MANÍN 2010---TAK TU JE UKÁŽKA POHÁRA

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
JOMAT

MANÍN 2010---TAK TU JE UKÁŽKA POHÁRA

Příspěvek od JOMAT »

Takéto niečo mám pripravené ak tam chce niekto svoje meno,tak ho treba nahlásiť.Cena je ako na Olšovci:3,-euráčiky+malý bonus zdarma.To bude prekvapenie,až na mieste.Čauko JOMAT.
DSC00078.JPG
DSC00078.JPG (51.26 KiB) Zobrazeno 3047 x
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: MANÍN 2010---TAK TU JE UKÁŽKA POHÁRA

Příspěvek od -peha- »

Já už som Ti objednávku písal na SZ a tu si budeme viesť počty kdo a kolko :lol: :lol: :lol:

Tu si hláste KOLKO -i -i -i

https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=16641
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Pokud máte záujem neváhajte je to fakt nádherná pamiatka na sraz a prevedenie je krásné -i -i -i Bohužial tlačí čas takže čo najskôr aby ste nelutovali :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

-peha- píše:Pokud máte záujem neváhajte je to fakt nádherná pamiatka na sraz a prevedenie je krásné -i -i -i Bohužial tlačí čas takže čo najskôr aby ste nelutovali :lol:
--------------------
Ty památeční sklínky srazové ... jsou opravdu pěkné ... škoda,že nám letošní " MANÍN " nevyšel ... už jsem jednou trasu Dolní Poustevna - Slavošovce okr.Rožnava ... absolvoval ... v Červenci / na rodinnou oslavu 75 narozenin mé sestry / a přeci jenom žiju s bábinkou z důchodu, který není nijak závratný. :o) Držíme MANÍNSKÉMU ZRAZU :o) pěsti -i at' to vyjde jako vždy dobře a máte štěstí na počasí ... tady už ráno škrábeme na autech námrazy :lol: ahoj " Vazoun " :lol:
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Môžem si aj ja jeden objednat :?: aj z menom čauko. ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No neviem či sa to podarí lebo Jomat to potreboval vedieť do 2 lebo potom išiel na dovolenku a vlastne už má všetky hotové tak skúsim mu napísať ale neslubujem nič 8) Inak so to tu mesiac stále obmielal dookola a nikdo sa pomali nezaujal :twisted:

HÁÁÁ..................... https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=16641
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

No ked nebude nič sa nestane bude na druhý rok ;) teraz nestíham všetko neak pozerat ;)
Topol

Příspěvek od Topol »

Vazoun píše:
-peha- píše:Pokud máte záujem neváhajte je to fakt nádherná pamiatka na sraz a prevedenie je krásné -i -i -i Bohužial tlačí čas takže čo najskôr aby ste nelutovali :lol:
--------------------
Ty památeční sklínky srazové ... jsou opravdu pěkné ... škoda,že nám letošní " MANÍN " nevyšel ... už jsem jednou trasu Dolní Poustevna - Slavošovce okr.Rožnava ... absolvoval ... v Červenci / na rodinnou oslavu 75 narozenin mé sestry / a přeci jenom žiju s bábinkou z důchodu, který není nijak závratný. :o) Držíme MANÍNSKÉMU ZRAZU :o) pěsti -i at' to vyjde jako vždy dobře a máte štěstí na počasí ... tady už ráno škrábeme na autech námrazy :lol: ahoj " Vazoun " :lol:
Pěkný den :D
Promiňte,že do toho lezu mimo tema ale nedalo mi to a hodil jsem si do mapy a Josef klobouk dolů :!: Nejkratší tasu mi to ukázalo 669 km :!: :!: :!: A pak Peháček říká,že jste mrňata a ty to ujedeš bez problémů a Peháček jede jednou do Prahy a musí pomalu dělat generálku na Bilej krásce :lol:Jinak na vás,kteří budete na Maníně budem myslet a ať se vydaří -i :PP:
Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
Odpovědět

Zpět na „Srazy“