Chcete někdo NEXII?

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Pajazchodova

Chcete někdo NEXII?

Příspěvek od Pajazchodova »

Dobrý den,

Článek již není relevantní. Nexička má nového majitele. Děkuji :)

chtěl bych někomu přenechat NEXII z roku 1998, Kastli má potlučenou od krupobití a ruplé přední sklo (po zásahu kroupy do sloupku), ale motorově je v dokonalém stavu a nikdy mě nenechala ve štychu, tak kdyby ji někdo chtěl třeba kvůli motoru nebo tak.

Je mi líto ji sešrotovat páč mě poctivě 5 let vozila bez jediného zaváhání. Celkem má najeto 125 000, a dálky jezdí pod 6 litrů. Jedná se o poslední model GLX, všechna okna v elektrice, mlhovky atd. Barva je stříbrná.

Pavel
Naposledy upravil(a) Pajazchodova dne stř srp 18, 2010 20:22, celkem upraveno 1 x.
Reklama

Laclosak

Re: Chcete někdo NEXII?

Příspěvek od Laclosak »

Kolik za ní chceš?
Daewoo Nexia 1.5 8v....55kw...r.v 95....5dv....Hatchback
Je to mazel :D
Červené podsvícení,RECARO sedačky,Sportovní filtr,Bíločerný lak
Pajazchodova

Muzeme se sejit. Muzes ji okouknout. Když zaplatíš převody atd, tak je v podstatě Tvoje. Když se rozhodneš dát něco navíc, OK, když ne, taky to zkousnu. Fakt chci ,aby se dostala do ruky někomu, kdo ji užije. Sešrotování si za věrné služby vážně nezaslouží.
Pajazchodova

Pajazchodova píše:Muzeme se sejit. Muzes ji okouknout. Když zaplatíš převody atd, tak je v podstatě Tvoje. Když se rozhodneš dát něco navíc, OK, když ne, taky to zkousnu. Fakt chci ,aby se dostala do ruky někomu, kdo ji užije. Sešrotování si za věrné služby vážně nezaslouží.
Nebo ji můžu nafotit a fotografie poslat.
Laclosak

Příspěvek od Laclosak »

Od kud jsi?......co je to za motor?.....má to Posilovač řízení a klimu?
Daewoo Nexia 1.5 8v....55kw...r.v 95....5dv....Hatchback
Je to mazel :D
Červené podsvícení,RECARO sedačky,Sportovní filtr,Bíločerný lak
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

z chodova asi ne? :D takže z prahy. njn kroupy v praze já tam naštěstí přijel na Háje když byla ta druhá vlna to už padaly malé krupky ne ty pinpongáče. že jsem se zdržel můžu asi vděčit povolené pružině na kapotě na dálnici. jo hoď jsem fotky
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Pajazchodova

Laclosak píše:Od kud jsi?......co je to za motor?.....má to Posilovač řízení a klimu?
Jsem z Prahy.

Moc se v tom nevyznam, ale:
Motor 1,5 16V DOHC 66 kW,
posilovač řízení,
tažný zařízení,
AIRBAG u řidiče,
Elektricky ovládaná okna (Všechna 4),
Zahrádku od firmy Thule,
Radio je k tomu originální,
Technickou mam do 5/2012,
Nové dveře na pravé straně (oboje) - nějaký pitomec s Jeepem se mi o ně opřel rámem na parkovišti u obchoďáku. Obě jsou vyměněné.
Bourané to nebylo.

Vady na které jsem přišel:
Otevírání kastle jde ztuha
Klimu to má, ale moc neklimuje, nevim, zda je vadna, nebo jen potřebuje nejak naplnit nebo tak. Já jí nepoužívám (nestojím o zápla plic).
Nalomený držák na zásuvku k vleku, tak mi to tam drží trochu hůř (mam to pojištené drátem)

Celkový dojem (můj):
Motor bezi bezvadne. Dobre startuje - byl jsem s tim na Slovensku na horach a nastartovalo mi to i v -20 na 3 otoceni starterem. Bez problémů. Dle propočtů spotřeby jsem to Slovensko ujel za 5,9 litrů ve 4 lidech a náloži na celý týden včetně vody atd.. Za 5 let, co jej mám mě nikdy nenechal ve štychu, vždycky naskočil a vždycky dojel. Asi to má perfektní regulaci elektriky, páč jsem za 5 let neměnil ani jednu žárovku (sadu k tomu samozřejmě nějakou mam).

Ja jsem druhý majitel, na opravě to bylo jednou jedinkrát za 5 let, co ji mam. Byl obroušený uhlík ve startéru, tak tam mam dva novy. a před třemi lety byl dávaný nový výfuk (mam za to, že to stálo kolem 7 tis, ale o to bych se nehadal). je vyměněný celý výfuk (dle automechaniků).

Stačí tyto informace?
Pajazchodova

Franta P. píše:z chodova asi ne? :D takže z prahy. njn kroupy v praze já tam naštěstí přijel na Háje když byla ta druhá vlna to už padaly malé krupky ne ty pinpongáče. že jsem se zdržel můžu asi vděčit povolené pružině na kapotě na dálnici. jo hoď jsem fotky
Přesně :( Ty kroupy byly velký jako kovová část klíče k Nexičce. Byl to fakt mazec a během 10ti minut to vymlátilo každý třetí auto na parkovišti.

A to se dělá jak? Tím připojením souboru? OK. Udělám to cca v 19:00 doma, zde bohužel fotografie nemam.
Pajazchodova

Franta P. píše:z chodova asi ne? :D takže z prahy. njn kroupy v praze já tam naštěstí přijel na Háje když byla ta druhá vlna to už padaly malé krupky ne ty pinpongáče. že jsem se zdržel můžu asi vděčit povolené pružině na kapotě na dálnici. jo hoď jsem fotky
Fotografie:
Přílohy
PICT0370.JPG
PICT0370.JPG (198.81 KiB) Zobrazeno 2967 x
PICT0365.JPG
PICT0365.JPG (201.67 KiB) Zobrazeno 2967 x
PICT0364.JPG
PICT0364.JPG (200.72 KiB) Zobrazeno 2967 x
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

já do ní snad pujdu. a co koroze lemů prahů levých dveří atd. kde to stojí na chodově? ja bych se na to dojel podívat zítra. a ty by jsi to nechal jen za převod? kolik to je euro 2?

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Pajazchodova

Franta P. píše:já do ní snad pujdu. a co koroze lemů prahů levých dveří atd. kde to stojí na chodově? ja bych se na to dojel podívat zítra. a ty by jsi to nechal jen za převod? kolik to je euro 2?
Abych pravdu rekl, nevím, jak je to z korozí. Tu jsem nikdy nesledoval.. pravé dveře jsem měnil včetně laku takže by měli být v pořádku. Leve ne. Takže netuším.

Bylo mi to prodáváno jako EU II, ale v technickém průkazu to není (nebo jsem to nenašel).

Stojí to u Blankytu, jestli víš, kde to je.

A jo, nechal bych jej za převod (dálniční známku si ale odlepím :D) Proste nechci, abych za 5 let věrné a poctivé služby to auto skončilo někde na vrakáči. To si to auto nezaslouží (v několika málo případech sem prostě sentimentální). Motor má bezvadnej. Proč jej tedy likvidovat. Jezdí dobře a spolehlivě.

Zítra budu k dispozici až tak kolem 7 večerní.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

ja se podívám aSI JEŠTĚ DNES. okouknu a vezmu jí klidně zítra.

Pajazchodova

Franta P. píše:ja se podívám aSI JEŠTĚ DNES. okouknu a vezmu jí klidně zítra.
Klidně. Projedeme ji, aby bylo podloženo co jsem psal. stačí dát vědět, Kdyžtak můžu zaslat nejaky kontakt, abychom se dohodli.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

774840926 je muj tel. klidně navečeřim se a můžu razit.

Pajazchodova

Franta P. píše:774840926 je muj tel. klidně navečeřim se a můžu razit.
OKi. Nechám Vás navečeřet. Kolem pul 8 brnknu. Zatím.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“