Xenony na Nexii

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

FoXo
Kontaktovat uživatele:

Re: Xenony na Nexii

Příspěvek od FoXo »

Mne sa xenoniky tiez lubia a proti prestavbe nic nemam pokial je to COCKA.
Xenon v klasickej prabole NIKDY.
Ten kto zaszil opriiduce auto s xenonom v parabole vie o com hovorim.
Darmo to nastelujes viac do zeme vzdy ta to bude neprijemne oslnovat.

Jeden cech vyraba moduly na automaticke naklapanie, denne svietenie a ine podobne paradne vecicky, stranku si rychlo nepamatam.

Ale pozor ako sa uz spominalo na policajtov nie vsetci su sprosti.
Kamarat ma peugota, angel eyes xenony, cocky s motorcekom tam dal s tuarega + ma to naklapanie, ostrekovac a policajt sa len pozrel a vravi viete nie vsetci sme sporosti original to asi nieje vsak :D
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Reklama

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

hmm..

nebolo by lepsie dat NEONY na XENIU ..??? :mrgreen:
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

;)
DSC01413cccc.JPG
DSC01413cccc.JPG (137.58 KiB) Zobrazeno 2772 x
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
PAT

Příspěvek od PAT »

Tiez si myslim ze pokial sa nieco blizi v noci ale aj cez den vysokou rychlostou a ma xenony tak ludia zbystria a davaju vacsi bacha.
To je proste fakt, ludia to skor zbadaju a aj sa uhynaju mozem potvrdit.
Moja rada, prerobit lampy na sosovky pre stretavacie, do obycajnej paraboly v ziadnom pripade.
Bude tam treba vyrobit nejaky laminatovy kryt, ale to zvladne nejaky zrucnejsi majster.
http://www.youtube.com/watch?v=imIiglkq ... re=related
Daewoo Leganza 2.0 LPG
Granko

Příspěvek od Granko »

Hmm, Frantove riesenie je (povedzme) skoro ok, ale do normalnej paraboly (kde navyse nie je ani cira optika) by som to urcite nedaval. Ja mam v octavke takuoto http://www.youtube.com/watch?v=RZARoDHtHsk a to natacanie svetiel v zakrutach je na nezaplatenie... Samozrejme, musel som to trocha podvihnut, lebo z fabriky to svieti 5 metrov pred auto a potom tma - videl som horsie ako na Nexii, kde si to clovek moze aspon nastavit podla potreby. Samozrejme, na origo xenone presne vidim, kde je ciara a da sa to normalne nastavit nastavit. No a co sa tyka jazdy po dialnici, v 99% (v lete) jazdim za svetla a mam zapnute len denne svetla, takze nejake odstrasujuci efekt xenonov sa nekona. Ale je pravda, ze cez 160 zbytocne nechodim...
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Bude tam treba vyrobit nejaky laminatovy kryt, ale to zvladne nejaky zrucnejsi majster.
http://www.youtube.com/watch?v=imIiglkq ... re=related

to je krásná prácička

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
LordMMX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordMMX »

sorry, že to tu oživujem, ale dá sa číra optika vôbec zohnať ešte? niečo také ako má franta p. by sa mi celkom páčilo... poprípade ak viete poradiť že kde, lebo videl som to na rôznych stránkach, ale nikde nebol odkaz na objednanie ktorý by ešte fungoval (všetky sú väčšinou z roku 2005 až - 2008)
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
ppp

Příspěvek od ppp »

naco zhanat ciru optiku, ved sikovny sklenar spravi zo skla cire a bude to lepsie nez nejaky plast
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

ppp píše:naco zhanat ciru optiku, ved sikovny sklenar spravi zo skla cire a bude to lepsie nez nejaky plast
Ukaž mi takového :D

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

ppp

Příspěvek od ppp »

kazdy, ktory vie co je to oxid ceru, alebo si ho kupim sam a vylestim si skla sam, akurat ze espero uz ma sice cire ale plastaky a na plast je to nevhodne. Ak nie na slovensku alebio v cechach tak poliaci na allegre ponukaju priamo vylestenie kolieska pre xenon na dodanom skle.
milosh

Příspěvek od milosh »

Ma cenu davat xenony na auto v hodnote kolem 5000kc? Osobne bych se staral vice o servis a nevymyslel kraviny -i
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Nechat si vybrousit skla: někde sem čumákoval na netu že to někdo dělá ale už nevim link,
koupit si tyto čočky a vsadit je místo žárovky, mají např H4 patici, viděl sem to na vlastní oči, zajkímavé:http://www.hezkynakup.cz/53-bixenonove- ... rove-cocky

ppp

Příspěvek od ppp »

5000 to stalo volakedy, alebo u domacich zlatokopov, dnes uz nie je problem kupit ich za polovicku a kvalitu, moderne mikroprocesorove, ktore netrpia neduhmi starych jednoduchych, ale ja do toho nejdem, nechcem sponzorovat zabky. Keby som velmi chcel xenony tak si kupim ojazdenu c5. Miestny predajca pyta za zostavu 2tSk, v pripade mini menicov 3t, ale z ebay alebo allegra sa da zohnat aj lacnejsie a ziaden smejd len treba poihladat. Ale ja niesom za prerabky, pretoze to vacsinou prerabaju blbci alebo pre blbca a ten potom oslnuje, pretoze netusi ze ma pod volantom aj take koliesko na nastavenie sklonu svetlometov. Uz sa "tesim" na zimu, ked budu tito blbeckovia veselo oslnovat. Pritom by vybojky mali oslnovat menej nez ziarovky, pretoze maju ostre rozhranie svetlo/tma, len musia byt spravn enastavene, a len regloskop na to nestaci, na to treba aj rozum najma v pripade nepovolenych prerabok.
Franta P. -> Ja mam v skrini pozastaveny projekt s morimoto H1 HID reflektormi (len reflektory so sklapacou clonkou pre dialkove bez vybojok a menicov) ale jeden parik mi este ostal nevyzuzity a tak aj ostane. Neviem ake velke su tie co si sem dal odkaz, ale morimoto budu asi mensie, ked som ich kupoval boli daleko najmensi ena trhu a v amerike dost leteli prave pre ich male rozmery. Tiez su zabudovatelne, len neviem ci do H4 alebo H7 objimky vacsinou bez uprav, to zavisi od tvaru povodneho reflektoru. Odkaz, ktory si sem dal ma akurat vyhodu v tom, ze uz mas vsetko v jedenj cene, len neviem ako lahko su v tom vymenitelne vybojky. Niektore typy mali problem s vymenou vypalenej vybojky.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“