- predvolebni plakat - a o tom to je !.JPG (71.34 KiB) Zobrazeno 1777 x
Politika - Co vy na to ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Re: Politika 2009 - 2010 - Co vy na to ?
...děkuji za příspěvek xsoftx-u vychází z reality a zmiňuje společenský vývoj jako takový, jinak jsme mohli zůstat v prvobytně pospolné společnosti a hlavně je bez uměle navozené a dnes populární nenávisti ke komunistům, jinak centrální plánování mělo své výhody i nevýhody tedy rozsah trhu, konkurence a tehdy RVHP v podstatě řízená z ruska nutila své jednotlivé státy přímo do odvětví, které sama hlavně potřebovala, zmiňovat uran a jeho těžbu víceméně naše jediná významná surovina, kterou jsme však " dávali " rusku a mohli jsme ji prodat je dnes už bezpředmětné.
Na druhou stranu SPK ( státní plánovací komise ) udržely státní rozpočet s přebytkem a to i v době světových krizí s ropou ap., to se nám dnes nedaří, chybí ekonomické nástroje ( plošné daně - spotřební a DPH na to prostě nestačí a plošně postihnou celou společnost...), důslednost při odvádění daní viz. počítání celkových hospodářských výsledků podnikatelů do nuly, tolik oblíbené v 90letech, milionové daňové podvody, to vše se dnes celkově promítá do státního deficitu.
Nikdy neprošlo ve sněmovně skutečné majetkové přiznání nabytého majetku a nejspíš nikdy neprojde..., pokud xsoft psal o USA tak tam má politik " zmrazený " účet v bance, ....no naši politici mají účty i hmotný majetek mnohdy mimo republiku viz Řebíček, Gross aj.. Dnes se i vyspělý " západ " potýká taky s deficitem financí a německo před sjednocením bylo ekonomicky na výši, například DPH tam bylo jen 15%.
A tak nevím kam a jak půjde vývoj naší společnost, dávám za pravdu xsoftx-u s tím, že jdeme zpět....( pivo zdražuje a plzeňský pivovary, které víceméně určují ceny nám už taky dávno nepatří, byly vyvekslovány - ČSOB - Nomura ) a beru i názory Topola diskutuji s ním a to i soukromě, doplňuje mi to co jsem nechtěl v minulosti vědět a znát...
A proto, ať nám jezdí a nezlobí...
Na druhou stranu SPK ( státní plánovací komise ) udržely státní rozpočet s přebytkem a to i v době světových krizí s ropou ap., to se nám dnes nedaří, chybí ekonomické nástroje ( plošné daně - spotřební a DPH na to prostě nestačí a plošně postihnou celou společnost...), důslednost při odvádění daní viz. počítání celkových hospodářských výsledků podnikatelů do nuly, tolik oblíbené v 90letech, milionové daňové podvody, to vše se dnes celkově promítá do státního deficitu.
Nikdy neprošlo ve sněmovně skutečné majetkové přiznání nabytého majetku a nejspíš nikdy neprojde..., pokud xsoft psal o USA tak tam má politik " zmrazený " účet v bance, ....no naši politici mají účty i hmotný majetek mnohdy mimo republiku viz Řebíček, Gross aj.. Dnes se i vyspělý " západ " potýká taky s deficitem financí a německo před sjednocením bylo ekonomicky na výši, například DPH tam bylo jen 15%.
A tak nevím kam a jak půjde vývoj naší společnost, dávám za pravdu xsoftx-u s tím, že jdeme zpět....( pivo zdražuje a plzeňský pivovary, které víceméně určují ceny nám už taky dávno nepatří, byly vyvekslovány - ČSOB - Nomura ) a beru i názory Topola diskutuji s ním a to i soukromě, doplňuje mi to co jsem nechtěl v minulosti vědět a znát...
A proto, ať nám jezdí a nezlobí...
Naposledy upravil(a) Serpico dne úte srp 24, 2010 11:30, celkem upraveno 2 x.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Vazoune, Vazoune co ty všechno nenajdeš... dobrý, sedí...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
................................Serpico píše:Vazoune, Vazoune co ty všechno nenajdeš... dobrý, sedí...
Mějte se fajn
Zdravim všechny na foru ... to já jen kolego Milane ... když se nudím, tak hledám takovýto obrázky a převážně je dostávám od přátel a kamarádů ... za což jim děkuji ... mějte se všichni moc hezky a do nového dne s úsměvem
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Móóóc pěkný a výstižný
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Pěkný denKrtek píše:Nějak jsem tě Topole necpochopil ale to je ejdno. Ani nevim jestli s tim mym citovanym přispěkem souhlasíš nebo nesouhlasíš ten článek o legionářích jsem dočet až do pasáže o českym Židovi Masarykovi (zázrak že autor nepoužil hojnýho výrazu Masařik). Autor je asi z toho plemene sebemrskačů co nenávidí čechoslováky a nejradši by byl árijec někde z říše.
Krtku nejde o to jestli s tím příspěvkem souhlasím,kdo má pravdu to ukáže čas!Ono v podstatě má každý tu svoji pravdu a každý si ji musí najít sám!!! Já celý život stojím na straně lidí práce a né těch posluhovačů,zlodějů a veksláků a tak jsem si vzpoměl na tuto báseň a líp to neumím říct:
http://cs.wikisource.org/wiki/Bu%C4%8F_ ... _%C4%8Dest!
Ještě asi před dvěstě lety řekl jeden filosof:Hledat pravdu má někdy větší cenu než pravda sama! I s tím taky souhlasím
No a Vazoun a i Serpico známe své názory a vím,že jich je tady víc
Takže vážení hledejme každý svoji pravdu a neposlouchejme jen oficiální propagandu! Já taky sleduji i pravicové stránky ale ty mě naopak ještě utvrzují v mém přesvědčení
Jinak ale hlavně taky ať nám jezdí a nezlobí
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to pravda ... tak je to pěkné svinstvo ... CO VY NA TO
-
- Kontaktovat uživatele:
Vazoune, je to pitomost, hoax.
http://www.hoax.cz/hoax/starobni-duchod ... neni-romu/
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
....................Docent II. píše:Vazoune, je to pitomost, hoax.
Díky ... kolego " Docente II. " , že jsi to uvedl do správné formulace více hlav více zví ... čau " Vazoun "
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel to upřesnění už se tolik internetem nešíří jako ta poplašná zpráva. Nasíracího maila jsem dostal už nejmíň 5x ale to upřesnění ještě ani jednou. Ho,t lidi radši věřej katastrofám a pomluvám.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
...inu Vazoune - Pepo díky pobavil jsi mě a o to Ti nejspíš šlo, s tím důchodem je to šibeniční humor ale postihne všechny bez " tučných kont " v bankách... důchody a podpory rómů neovlivním, nicméně ten exces - střílení na slovensku je zarážející, nakonec mezi postřelenými i mrtvými jsou i tzv. bílí - necikáni, nechápu to jednání bývalého vojáka z povolání, nejspíš profesně " vygumovaný mozek ". Nechápu jak někdo může " legálně " vlastnit samopal. Jo měl jsem taky legálně pistoli a uměl jsem to s ní, v mládí jsem střílel ze sportovní pistole a devítka byla špatná rána, nicméně pistoli jsem prodal. A cikán mi nevadí, pokud nevybočuje. A taky jsem v životě poznal " slušný " normální cikány.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Policejní prezident Jaroslav Spišiak dodal, že střelec nikdy nebyl vojákem, jak uváděla některá slovenská média. Muž prý v osmdesátých letech pouze absolvoval základní vojenskou službu. Byl ale aktivním členem střeleckého klubu, účastnil se dokonce střeleckých soutěží. Měl zbrojní průkaz, na který legálně vlastnil celkem šest zbraní.Serpico píše:...nechápu to jednání bývalého vojáka z povolání...
To je citace z ct24:
http://www.ct24.cz/svet/100051-strelce- ... -se-zabil/
Takže tak......
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD