Jajuska95 píše:Tak mě potěšilo, že Spark zvládl v pohodě náročnou cestu do Francie a zpět, rodiče od Ivoše najeli přibližně 3.700km, takže v tuto chvíli má Sparkys natočeno přes 10.600km, za chvíli půjdeme na garančku..

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Jajuska95 píše:Tak mě potěšilo, že Spark zvládl v pohodě náročnou cestu do Francie a zpět, rodiče od Ivoše najeli přibližně 3.700km, takže v tuto chvíli má Sparkys natočeno přes 10.600km, za chvíli půjdeme na garančku..
Myslis tu z policejniho radaru a pak jeste fotku prislusniku s udivenymy vyrazy?Jajuska95 píše:... Později sem dám i fotku..
já ti dám starší pániGoose píše:To vy byste pak asi taky čučeli...kámoš jim kdysi neujel ani na motorce,předjižděl ve 190 kolonu aut která se "plazila" 130 a trvalo pár vteřin než Passat vystřelil z té kolony a byl nalepej u jeho zadního kola a nemělo smysl už ujíždět,naštěstí narazil na dva starší pány okolo 45-50 let se kterýma se zakecal a dostal ve finále jen 500,- pokutu bez bodu...když člověk jede takhle po dálnici tak ikdyž široko daleko nikde nic tak během pár vteřin to může být jinak...
Ivo R. píše:já ti dám starší pániGoose píše:To vy byste pak asi taky čučeli...kámoš jim kdysi neujel ani na motorce,předjižděl ve 190 kolonu aut která se "plazila" 130 a trvalo pár vteřin než Passat vystřelil z té kolony a byl nalepej u jeho zadního kola a nemělo smysl už ujíždět,naštěstí narazil na dva starší pány okolo 45-50 let se kterýma se zakecal a dostal ve finále jen 500,- pokutu bez bodu...když člověk jede takhle po dálnici tak ikdyž široko daleko nikde nic tak během pár vteřin to může být jinak...![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |