FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
chrudoš

Re: FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE

Příspěvek od chrudoš »

Tak barva neni tuning, to je o preferencich kazdeho, kdezto tuning ci tuzing je o vkusu resp nevkusu daneho jedince. Kdyz se vam to libi, klidne si dejte No fear i na celo, me to prijde jako prasecina, howg. Uz jen muj a tvuj nazor na oktavku vypovida o vsem, tobe se zda perfektni, ja jsem si blinknul do pusy, tady neni co dodat. Ty 17ky mi prijdou dost krasne ve srovnani jinych kol, nevidim duvod je menit, ani by me to asi nenapadlo. Cruze je hezke auto, ale aby bylo na 18 a pochromovane, na to je to porad trosku lowend. Koupit LT a nechat, jak je, tak to tomu auto slusi nejvic a na nic si nehraje
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Reklama

jamal89

Příspěvek od jamal89 »

po kosicach jazdi cruze biele cierna strecha cierne kolesa a cierne skla to je uplna parada lepsie ako amg mercedes ale skoda nestihol som cvaknut
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Life5 píše:Decentní koberečky v mém mazliku Cruze 1.8 LT
Tento biely je moc pekny. Tie folie sa mu uplne hodia, aj ja som chcel dopredu, ale vysral som sa na to, aby ma furt nebuzerovali policajti... Tie koberceky su OK, ale modry len by som nedal. Mozno biely?
Aj ten vytundzeny je dobry, ale prednu masku by som tiez nemenil, alebo za nejaku inu mozno...
Tuning bude dobry uz len ked das 18, 19 kolesa, znizis podvozok (v zime bude problem, ked obujes mensie, ale nevadi). A podla kolies by som dal niekde but cierne, alebo chrom doplnky.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
xsoftx

Příspěvek od xsoftx »

chrudoš píše:Koupit LT a nechat, jak je, tak to tomu auto slusi nejvic a na nic si nehraje
Ztotožňuji se s tímto názorem.Nechal jsem nalepit fólie a zvažuji další možnosti úprav, ale zatím mě nic vysloveně nepřesvědčilo. Často když má auto hodně chrómu tak se ho majitel snaží v rámci sportovních úprav dát do jedné barvy a naopak :)Spíše se přikláním k jemnějším designovým změnám. Musím přiznat, že v mé barvě(https://www.chevroletclub.cz/download/file.php?id=6201) to taky není to pravé ořechové jako na bílé, která se zatím zdá nejlepší volbou pro efektní úpravy. Co se mi zamlouvá mimo jiného je toto:
cruze_svetlo.gif
cruze_svetlo.gif (194.07 KiB) Zobrazeno 2970 x
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Jako pripodobnit auto zezadu k E-klade? Proc proboha? Kdyz chci Cruze, koupim ho, kdyz Ecko, koupim si to...lidi, proc nicit tak svebytne a originalni auto, kterym Cruze je...smarja, tuzing, zhouba krasnych aut...
xsoftx

Příspěvek od xsoftx »

chrudoš píše:Kdyz chci Cruze, koupim ho, kdyz Ecko, koupim si to...
Protože se mi líbí LED světla v této konfiguraci - takže proto....a Ecko je cenově jinde, ne?????Máš to trochu černobílé....
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Cernobile? Ne, jen uplne jasne :) Kdyz nemam na Ecko, nekoupim si neco levneho a nezacnu to na to Ecko predelavat. Bud si koupim Cruze a jsem hrdy, ze mam Cruze, nebo to Ecko, ale urcite bych nebyl hrdy na levne auto vypadajici jako draha limuzina, to opet tuzing jako blazen. Ani v tom zakladu, v tech ledkach se neshodnem. Jedine pekne ledky dela Audi, i to uz je ohrane, vsechno ostatni vypada proste nepirozene
jamal89

Příspěvek od jamal89 »

tak s tymto nesuhlasim lebo vcera som videl biele c-cko a ledky boli tiez pekne a angel eyes od bmw su tiez uplne poprdeli
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Jasne, bawory taky vyborny, to ale poukud vim nejsou ledky. Nicmene jde mi o to, ze origo svetla na odpovidajicim aute vypadaji hezky, ale kdyz se pribastli nalevnejsi auto, vypada to smesne. To je ovsem jen muj nazor, lepte si na auto cokoliv, kdyz vam pripada jako zkrasleni a zdrsneni auta
xsoftx

Příspěvek od xsoftx »

Krása je subjektivní a i když si auto užívám, tak určitě to není o hrdosti.... ;) Ty světla mi přijdou zajímavá a dle mého příjemě doplňují zadní linii cruze....a domnívám se, že toto zrovna není nějaky special tuning....o ten mercedes vůbec nejde....
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Tak kazdy je na sve auto hrdy, at mi nikdo nerika, ze ne. Kor kdyz ho "tunim". Prece to delam proto, aby vypadalo lepe, jinak nez ostatni, tzn abych mel z nej dobry pocit a byl hrdy na to, jak jsem si ho vylepsil, coz? A ano, kras je subjektivni, nicmene "tuzing" ma uz dnes objektivni meritka, tzn je hodne lidi, kteri si mysli, ze sve auto zkrasluji, ale krome nich samotnych to nikomu hezke neprijde.
milosh

Příspěvek od milosh »

Presne, viz nejmenovany kolega z AVEO Sekce ktery prodava svoje cervene auto s radlici vepredu.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
xsoftx

Příspěvek od xsoftx »

chrudoš píše:nich samotnych to nikomu hezke neprijde
Nedělal bych to pro tebe....ale pro sebe :) Nic není dogma....ani svěla alá E-klass....Cruze je krásné auto, ale hrdý bych skutečně byl třeba na krásnou vyleštěnou a bez rzi Š110R...Uznáváš, že kráse je subjektivní a přesto jsi ofenzivní...proč?(viz. tvá citace v úvodu)Beru tvůj názor....ty tyhle světla prostě montovat nebudeš....já možná taky ne, protože jsem je ještě neviděl v reálu....a teď zpět k témě:

FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE
Stále tu nemáme červenou a světle modrou verzi :)
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Jeste od temy :) Ofenzivni nejsem, krasu jako sublektivni vnimani plne beru, o to nic, ale nektere upravy jsou OBJEKTIVNE (krome majitele. logicky) brane jako prasecina, to zas nikdo neupre me. No a ja jen jemne naznacuju, ze Cruze si ty prasarny nezaslouzi, auto je to uz z fabriky maximalne povedene. No a uz vu bec ni nezaslouzi kamuflaz a predelavky na neco, co opravdu ale opravdu neni. Mam sve auto rad, ale taky vim, jak si mezi jinymi stoji a povysovat ho upravami na neco lepsiho opravdu neni dobry napad, spis zhovadilost.
Abych jen neplival, ty svetla jsou samy o sobe povedene, ne ze ne, jenze je zhovadilost davat je na Cruze, proste je vylozene jasne, ceho tim chce clovek dosahnout, proto mi to vadi
Kjub

Příspěvek od Kjub »

K tym upravam. Najlepsie uprava je vzdy Custom-prisposobenie auta presne poziadavkam majitela (taky Wescoast Customs moze byt). Pretoze kazdy sme iny a kazdemu sa paci nieco ine. Neexistuje nic take, ze nejaka uprava auta je objektivne dobre alebo zla. Clovek vsetko hodnoti subjektivne, aj ked si to neuvedomuje, hlavne ked ma k tej veci nejaky feeling (ako mame vsetci ku Cruzeovi :D ). Ak niekde existuje nejaka sablona, alebo kriteria (co je blbost) na tuning auta, co je zle a co je dobre, tak tie tiez vytvarali nejaki ludia. A logicky tam zas ta subjektivita musi byt.
Ak chces aby bolo nieco uplne objektivne, musel by si sa vediet vzit do pocitov inych a uplne zahodit svoje ego. A zahodit ego by bolo teda velmi tazke az nemozne. Mozno ho zvladnes trochu potlacit. Mozno... a ked sa ti to podari, tak az potom dokazes pochopit pocity a konanie inych. ;)
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Pokec“