Nenadálá ztráta výkonu
Moderátor: Blue Lanos
Nenadálá ztráta výkonu
Ahoj všichní, před dvěma týdny se mi podařilo koupit Leganzu CDX 2.0 16V rv. 99, dvy týdny jezdila bezproblémově, akorát v nižších otáčkách u předního pravýho kola něco cvakalo, a v otáčkách kolem 3000 to začlo být slyšet čím dál tím víc. Najednou dnes cestou z práce na jedné křižovatce v ní něco ruplo, a najednou naprosto brutálně ztratila výkon, natočit jde, motor jede, ale má výkon jako by motor něco dusilo a brzdilo, děsně cvaká a zdechá. Netuší někdo co by mohlo být příčinou? Dal jsem ji sice do servisu, ale jen tak pro jistotu. Myslím si že rozvody by to bejt neměli, jsou měněný, a to by podle mě nešlo vůbec natočit. Dík za radu.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nenadálá ztráta výkonu
No Já Ťa nechcem strašiť ale asi to budú rozvody ale máš šťastie že to štartuje lebo to cvakanie z prava asi vydával napínák remena a ten sa Ti asi uplne urval teda to rupnutie asi praskla ta pružina čo je v nom a remen síce nepraskol ale preskočil no šťastie tedy bude že sa Ti nepotkaly ventily ale už to neštartuj a pozri rozvody
Ojojoj. no to je teda fakt pech. No uvidíme co mi ještě řeknou zítra, každopádně se du pídit po tom jak dostat z autobazaru prachy za opravu, páč jsem tam měl jasně napsané nové rozvody, a pokud se stím něco stalo tak holt tobudou muset zacvakat. No nic. I tak dík moc. Dám pak vědět co to bylo.
Nooooo, tak za studena to jede normalne, obcas blbe startuje, ted mi rekli v servisu. A jak se t ozahreje jede to na dva az tri valce. Takze prej dost mozna civka zapalovani. No, dikybohu se nerozsekal motor. Este to pojedu odpoledne overit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na to som zvedaví tedy cievka môže spôsobovať trhanie motora ale stratu výkonu tak s tým som sa ješte nestretol a dokonca som ješte nepočul ani o tom že by tam dačo ruplo,jo to cvakanie to môžu robiť aj káble k sviečkám tie keď sú poškodené tak cvakajú a dakedy dosť silno.No v každom prípade Ti držim palce nech je to len to to