to keby som mal splacat ja tak to mozem v tom aute rovno spavat snad na stravu by mi este zostalo Ku*va preco sa musime mat az tak dobre len som sa zamyslel
7 litru? To je celkem ranec. ja budu za svoji nexii jeste rok a neco platit 2510 mesicne a docela jsem rad, ze uz to pak skonci, precejen nemam plat 30 cistyho jako vy ostatni, kdyz muzete tolik davat mesicne na lízing
Nějaká akce ne ? Já dal 270 a platim 36x 6500 včetně havarijního pojištění. Nebo jsi jí bral jetou ?
Milosh: 30 bohužel taky nemam, jsem rád, když se dostávam na 19-20 čistýho a nemam manželku a děti, to by byl konec.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Nějaká akce ne ? Já dal 270 a platim 36x 6500 včetně havarijního pojištění. Nebo jsi jí bral jetou ?
Milosh: 30 bohužel taky nemam, jsem rád, když se dostávam na 19-20 čistýho a nemam manželku a děti, to by byl konec.
Tak já to mám ještě na 3 roky po 5000.-je v tom i pojistka takže to docela jde.Na passata sem platil jen pojistku 45tis. ročně a to bylo 4 roky starý auto.
ja daval akontaci 110 a ted mam na 4 roky 4650 i z pojištěním a havarijním (5% spoluúčast - jezdí s tím i žena). Větší splátky bych neustál (na 3 roky bych měl kolem 7 splátku a to by bylo moc )
Měli by dát na auta aspoň 5% daň a slevnit ten benzin a to by pak i šlo
Já jsem měl docela štestí, koupil jsem X/2004 za 120 tis. čtyři roky starou Nubiru Vagon 1,6 SX bez klima(nemam ho rád), ale měla najeto jen 23 467 km. Letos trpi, protože to je její první zima co jezdí na sněhu.