Maximální rychlost?
Moderátor: Blue Lanos
Maximální rychlost?
Mohli by Ti, kteří měli to štěstí a jeli s Cruzem třeba v Německu po dálnici nebo u nás někde na okruhu ( protože předpisy neporušujeme, že..) uvést, jako maximálku dosáhli, s jakým motorem a za jakých podmínek? Dík.
černý Cruze 1,8 LT
- Reklama
Re: Maximální rychlost?
VCDI 2.0 / 110 kW Dle tachometru to oscilovalo mezi 213 - 215 kmph...takže to bude asi těch udávaných 210 kmph...
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
VCDI 110KW pretoceni tachometru takze asi 225-230 podle tacho az na omezovac a jeho nastup je brutalni
Chtělo by to šestku a omezovač by ještě psal....To se ti povedlo po chip tuningu?
nene jete pred ale bylo hezky pocasi a bezvetri. A omezovac nastoupi tak ze zacnu cukat autem
Fus píše:VCDI 110KW pretoceni tachometru takze asi 225-230 podle tacho az na omezovac a jeho nastup je brutalni
Fus píše:nene jete pred ale bylo hezky pocasi a bezvetri. A omezovac nastoupi tak ze zacnu cukat autem
No a potom sa čuduješ že ti odišla spojka a dvojhmotnostný zotrvačník , ja nie ved CHEVROLETY niesú pretekárske autá !!!
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Ja jel se syrovym autem (cca 2000, jestli si pamatuju) a zhkousel jsem to u Hranic na sestipruhu a dostal jsem se na 180, vic auto nejelo, i kdyz bylo na 5000 otackach, tzn bylo to jeste nezajetym motorem. Ted doufam, ze se k tem 200 dostanu. No nicmene je to dost zbytecny udaj, auto si ce drzelo, ale na takove rychlosti to chce jine auto
A hlavne jsem si koukl na aktualni spotrebu, ta oscilovala mezi 22-25 litry, takze to je dalsi duvod, proc je tato rychlost nepouzitelna
A hlavne jsem si koukl na aktualni spotrebu, ta oscilovala mezi 22-25 litry, takze to je dalsi duvod, proc je tato rychlost nepouzitelna
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Tvoji spotřebu jsme měl s benzínovým Santaféčkem už ve 160:-) a proto si fakt užívám diesla, který má i při 200 kmph spotřebu od 6,7 do 8,7 podle toho jak to držím pod krčkem...
Jasne, kdyz jsem soferoval oktavku 1,9 PD, taky nebyl problem ficet 180 za 7 litru, je to docela rozdil Ale nejsem az takovy dalnicni drak, tech 130 na tempomat je rychlostne i hlukove ideal. A u Cruze neni u benzinu a dieselu ve spotrebe az takovy rozdil, ten 1,5 litru se ti u stejne vybaveneho auta vrati docela pozde, takze zadna velka uspora nakladu. Byt ten diesel lepsi, asi bych dvakrat rozmyslel, no benzin by stejne vyhral
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Cruze v naftě je těžší na předek, ale to na dálnici nevadí. Má širší gumy 225 oproti 215 na benzínu a větší bzdové kotouče...ve větších rychlostech to bude asi příjemější než s benzínem....mě osobně vyhovuje cestování s manželkou(aktívní omezevač) do 160 a s vypnutým omezovačem kolem 180
Pokud tady delas machra a jezdis pod CR dalnicich 180 tak k tomu asi neni co dodat.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Machra nedělám, ale když je volno tak jedu....třeba Praha - Ústi n/L... když není tak nejedu....na nikoho neblikám, ani netroubím....Ty jezdíš jen 130 ?????????????? Tož Miloshu jak je to tedy s tebou....?
Ja porad vozim rodinu a mam 2 maly deti, takze jezdim na pohodu 120kmh
Je mi 33, zavodni leta uz mam za sebou
Navic auto potrebuji k praci a pokud by mi sebrali papiry moc bych z toho nadseny nebyl, kamos jel na 90-tce 160 a byli tam a pul roku je mel v cistirne, nerad bych tak dopadl.
Je mi 33, zavodni leta uz mam za sebou
Navic auto potrebuji k praci a pokud by mi sebrali papiry moc bych z toho nadseny nebyl, kamos jel na 90-tce 160 a byli tam a pul roku je mel v cistirne, nerad bych tak dopadl.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Když na to šlápnu....jedu sám a možná proto, že mi je za 12 let 50 tak si to takhle užívám Pokud jedu s rodinou tak je to opak všeho co píši. Auto k práci nepotřebuji....takže už víme jak to s námi je....
Amen (za 12 let 50, to je dobry oznaceni veku )