Ahojte. Potrebujem poradit. V poslednom case som si vsimol, ze mi vyteká olej spod umelohmotného krytku (na obrázku zvýraznené šípkou). Olej steká až po spodok motora v dvoch tenkých pramienkoch, no na ryske nijako výrazne neubúda, únik nieje nijak rýchly. Nechcem s tým moc jazdiť, nakoľko olej na horúcich častiach motora smrdí a dokonca (po dnešnej skúsenosti) dymí na bielo. Jednoznačne s tým idem do servisu, nebudem radšej jazdiť na tom, len či náhodou dakto neviete, koľko si môžem pripraviť peniažkov a či sa jedná o veľkú alebo o menšiu závadu.
Dikes
Unikanie oleja z motora
Moderátor: Blue Lanos
Unikanie oleja z motora
- Přílohy
-
- evanda.jpg (178.59 KiB) Zobrazeno 3559 x
- Reklama
Re: Unikanie oleja z motora
bezna zavada na tychto motoroch tesnenie pod vekom ventilov.
ja som to menil nedavno na leganze to je taky isty motor, tesnenie stalo 10€ neoriginal a menil som ho sam, trvalo mi to asi 30min
v servise to tipujem na tesnenie 20 + robota 20€
ja som to menil nedavno na leganze to je taky isty motor, tesnenie stalo 10€ neoriginal a menil som ho sam, trvalo mi to asi 30min
v servise to tipujem na tesnenie 20 + robota 20€
Daewoo Leganza 2.0 LPG
Ďakujem za radu. Výmenu tesnenia som nechal spraviť v servise, práca + materiál cca. 30 eur.
- Hanzy
Presne tak ja ho menil na leganze i evande a bacha taky na tesneni z jakeho jsou materialu nebo treba elring je katastrofa a za chvili to chcije zase musi byt mekoucke a jakoby silikonove at netvrdne
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha