slam »

J.Bad píše:Sice to sem nepatří ,ale i u nás doma třídíme co se dá.. skoro 3x týdně plný pytel plastů - papír ani nepočítám i i krabičku od čehokoliv házím do pytle na papír - v práci to samé... třídění odpadů je prostě hit!
A nejlepší na tom je, když to pak všechno popeláři stejně vyvezou na jednu hromadu! :!: Osobní zkušenost - sunu si to k polenicím s igelitkama tříděného odpadu, tam zrovna popeláři a jeden mi tahá tašky z rukou říkajíc při tom "dejte to sem, ono se to stejně ztratí" a naházel to všechno do kontejneru na směsný odpad... -P Takže všem poctivým třídičům odpadu zdar, je to jistě záslužná činnost, i když to "finále" tu dobrou myšlenku poněkud kazí... ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Slam píše:
J.Bad píše:Sice to sem nepatří ,ale i u nás doma třídíme co se dá.. skoro 3x týdně plný pytel plastů - papír ani nepočítám i i krabičku od čehokoliv házím do pytle na papír - v práci to samé... třídění odpadů je prostě hit!
A nejlepší na tom je, když to pak všechno popeláři stejně vyvezou na jednu hromadu! :!: Osobní zkušenost - sunu si to k polenicím s igelitkama tříděného odpadu, tam zrovna popeláři a jeden mi tahá tašky z rukou říkajíc při tom "dejte to sem, ono se to stejně ztratí" a naházel to všechno do kontejneru na směsný odpad... -P Takže všem poctivým třídičům odpadu zdar, je to jistě záslužná činnost, i když to "finále" tu dobrou myšlenku poněkud kazí... ;)
----------------------
Mám bohužel ... také takovou zkušenost a třídit jsem přestal !!! Třídění zdar !!! Zdraví " Vazoun " :o)
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Vazoune, já mám stejnou zkušenost a třídit jsem nepřestal... Víš proč? U nás na vsi se platí za odpad ne podle osob, ale podle četnosti vyvážení. Takže mám koupené známky na jednorázový vývoz, třídím, a je mně srdečně u řiti, co s popeláři s plastem/sklem/papírem udělají, mně to nezasírá popelnici a tudíž těch známek nespotřebuji tolik...
Ale je mně jasné, že tam, kde se platí roční paušál na osobu bez ohledu na to, kolik odpadu člověk vyprodukuje, nemá nějaké třídění smysl.
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Docent II. píše:Vazoune, já mám stejnou zkušenost a třídit jsem nepřestal... Víš proč? U nás na vsi se platí za odpad ne podle osob, ale podle četnosti vyvážení. Takže mám koupené známky na jednorázový vývoz, třídím, a je mně srdečně u řiti, co s popeláři s plastem/sklem/papírem udělají, mně to nezasírá popelnici a tudíž těch známek nespotřebuji tolik...
Ale je mně jasné, že tam, kde se platí roční paušál na osobu bez ohledu na to, kolik odpadu člověk vyprodukuje, nemá nějaké třídění smysl.
Tak házej odpad k sousedům a známky ušetříš celoročně... a třídit také nemusíš... víš co to zabere času (vím o čem píšu) .. jedna taška na plast - druhá na papír - další na kartony od juice či mléka... a sklo se vynáší průběžně.
Je tedy neuvěřitelné jak bezdomovci dokážou vybrat ze skleněného kontejneru VRATNÉ LAHVE - strčí hlavu dovnitř - pak zamaká s připraveným háčkem a už to si připadá jak ve Finsku na rybolovu....a pak šup do Tesca kde vymění sklo za krabici vína a tu pak hodí do popelnice kartony a tím vlastně funguje koloběh odpadů.....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Docent II. píše:Vazoune, já mám stejnou zkušenost a třídit jsem nepřestal... Víš proč? U nás na vsi se platí za odpad ne podle osob, ale podle četnosti vyvážení. Takže mám koupené známky na jednorázový vývoz, třídím, a je mně srdečně u řiti, co s popeláři s plastem/sklem/papírem udělají, mně to nezasírá popelnici a tudíž těch známek nespotřebuji tolik...
----------------------
Děláš dobře a máš pravdu kolego " DocenteII." ty třídíš pro úsporu své kapsy ... také jsme si to mysleli , něco jiného je soukromá popelnice,kterou si určitě zamykáš :o) a něco jiného je kontejner u bytovky ... :o)někteří lidé jsou nenapravitelní :o) i když máme k disposici / žlutý na plast, zelený na sklo barevné,bílý na sklo čiré, další na papír všeho druhu a každý vchod ma svůj kontejner na směsný kuchyn'ský odpad / který se zamyká ... :o) přál bych ti vidět, co vše tam najdeš i když je tam nápis jako prase : Děkujeme že třídíš odpad ! Bytovkáři jsou největší bordeláři, protože nikdo nezjistí kdo to dělá !!!čau zdraví "Vazoun" :lol:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Po nastěhování do nového jsme si museli pořídit taky vlastní popelnici - každý byt má svou označenou a zatím se prý nestalo, že by někdo něco strčil do popelnice cizí. Odpad třídíme, jednou týdně odvezeme pytle s tříděným ke kontejnerům na tříděný odpad (mám to cca 300m). Zatím žádný problém.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no vážení " motivace " je jasně daná a to i v panel-story, měli jsme tři popelnice - kontejner a nestačilo to, najednou máme dvě a stačí, protože se chodí do popelnic kontejnerů na sklo, papír navíc se často přistavuje velký kontejner na velký odpad lednice, křesla prostě odpad a za humny máme sběrný dvůr...není co řešit

...a jen tak mimochodem plasty jsou opravdu největší svinstvo!
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

odišiel ďalší výborny český herec,sám dobrovoľne nastúpil na večné angažmán. Ešte nedávno učinkoval v seriáli Pojišťovna Štěsti,ale kto sme ladili za socíka na krátkych vlnách,tak jeho hlas nám znel v 80.rokoch z éteru Slobodky
http://www.cas.sk/clanok/180195/cesky-e ... razdu.html
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no alvine, to je smutný osud...

serpico
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

alvin píše:odišiel ďalší výborny český herec
Mně bohužel zůstane v paměti spíše jako mizerný a neschopný ministr -P .
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Docent II. píše:
alvin píše:odišiel ďalší výborny český herec
Mně bohužel zůstane v paměti spíše jako mizerný a neschopný ministr -P .
To je žiaľ údel hercov,aj ten sebelepší herec,ktorý zvláda tie najzložitejšie herecké role nemusí zvládnuť politicku. Výnimkou bol azda Ronald Regan.
Ale u nás väčšinou sebelepší herci v politike pohoria,ako. o.i. Ladislav Chudík, Milan Kňažko,Martin Stropnický a ďalší :P :P :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Serpico píše:...no alvine, to je smutný osud...

Ne ne to není osud - to je svobodná volba a rozhodnutí... že byl nemocný - chlastal - klasický ministr....souhlas s Docentem II - minstr špatný .. herec - dobrý a každý by se měl držet toho co umí....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
ladinek

Příspěvek od ladinek »

kukám teď na televizní noviny a připadne mě ten svět nějakej převrácenej,žena zavraždí svoji rodinu,včera někdo sekerou zabije svoje děti ve spánku,rohlíky budou stát skoro 5kč,miliardy tečou jak voda, no nevím nevím jak to bude za sto let to lidstvo asi úplně zblázní -P
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Odpovědět

Zpět na „POKEC“