nepravidelné otáčky pri studenom štarte a kles výkonu
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
nepravidelné otáčky pri studenom štarte a kles výkonu
mám taký dotaz ako to mám vysvetliť tým ťuťmákom drblým v servise že sa mi na tom aute niečo nevidí a že pri studenom motore to auto trhá na volnobehu a všímam si že to dáko ide aj na výkon auta no žial vždy mi povedia že to auto je dobré a nič mu neni pretože ho pravidelne servisujeme no niečo mu predsa je pretože to auto trasie a vydáva pazvuky tečúcej vody ako som už spomínal !!!
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
- Reklama
Re: nepravidelné otáčky pri studenom štarte a kles výkonu
Keď budeš mať čas tak sa zastav a pozrieme to. Čo s tým je. Alebo čo je zo šoférom.Lucaso1 píše:mám taký dotaz ako to mám vysvetliť tým ťuťmákom drblým v servise že sa mi na tom aute niečo nevidí a že pri studenom motore to auto trhá na volnobehu a všímam si že to dáko ide aj na výkon auta no žial vždy mi povedia že to auto je dobré a nič mu neni pretože ho pravidelne servisujeme no niečo mu predsa je pretože to auto trasie a vydáva pazvuky tečúcej vody ako som už spomínal !!!
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
aaaaa aku mám istotu že sa nezastavím skorej než prídem tam ?lomngi píše:Keď budeš mať čas tak sa zastav a pozrieme to. Čo s tým je. Alebo čo je zo šoférom.Lucaso1 píše:mám taký dotaz ako to mám vysvetliť tým ťuťmákom drblým v servise že sa mi na tom aute niečo nevidí a že pri studenom motore to auto trhá na volnobehu a všímam si že to dáko ide aj na výkon auta no žial vždy mi povedia že to auto je dobré a nič mu neni pretože ho pravidelne servisujeme no niečo mu predsa je pretože to auto trasie a vydáva pazvuky tečúcej vody ako som už spomínal !!!
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
ak budes mat cestu druhym smerom tak sa mozes aj tu a zistime snad pricinu...mame tu aj krajciho servis a ten neni C ani Bckova tireda a diagnozu auta ti povie ihned...a ak mam nieco povedat na remesloservis su to obycajne V.....é k....y ktore zhrabnu kese za auto a seru sa na vsetko...stary otec im dal hotovost ma zaruku este rok aj pol a seru sa mu na auto svietil mu check svietil mu abs ale nic nezisitli vsetko je ok...hlavna vec ze v druhim servise u krajciho mu krasne zistilo chybny snimac abs a to robilo aj chybu riadiacky...vsetko vymenil...a rekacia u remesenikov v nitre bola preco to nesvieti vidite pane hovorili sme ze to nic nieje a mi nato ze to je vymenene a tak dalej a ze tak si berte auto prec padla vam zaruka lebo ste sa priznali ze to davate hocjakym garazovym servisakom...ostat cely remesloservis!!!
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
štvrtok idem do servisu tam a si budem aj žiadať potvrdenie o tom že som tam bol a že je auto v poriadku !!KakosWRC píše:ak budes mat cestu druhym smerom tak sa mozes aj tu a zistime snad pricinu...mame tu aj krajciho servis a ten neni C ani Bckova tireda a diagnozu auta ti povie ihned...a ak mam nieco povedat na remesloservis su to obycajne V.....é k....y ktore zhrabnu kese za auto a seru sa na vsetko...stary otec im dal hotovost ma zaruku este rok aj pol a seru sa mu na auto svietil mu check svietil mu abs ale nic nezisitli vsetko je ok...hlavna vec ze v druhim servise u krajciho mu krasne zistilo chybny snimac abs a to robilo aj chybu riadiacky...vsetko vymenil...a rekacia u remesenikov v nitre bola preco to nesvieti vidite pane hovorili sme ze to nic nieje a mi nato ze to je vymenene a tak dalej a ze tak si berte auto prec padla vam zaruka lebo ste sa priznali ze to davate hocjakym garazovym servisakom...ostat cely remesloservis!!!
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
Chlapi, protože CZ i SK jsou v EU, platí tady bloková výjimka. Málo kdo to ví a "značkoví" nás zbytečně balamutí! Protože:
Nezávislé autoservisy přitom představují plnohodnotnou alternativu pro údržbu jakéhokoli vozidla. Mohou provádět veškeré servisní úkony na vozidle, a to i v době jeho záruční lhůty, která tím není nikterak dotčena. Postaral se o to totiž prvek evropské legislativy, známý pod názvem bloková výjimka (nařízení Komise ES 1400/2002). Týká se například servisních prohlídek předepsaných výrobcem, oprav a výměny dílů opotřebených provozem či oprav po haváriích. Jediným případem, kdy by měl majitel vozu v záruční lhůtě navštívit „značkový servis“ jsou reklamace vadných dílů ve vozidle použitých při jeho výrobě.
(Citace z nekonečného média zvaného internet...)
Tzn.: nikdo nemůže nikoho vyhodit za to, že dal auto nezávislému servisu!!! Jen to musí být opravované, v době záruky, originálními díly.
Nezávislé autoservisy přitom představují plnohodnotnou alternativu pro údržbu jakéhokoli vozidla. Mohou provádět veškeré servisní úkony na vozidle, a to i v době jeho záruční lhůty, která tím není nikterak dotčena. Postaral se o to totiž prvek evropské legislativy, známý pod názvem bloková výjimka (nařízení Komise ES 1400/2002). Týká se například servisních prohlídek předepsaných výrobcem, oprav a výměny dílů opotřebených provozem či oprav po haváriích. Jediným případem, kdy by měl majitel vozu v záruční lhůtě navštívit „značkový servis“ jsou reklamace vadných dílů ve vozidle použitých při jeho výrobě.
Tzn.: nikdo nemůže nikoho vyhodit za to, že dal auto nezávislému servisu!!! Jen to musí být opravované, v době záruky, originálními díly.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
- Chevychachar
a problém je ten, že málo který neoficiální opravce, byď lepší, použije originál... ale to není jisté ani u některých AUTORIZOVANÝCH servisů.... pár takových tu je taky...honza72 píše:Chlapi, protože CZ i SK jsou v EU, platí tady bloková výjimka. Málo kdo to ví a "značkoví" nás zbytečně balamutí! Protože:
Aveo 1,4 16V 69kW r.v. 2008 Zvláštní poznavací znamení: koRn na zadních dveřích
no ochota v remesloservise veru chyba ako su to ako kakos aj lucaso spominal obyvajne ... ale skoda reci sak ten primaci technik ktoreho uz urcite poznate jazdi na hnilom espere a stara sa on jak moj dedo o hrdzavy furik takze aj taky pristup ma nist netreba vacej dodat
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
a lukaso sak behni inde do servisu pokial viem je v komarne aj v ba a mozno aj niekde blizsie a kasli na tychto v nr
cutsprings
cutsprings
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
chyba bola v remeslodebiloch nie vo mne ani v aute vymienali mi iba olej a aj to pochybujem že či mi v prevodovke vymenili a do motora tie kuvy miešali pol takého pol hentakého !!!
dakujem kakošovy za sprostredkovanie oleja a poradenie pomohlo to nech žije MGM International topolčany
dakujem kakošovy za sprostredkovanie oleja a poradenie pomohlo to nech žije MGM International topolčany
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
asi sa pridam ku vam a koncim s remeslakmi
cutsprings
cutsprings
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
luky neni zaco...ved sam si mal moznost vidiet ze nebol si jediny co mal na SPZ remesloservis ale ich tam chodi ovela viac... ....topolcany mozem len odporucit.ja nanich zleho slova nemozem povedat..ako mrel som nadtym ked ti miska vypisovala knizku a valala oci ze brzdovka neni vymenena sviecky sa mali menit a bars co ostatne....bodaj by skoncili remeselnici to uz len nazov hovori za vsetko...
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
tak hlavé je to že už ma kope nie len absko ale aj spojka a autíčko ide tichučko ako hodinečky a už aj pri štarte to auto nevrndží ako som tu spomínal a výkon ? hm toto nech nečítajú naši cestný kolegovia celú cestu z topolčian až domov som predbiehal šetko čo sa dalo lebo išiel pán ciest NR-CHEVY celú cestu 90KakosWRC píše:luky neni zaco...ved sam si mal moznost vidiet ze nebol si jediny co mal na SPZ remesloservis ale ich tam chodi ovela viac... ....topolcany mozem len odporucit.ja nanich zleho slova nemozem povedat..ako mrel som nadtym ked ti miska vypisovala knizku a valala oci ze brzdovka neni vymenena sviecky sa mali menit a bars co ostatne....bodaj by skoncili remeselnici to uz len nazov hovori za vsetko...
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu