Výměna bočního blinkru

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
LukasV

Výměna bočního blinkru

Příspěvek od LukasV »

Ahoj,
mám možná úplně hloupou otázku, ale můžete mi někdo poradit a prozradit jak vyměním boční
blinkr u Leganzy? Od motoru se k němu nedostanu, zevnitř auta taky ne, tak musím sundavat
ten celý plastový podběh?

Děkuji za radu.
Lukáš.
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna bočního blinkru

Příspěvek od -peha- »

Vyberá sa z vonku ale teraz neviem presne kde je zarážka no ale takto troška ho povitiahni a buď s predu alebo zozadu je na nom zobáčik ten dákym nožíkom alebo tenkým skrutkovačom potlač a vybereš ho :idea:
Přílohy
DSC00410.jpg
DSC00410.jpg (77.85 KiB) Zobrazeno 1696 x
DSC00411.jpg
DSC00411.jpg (80.87 KiB) Zobrazeno 1696 x
LukasV

Příspěvek od LukasV »

Ty jo děkuju moc za podrobný popis. Já jsem si myslel, že se nejspíše bude dát vyndat, ale bál jsem se za to vzít
a navíc mám pocit jestli ten zobáček někdo předtím neulomil, protože mám pocit jako by tam ten blinkr byl nalepený :(

Každopádně děkuju moc a zítra snad už budu opět blikat :D .
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

V pohode ono to tam docela silno drží ale stačí ten zobáčik potlačiť a súčastne to na tej strane odťahovať od blatníku,jo mám dojem že ten zobák je od predu :D
kesko

Příspěvek od kesko »

Nalepený asi nebude, to skôr stvrdnutý plast a potom sa to ťažko pohne. Ak tobudeš dávať dolu, je možné že sa ten zobák ulomí. Mne sa to stalo na lanose. Ta lampa by sa maladať posunúť len neviem či dopredu alebo dozadu.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ano pokud je to nové tak to tak funguje že staí ho potlačiť na tu širšiu nožičku ta je pohyblivá ale pokud je podlepený páskou (originál je ) tak je potrebné mu pomúcť len to neznásilnovať ono to ide len si zisti kde je ten užší zobáčik keby dačo tak zajtra sa na to pozriem ale neboj sa toho Já som prvé robil len tak bez návodu a vidíš ješte je celý :lol: :lol: :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

kesko píše:Nalepený asi nebude, to skôr stvrdnutý plast a potom sa to ťažko pohne. Ak tobudeš dávať dolu, je možné že sa ten zobák ulomí.
Novej (je stejný pro modely MATIZ, KALOS, NUBIRA, LEGANZA a TACUMA) originál stojí cca 120,- a v OEM asi 95,-
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ješte doplním teraz som nahodil nové a tie sú z AVEA takže nie je problém je objednávať,majú je všade -i :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“