Papier na iny rozmer pneu
Moderátor: Blue Lanos
Papier na iny rozmer pneu
Prosim vas, neviete ako ziskat papier aby som si mohol dat 195/65 na Legu? Polisi uz hrozili odobratim STK (kupil som ju s nimi). Navyse tie original 205/60 su riadne drahsie. A nie som si isty ze disky ktore mam na aute vobec 205/60 obujem. Diky.
- Reklama
Re: Papier na iny rozmer pneu
Bohužel Lega má v TP pouze rozměr 205/60 x 15. Orig plecháče mohou mít i 195/65 x 15 ale když narazíš na "chytrýho" debila, který si přes notebook zjistí schválené rozměry - je problém. Já osobně jezím v zimě na 195-kách a ještě jsem nenarazil. V případě potíží zkus oponovat že 195/65 má podle servisních tabulek stejný obvod a tudíž neovlivní přesnost tachometru. Pozor ale na indexy nosnoti a rychlosti. Ty musí sedět.
Změny v TP pokud je mi známo může dělat výrobce (oficielní zástupce v dané zemi) Potom VÚMV, ale za komančů to stálo 25.000,- Kčs.
Změny v TP pokud je mi známo může dělat výrobce (oficielní zástupce v dané zemi) Potom VÚMV, ale za komančů to stálo 25.000,- Kčs.
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
Dá sa to v pneuservisoch ale cena je 50€ takže Já to síce mám ale už by som sa na to vykašlal je viacej vecí čo sa za tu cenu dá kúpiť
- Přílohy
-
- DSC00267.jpg (56.34 KiB) Zobrazeno 1642 x
Rozmer na aute nerieš.Ja som na Nexii jazdil na 195/15/65 a aj pri kontrole policajtom ho najviac zaujímalo či mi gumy nepresahujú za zásterky.Ale ked videl,že nie tak bolo všetko O.K.Ja by som dal policajtovi zajazdit na trinástkach v ostrejších zákrutách za mokra a potom by pochopil čo je to bezpečnosť a prilnavosť na ceste.Čauko JOMAT.
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
Ono záleží na koho narazíš,když naražíš na blbce nebo zakomplexovanou nandu tak tě v tom pěkně vykoupou ale pokud narazíš na normální lidi tak to ani nebudou řešit...já mám na autě 17" kola a gumy 215/45 a zatím v pohodě...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...