okenne deflektory
Moderátor: Blue Lanos
okenne deflektory
caute chlapci pls neviete kde by som zohnal okenne deflektory na leganzu ale na vsetky styry okna?vsade maju len na predne:(
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: okenne deflektory
Nazdar no Já som je mal ale keď som je nasadil tak som je zasa hned shodil lebo strašne fučali a pri 100 to bolo strašné no a nakoniec na dialnici som na prvom odpočívadle zastal a boli dole,daroval som ich Gossimu ale aj jemu hučali no proste je to o ničom na tvojom mieste sa na to vykašli lebo moje stály v tedy 1800 sk a boli to prachy vyhodené do luftu.A zadné som tehdy videl len som je už nekúpil bo ich cena bola skoro rovnaká ako predné.
no ty koky..tak ja neviem mne sa to dost paci a myslim ze to prezijem...videl som za 20eur to by som za to dal..lenze len predne...ked tak chcel by som aj zadne no to som nenasiel nikde:( mne fucanie nevadi aj tak beham s radiom na plne pecky:D
ked sme pri tom kupil by som aj nejake 165 repro komponentne najlepsie:)
ked sme pri tom kupil by som aj nejake 165 repro komponentne najlepsie:)
Niekde to tu je, a myslím že kolega Husar J písal že pasujú zadné z oktavky, ale niesom si istý na 100pro.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo má je Janko Husár a sú z Oktávky
- Přílohy
-
- P021209_18.23.JPG (59.08 KiB) Zobrazeno 1842 x
predne z oktavky asi nesedia co?do riti :Dproblem je ze tie zadne sa nedaju kupit samostatne:((
Na Legu dostat ,len predné najlepšia je značka delfin. Zadné dostat samostatne kupit na octávku, len ich treba trocha prispôsobit mne zatial vôbec neako nefučia ,a mal som ich zatial na každom aute a ked prší možem mat v pohode pootvorené všetky okná
ok zatial diky moc)