Já jsem tuto chybu ještě neměl a doufám, že to tak i zůstane.xsoftx píše:Právě pro tuto chybu jsem zakládal toto vlákno. Mám pocit, že tím už prošli všichni. Je tu někdo kdo ještě neviděl číslici 95 na počítači svého vozu????? Doporučuji používat formulář pro vyhledávání na fóru....Life5 píše:Závada Cruze č.95 setkal se s tím někdo .Co tomu bylo ?
Závady
Moderátor: Blue Lanos
Re: Závady
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
- Reklama
Tak ta zavada c.95 pry ceka kazdeho postupem casu.Jak uz tu nekdo rekl závada svorkovnice kterou na obou sedadlech meni .Dík za informace a rady clovek je alespon vice v obraze kdyz uz predem tusi co to asi je a co ho ceka nez prijede do servisu a muze uz urcitep ozadovat a hned jim to tam podat tak ze jste v obraze aniz by vas oblbli.
ja jsem s tou chybou 95 mel trosku problem v servise protoze sem tam s tim byl asi 3x a pokazdy sem prijel kdyz to zrovna nesvitilo a tim padem na diagnostice nic nezjistily. Tak jsem musel bejt az neprijemnej na technika aby se jel se mnou projet a videl ze to vzdycky chvili sviti a pak ne. Jinak us asi 14dni si vsimam ze jde spojkovej pedal trosku ztuha a dneska sem jel po Podebradech do kramu a kdyz sem prijel na zeleznicni prejezd tak to zacalo smrdet a kourit se z motoru tak spojka v haji tak sem zvedavej co s tim zejra udelaj.
Řekl bych, že tě trochu oblbovali a nebo, že to neumí.....protože počítač má log a v něm si mohou prohlédnout všechny závady. Já jsem byl na tom stejně - vždy když jsem tam přijel, tak vše bylo v pořádku. Jen log ukazoval asi 20 záznamů z airbagu. K problému logu by se mohl vyjádřit palikx. Je čas změnit servis
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Tak to by me zajimalo, kdo ma jaky zkusenosti se servisem Chevrolet v Renocaru Brno?
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Co se tyka Renocaru, no, smisene pocity. Prodej v pohode, asi po mesici vyse zminena chyba 95, pritelkyne tam dojela, hodinu a pul do toho koukali, pohybali se sedadlem, nic, prehrali soft celeho auta a v pohode, takze znalosti se moc hodnotit nedaly.
No ale asi jako vsichni jsme byli na svolavacce ohledne palivove hadicky a baterky. Hadicka byla v pohode, ale radeji ji vymenili, baterka byla praskla, ale nemeli, takze ze pry zavolaji. Po mesici jsem volal, ze uz je to nejak dlouho, pan Dolejs ( mam pocit) rikal, ze jeste nemaji, ze urcite zavola. No a ted byli WTCC, sel jsem si pro listky zdarma pekne jsem se tam nasral! Podotykam, ze mi je 25, prisel jsem tam v kratasach, takze jsem urcite nevypadal jako majitel auta za 430 000, nicmene by me nemuseli tak prehlizet. Stojim 5 minut na recepci, nikdo, ale vuuuubec nikdo si me nevsimal a kdyz uz me nekdo prejel pohledem, hned se odvratil, proste nezajem...tak jsem sel do servisu, ze se zeptam na baterku. Tam se na me koukali velice prekvapene, jaktoze to jeste nemam vymenene, zacali mektat, ze jasne, neni problem, ze je maji na sklade. Proste na nas zapomneli! Takze jsem se objednal a sel si zase zpatky na recepci pro listky. Tam se opakovala 5 minutova ignorace, nastesti jsem si pak vsiml, ze jim ty listky lezely na stole, tak jsem se pres pult nahnul a vzal si je sam. I to nikdo nevnimal, takze jsem se sebral a odesel, no proste za 15 minut si me nikdo nevsiml...
No a kdyz jsem dovezl auto na servis, rikam, ze bych ho chtel jeste umyt, kompletne, i vevnitr. To ze si pry musim zaplatit, ze jsem asi upadl, ne? Tak jsem mu jemne naznacil, ze kdybych nedojel sam, baterku nam asi nevymeni nikdy, kdyz na nas tak krasne zapomneli. Pan Dolejs se hned omluvil a uz se ptal, jestli chci i suche cisteni a osetreni plastu Takze dobry, prijdu si vecer pro auto, predal mi ho, ze je pry vylestene atd a hned odesel. Tolik bordela, co tam zustalo, to tam snad ani nebylo!!! Auto flekate, okno zevnitr spinave, vosk nerozetreny, takze mam vsude fleky, vysat si to muzu znova...
Taaakze, Renocar vam udela dobrou cenu na auto, ale na servis a garancky pojedu asi do BS auto
No ale asi jako vsichni jsme byli na svolavacce ohledne palivove hadicky a baterky. Hadicka byla v pohode, ale radeji ji vymenili, baterka byla praskla, ale nemeli, takze ze pry zavolaji. Po mesici jsem volal, ze uz je to nejak dlouho, pan Dolejs ( mam pocit) rikal, ze jeste nemaji, ze urcite zavola. No a ted byli WTCC, sel jsem si pro listky zdarma pekne jsem se tam nasral! Podotykam, ze mi je 25, prisel jsem tam v kratasach, takze jsem urcite nevypadal jako majitel auta za 430 000, nicmene by me nemuseli tak prehlizet. Stojim 5 minut na recepci, nikdo, ale vuuuubec nikdo si me nevsimal a kdyz uz me nekdo prejel pohledem, hned se odvratil, proste nezajem...tak jsem sel do servisu, ze se zeptam na baterku. Tam se na me koukali velice prekvapene, jaktoze to jeste nemam vymenene, zacali mektat, ze jasne, neni problem, ze je maji na sklade. Proste na nas zapomneli! Takze jsem se objednal a sel si zase zpatky na recepci pro listky. Tam se opakovala 5 minutova ignorace, nastesti jsem si pak vsiml, ze jim ty listky lezely na stole, tak jsem se pres pult nahnul a vzal si je sam. I to nikdo nevnimal, takze jsem se sebral a odesel, no proste za 15 minut si me nikdo nevsiml...
No a kdyz jsem dovezl auto na servis, rikam, ze bych ho chtel jeste umyt, kompletne, i vevnitr. To ze si pry musim zaplatit, ze jsem asi upadl, ne? Tak jsem mu jemne naznacil, ze kdybych nedojel sam, baterku nam asi nevymeni nikdy, kdyz na nas tak krasne zapomneli. Pan Dolejs se hned omluvil a uz se ptal, jestli chci i suche cisteni a osetreni plastu Takze dobry, prijdu si vecer pro auto, predal mi ho, ze je pry vylestene atd a hned odesel. Tolik bordela, co tam zustalo, to tam snad ani nebylo!!! Auto flekate, okno zevnitr spinave, vosk nerozetreny, takze mam vsude fleky, vysat si to muzu znova...
Taaakze, Renocar vam udela dobrou cenu na auto, ale na servis a garancky pojedu asi do BS auto
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Neni nad to si koupit nove auto
Podle me ale v kazdem autosalonu se staraji jen do doby nez u nich to auto koupis a pak kdyz uz maji penize doma tak jim to je jedno, viz nevim od koho byl ten prispevek o garancni prohlidce s vymenou oleje za 5 litru, to mluvi samo za sebe, jako by jim nestacilo ze jim das 4 kila za auto ale jeste te budou natahovat i za servis, 3x fuj, radsi budu mit ojetinu a servis si udelam u kamose v garazi kde me to bude stat tretinu a hlavne budu vedet co se s autem delalo a jaky dily jsou vymeneny
Podle me ale v kazdem autosalonu se staraji jen do doby nez u nich to auto koupis a pak kdyz uz maji penize doma tak jim to je jedno, viz nevim od koho byl ten prispevek o garancni prohlidce s vymenou oleje za 5 litru, to mluvi samo za sebe, jako by jim nestacilo ze jim das 4 kila za auto ale jeste te budou natahovat i za servis, 3x fuj, radsi budu mit ojetinu a servis si udelam u kamose v garazi kde me to bude stat tretinu a hlavne budu vedet co se s autem delalo a jaky dily jsou vymeneny
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Já som tiež odporca nových aut lebo moja Kráska potrebuje menej euríkou ako nové auto na garančky a to nehovorím o 3 ročnom aute ktoré už potrebuje servis pomali denne takže Já som do údržby vlani dal okolo 300€ a kolega za Ceetka na druhej serviske 200€ no a potom sa mu dvihla palubka a vytiekol tlmič,neotvárala sa kapota a iné somarinky za ktoré vrazil dalších 200€ no a v konečnom súmore Já som za moju dal 100 000 sk aj s LPGčkom a on 470 000 sk za 1,4 bez LPG takže čo ušetrí to nechápem .Ono je to tak že pokud človek vela jazdí tak jednoznačne sa mu nové auto vrátí bo má ho 3 roky a šup zasa nové ale ako rodinné tak na výlety to stačí 5 ročák a je to
Chlapi, shodnem se, ze se neshodnem Obhajovat stare a nove nema smyls, kazdy ho ma ze sveho duvodu a druhemu to nevymluvi. Je to stejne zbytecna debata jako benzin vs. diesel. Ja vim, ze dneska si clovek servis pekne zaplati, ovsem uz i dnes se da najit dobry ochotny servis, casy se meni. Ojetina je vetsinou financne vyhodnejsi, ale koupe auta neni ( pro me ) jen a jen otazkou penez, to mam doma stodvacku. Za svoje utracene penize chci taky komfort, spolehlivost, zaruku, bezpecnost, a hlavne radost z auta, coz mi proste ojetina s mym pesimistickym pohledem na puvod a kvalitu nikdy neposkytne. Kdo se v aute rad hrabe a nechce vyhodit penize (no mozna je vyhodi ), at si ojetinu koupi. Kdo se o auto starat nechce a chce si ho hlavne bez kompromisu uzit, bere nove. ale presvedcovat nekoho jineho, ze je lepsi toto nebo toto, nema smysl
Bohuzel nove auto take neni zaruka ze budes jen jednou rocne jezdit na vymenu oleje
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No to sice neni, ale o to auto se mi nekdo ZDARMA postara, pokud to bude vyrobni vada. Pokud se ti sesype ojetina, je jedno, jestli je to tva vina nebo ne, platis si to sam
ten příspěvek o výměně oleje za 5 litrů byl ode mne. Možná si tam ze mě ale dělali srandu, protože jinak to snad není možný.Jinak čím větší firma tim je to horší. Já mám firmu se dvěma zaměstnanci a kdybych je tam nechal at si dělaj co chtěj tak sem dávno zkrachoval. Stejný přístup maj skoro všichni zaměstnanci. Není to jejich firma tak na to kašlou. Jinak já sem jezdil vždy ve starejch šunkách a ted mám první nový auto a jsem nadmíru spokojenej. Nemusím mít staženej zadek na každý křižovatce, že tam zůstanu viset. Já už bych si nikdy ojetinu nekoupil. Na blbnutí mám doma Tico. A mít starou káru je dobrej underground, ale nedá se pak podnikat:)milosh píše:Neni nad to si koupit nove auto
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
Dneska sem jel do servisu ze mi odesla spojka ani sem tam nedojel a musela prijet odtahovka. Auto mam 2 mesice najeto neco pres 9000km a z hlediska rizeni si myslim ze to auto dost setrim a snazim se aby co nejdyl vydrzelo. Spojka byla uplne rozsipana a ze prej na reklamaci ani nahodou a oprava je kolem 50000kc protoze je vtahu i nejaky napojeni od motoru a tak . Tak sme s pritelkyni rekli ze to ne, volali jsme na obchodni inspekci kde nam poradili jak dal postupovat tak sem jim obratem zavolal a rek jim jak chci postupovat a oni ze to hned rano zacnou resit a to se mnou nechteli ani bavit. Zitra rano to s nima zacnu resit ale asi budu pozadovat vraceni penez protoze mam v tahu vic veci. Takze na zaver jak se mi to auro libylo tak me hodne zklamalo
NEVYJADRUJEM SA !
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
To je skutečně smutné po těch pár kilometrech. Doufám, že se na tom nepodepsal zvýšený výkon motoru po chiptuningu. Až budeš vědět víc, prosím rozepiš se. Držím palce ať to vše dopadne k tvé spokojenosti.Fus píše:Dneska sem jel do servisu ze mi odesla spojka ani sem tam nedojel a musela prijet odtahovka.
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi