Dneska som sa rozhodol namontovar ovladaci panel kurenia kedze pomaly ale isto sa uz blizi zima

Vybral som ho asi niekedy v Januari, ze spravim ine podsvietenie ale dako som sa k nemu nedostal a potom som sa dostal k 2 nahradnym aj s tlacitkom na klimu.
Chcel som zistit ako by sa toto tlacitko dalo vyuzit na zapinanie niecoho ineho. Po skusanie a merani daco strasne som prisiel na to ze ten plosacik je k nicomu a je nutne spravit iny

Po dlhej dobe som zabudol aj ktore bowdeny kde idu. Su tam z prava 1 a z lava 2. 2 cierne a 1 sedy. Bol som si isty ze ten sedy ide na otvaranie vonkajsieho a vnutorneho obehu. Po 30 min pasovania som zistil ze to asi tak nebude

Po dalsej polhodine sa mi konecne podarilo vsetky bowdeny nasadit na ovladaci panel a zasunut konektory.
A ejha kukam svieti mi vyhrievanie okien a klima co to ?
Nuz povodne som chcel dat moj stary povodny bez klimy aby som sa s tym s klimou pohral.
Tak pome vsetko dat zase dole a znova

Robota len na par minut

Este som z toho jedneho vybral plosak aby som meral kde co a ako sa kedy sprava ale asi tam bude daco poskodene nasjkor zalomene kabliky lebo LED raz svietili raz nie.
Ale aspon ze uz tam mam stary ktory funguje ako ma a celkom rychlo mi aj kurilo ked som namieste skusal