Závady

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Daff.Cz

Re: Závady

Příspěvek od Daff.Cz »

Meli by me dneska volat co se stim bude delat, takze teprve uvidim. Ja doufam ze to bude jako zarucni oprava, ale urcite dam vedet. -i
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Reklama

maj

Příspěvek od maj »

Daff.Cz píše:Takže jsem byl dneska v tom servisu kvůli tomu topení, nechal jsem jim tam auto, že to proberou s technickým oddělením. No ale pak jsem se koukl, jak to mají auta na salonu a přišli jsme na to, že nově dovezený auta už ten kryt nemají nesmyslsně seříznutej, ale je celej až k palubce, takže už tam žádná díra není a kryje to to topení, tím pádem už není vidět jak to těleso tak žádný trubky. Takže mě asi vymění ten kryt za ten novej. Jsem zvědavej jestli to zafunguje, ale mohlo by to vyřešit ten problém s tím teplem. ... :twisted:
Nemohol by si prosím odfotiť nový dizajn krytu? Onedlho si pôjdem k dílerovi vyzdvyhnúť Cruza a rád by som ho prebral bez vyhrievania členkov. ;)
666

Příspěvek od 666 »

Tak jsem schválně kouknul na ten kryt. Já tam žádný trubky nevidím, kryt je až k palubovce. Auto jsem objednával 21.6.2010.To prý bylo v přístavu a 30.6.2010 jsem s ním odjížděl z prodejny. Zkusím kryt vyfotit a dát sem.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

maj: rád bych vyfotil ten novej kryt, ale zatim nemám na čem, do salonu se nedostanu a svoje auto mám ještě v servisu.

666: Tak to už máš auto asi z nové várky. Hoď sem fotku, ať vidíme jak to máš.

EDIT: tak teď mi volali z Renocaru ze servisu, že to nelze uznat na záruku, že je to prej vývoj ve výrobě, takže si to musim jedině koupit. Stojí to 400 Kč + práce, takže by to mělo dělat kolem 800. Jako jsem zklamanej, neni to sice moc, ale jde tady o princip.nechám si to tam dát a uvidíme jestli to pomůže. Dostupnost min 3 dny, ale že to bude asi delší doba, takže taky naprd. -P :(

EDIT č. 2: tak mě technik volal znovu a dostupnost je 3 dny, takže v pondělí to tam budou mít a já budu mít hotovo pravděpodobně v uterý. Objednal jsem si ještě k tomu ty boční ochraný venkovní lišty na dveře. :o)
Life5

Příspěvek od Life5 »

Daff : Jaka prace snad to vycvaknes sam ne? Nejsi jelito prece.
Life5

Příspěvek od Life5 »

To sem teda hodte foto jsem zvedavej jakej jinej plast tam davaj.
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

Ne jelito nejsem,ale jak se znám, tak bych se na to tak soustředil až bych ulomil nějakou packu :D :D navíc mě tam ještě budou přidělávat ty ochranný lišty.
Šak 666 psal, že sem hodí foto, on už prej ten novej kryt má.

No ale jsem zvědavej, jak ten novej kryt zafunguje. :twisted:
666

Příspěvek od 666 »

Tak doufám, že dávám foto toho o čem je debata.Fotky jsou z mobilu, tak se omlouvám. Celý kryt je vcelku
Přílohy
18082010069.jpg
(234.45 KiB) Staženo 156 x
18082010068.jpg
(226.69 KiB) Staženo 156 x
18082010067.jpg
(227.47 KiB) Staženo 156 x
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

Jo tak to je presne ten kryt. No ale kdyz se tak koukam na ty fotky tak furt tam jsou nejaky mezery, no nechme se prekvapit.

666: tobe nesala teplo na nohy?
666

Příspěvek od 666 »

Tak nějak si to neuvědomuju. Možná je to tím, že mám stále zapnutou klimu, ale také to může být tím, že ve svém věku mám přeci jenom rád nohy v teple? Když vynásobím věk Chrudoše dvakrát tak jsem na svým.
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

666: njn tak to je jina potom. Prosimte a co ty mas vubec za motorizaci a stupen vybavy?
666

Příspěvek od 666 »

1.8 LT bílá extra výbava šíbr
Life5

Příspěvek od Life5 »

pro 666: Hod nam sem nejaka fota toho tveho vozidla .Díík

Jinak ke krytu no jo mate pravdu je to tam uz jinak doufam ze neni jinak vicero veci , to bych byl nastvanej.Ja mam auto koupene z 4.7.2010 cekal jsem na něj 2 mesice a kryt je jeste ten orizlej.
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

Maji v tom bordel, davaji si tam co chcou. Dle myho nazoru, by se v dnesni dobe u novych aut takovy skolacky jako tepelne nezaizolovany topeni nemely stavat. Todle teda pekne odflakli a nikdo mi to nevymluvi.
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Njn, nekde tu cenu srazit museli :) Setrili, tohodle si ale nekdo vsiml, tak to uz napravuji. Podle me by se to melo menit zdarma v ramci zaruky, je skoda, ze k tomu tak nepristupuji. Nicmene ta cena je v pohode, komu je hic, neni to neresitelny problem.

Jeste bych chtel poprosit majitele tech novejsich kusu, co maji zakrytovano, zda by nekdo nemohl hodit foto pod prihradkou u spolujezdce. Netahne tama, ale zastrcim tam nohu snad az na baterku :) Jen by me zajimalo, jestli s tim taky neco udelali.

No jinak se rika: nebrat auto v prvnim roce zivota, vychytavaji se mouchy. Toto je jasny dukaz tohoto rceni, bohuzel...
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Technická sekce“