kompresor klimatizace

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
romejny

kompresor klimatizace

Příspěvek od romejny »

Zdravím, mám problém s klimatizací na Daewoo Lanos 1,6, 16V, rok výroby 1997. Naplní se a cca do týdne je fuč, příčina bude u kompresoru klimatizace, asi netěsní. dás se kompresor přetěsnit, něbo se musí koupit nový ??? Je to celkem drahá vecička. Má s tím prosím někdo zkušenosti ???
Reklama

blackjohn

Re: kompresor klimatizace

Příspěvek od blackjohn »

Mě to utíkalo taky kolem kompresoru, stačilo vyměnit jen gumičky za pár korun, ale větší únik byl na chladiči a ten už byl dražší.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Pokial mas originalny chladic, unika to s najvyssou pravdepodobnostou okolo skrutiek, ktorymi je chladic pripevneny. Tam sa to najskuor predrie. V kazdom pripade sa oplati dat novy chladic, ktory je upevneny pomocou "L", nie krizom cez vostiny.
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
PETER NOGA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PETER NOGA »

ahoj.mne to švagor plnil a zistil som že ked odpájal tú plniacu hadičku tak mi to unikalo práve od toho plniaceho otvoru..ale som dotiahol tu krytku/čiapočku/ a únik prestal..ešte som to takým elektronickým prístrojom popozeral všade okolo spojov hadic a okolo kompresora a prístroj nezapípal.Tak dúfam že to bude v poriadku..Predtým mi to tiež vyfučalo...ale už je dobre..Skús popozarať poriadne a daj si to naplniť farbou aby si zistil únik...ahoj
Odpovědět

Zpět na „LANOS“