Čau. Mám otázku. Po zahriatí motora ( keď klesnú otáčky) a motor ide bez sitiča má motor na voľnobeh nepravidelný chod.
Môže mi niekto poradiť, čím to môže byť?
Ďakujem
kolísanie otáčok na volnobehu
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
Re: kolísanie otáčok na volnobehu
kabely, svíčky atd.... co jsi kdy měnil?
autíčko som len teraz kúpil. tak zatiaľ nič. a aké idú do svetiel žiarovky?
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
tak vyměň svíčky a kabely do předních myslíš? tak H4
S tímto problémem jsem se setkal.
Pokud to dělá jen na volnoběh a ne při jízdě, nejsou to kabely ani svíčky. Je to prostě jen volnoběh karburátoru.
Ve dvou značkových servisech mi odmítli volnoběh seřídit, protože prý to není možné.
Řešení je jednoduché a za pět minut bude po problému. Uřízni 3 mm hadičky zhruba stejné síly, jako vede k ostřikovači. Tuto hadičku ještě z jedné strany řízni, aby šla nasadit. A nasaď ji na váleček dorazu plynu. Rozříznuté místo přelep kouskem pásky.
Tím si zvedneš otáčky volnoběhu.
Pokud to dělá jen na volnoběh a ne při jízdě, nejsou to kabely ani svíčky. Je to prostě jen volnoběh karburátoru.
Ve dvou značkových servisech mi odmítli volnoběh seřídit, protože prý to není možné.
Řešení je jednoduché a za pět minut bude po problému. Uřízni 3 mm hadičky zhruba stejné síly, jako vede k ostřikovači. Tuto hadičku ještě z jedné strany řízni, aby šla nasadit. A nasaď ji na váleček dorazu plynu. Rozříznuté místo přelep kouskem pásky.
Nebolo by k tomu nejeke foto?Tico1996 píše:S tímto problémem jsem se setkal.
Ještě lepší radu jsem dostal od uživatele Mirin zde na fóru. Je to odkaz na popis karburátoru se seřizovacím šroubkem.
http://www.volny.cz/daewoo_tico/karburator.htm
Seřiď volnoběh a je to.
http://www.volny.cz/daewoo_tico/karburator.htm
Seřiď volnoběh a je to.