prasknute vyfukove parohy nubira 1.6
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
prasknute vyfukove parohy nubira 1.6
Pri rozoberani vyfuku a zlozeni krycieho plechu na otcovej nubire 1.6l 96 sme zistili, ze krajny zvod pri egr ventile alebo inac pri zapalovani je v strede prasknuty. VIdno na nom aj cierne od dymu aj biele ktovieod coho, takze tade celkom isto fuci. Je mozne ze to sposobuje aj tie hlasky z riadiacej jednotky o lambde, zapalovani a cidle klepania.
Trochu ma zamrzelo ked som videl tie nubiracke 4do1 (a aj esperacke anexiacke od 96roku tusim) parohy ake su tenke. Ked to porovnam so svojimi esperackymi 4do2 tak esperacke su hrube masivne a nubiracke tenke ako cinske palicky. Keby som nemal prichystany novy diel z vlnovcom jednorurovy tak by som zhanal esperacke 4do2 z vrakoviska, ale takto ostanem zatial pri 4do1 a ak prasknu aj dalsie tak potom mozno zmenim nubiru na 4do2 .
Poradte mi prosim vas co s tym? Vymenit za nove? Dat to zavarit? Kam v BA a okoli? COckom to asi velmi nezavarim . Alebo je to pri 1.6l rarita a postacia aj parohy z vrakoviska?
Trochu ma zamrzelo ked som videl tie nubiracke 4do1 (a aj esperacke anexiacke od 96roku tusim) parohy ake su tenke. Ked to porovnam so svojimi esperackymi 4do2 tak esperacke su hrube masivne a nubiracke tenke ako cinske palicky. Keby som nemal prichystany novy diel z vlnovcom jednorurovy tak by som zhanal esperacke 4do2 z vrakoviska, ale takto ostanem zatial pri 4do1 a ak prasknu aj dalsie tak potom mozno zmenim nubiru na 4do2 .
Poradte mi prosim vas co s tym? Vymenit za nove? Dat to zavarit? Kam v BA a okoli? COckom to asi velmi nezavarim . Alebo je to pri 1.6l rarita a postacia aj parohy z vrakoviska?
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: prasknute vyfukove parohy nubira 1.6
mozme to skusit z COckom..
ale mmusime ich najprv mat zohriate...
ked nepojde..sused zvara ...
ale mmusime ich najprv mat zohriate...
ked nepojde..sused zvara ...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
dik za ponuku, uz som objednal nove ale len pre zaujimavost zohraite znamena rozpalene do cervena alebo ako zohriate? Je tam riziko, ze puknu, alebo preco sa zohrievaju? V zvarani som uplny laik, som rad ze si mozem zvarit cockom par jeklov .
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no zohriate "na pracovnu teplotu"...
sa to zohrieva pre to..
ze liatina ma docela velky odvod tepla..
a keby si to zvaral studene..tak to iba "zalepish"...
sa to zohrieva pre to..
ze liatina ma docela velky odvod tepla..
a keby si to zvaral studene..tak to iba "zalepish"...
Ahaaa, tak ak sa budem hrozne nudit tak to skusim zahriat propanbutanovym horakom a potom zavarit cockom co to spravi. Odbrusit "zvar"mozem potom kedykolvek . AKurat ked to bude zahriate tak to asi v rukach neudrzima nebudem moct otacat aby som celu prasklinu dokolecka okolo celej rurky zavaril jednym vrzom. Aj tak sa mozno ta rurka po zlozeni parohov ulomi uplne, ktovie.
Neviem isto, ale liatina sa zvarala nejakými zvláštnymi elektrodami a nechavala sa pomaly schladnúť. Tak neviem či tá COčka bude na to dobrá
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
zkouseli jsme vsecko a vzdycky to prasklo.mozna ti co to varili nemeli spravny postup ale ohrivali je a meli specialni drat na litinu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no je liatina.. ktora zvarit ide a drziii...moja pumpa na vodu na zahrade...piast aj rucka drzia uz 10rokov..
a je liatina ktora zvarit nejde... maly zverak ...modelarsky...
ano ked sa zvara elektrodov, su na to elektrody na liatinu, ...tak isto su aj na nerez , hlinnik ..a pod....
a tiez aj pri MIG/TIG su na to prislusne "draty" ..
a je liatina ktora zvarit nejde... maly zverak ...modelarsky...
ano ked sa zvara elektrodov, su na to elektrody na liatinu, ...tak isto su aj na nerez , hlinnik ..a pod....
a tiez aj pri MIG/TIG su na to prislusne "draty" ..
Dobrý den, můžu nabídnout parohy nebo cokoli jiného na nubiru. Tel. 722 747 463
Vdaka za ponuku ale uz mam a to aj vymenene. Keby som sa bol pozrel na polske allegro skor, tak som mohol usetrit polovicku penazi ale co uz, hlavne ze uz to frci
No koukal jsem taky na allegro.pl a fakt jsou tam ceny zajímavý, ale jak to sem dostat? Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Nemá někdo nějakého známého v Polsku, nejlépe v okolí Krkonoš?????
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Richard, objednávam cez autofra.Je to slovák, ale posiela myslím aj do CZ
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato