Jednotka centralniho zamykani dveri
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Jednotka centralniho zamykani dveri
Zdarec
Vite nekdo kde se nachazi jednotka centralniho zamykani(central door locking unit) v nubire?
stahnul jsem si servisni manual ale tam je bohuzel pouze el. schema ale kde je umistena ta jednotka netusim
diky za rady
Vite nekdo kde se nachazi jednotka centralniho zamykani(central door locking unit) v nubire?
stahnul jsem si servisni manual ale tam je bohuzel pouze el. schema ale kde je umistena ta jednotka netusim
diky za rady
- Reklama
Re: Jednotka centralniho zamykani dveri
No nikdy jsem ji nehledal, nebyl důvod, ale origo alarm a možná i ovládání centrálu je před řadící pákou jak je taková prohlubeň tak pod ní...... ale jen se domnívám že by tam mohla být.... nevím to na 100% ten alarm je tam určitě a je v něm i dálkové ovládání centrálu, tak odvozuju, že by tam mohl být i ten centrál....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Matias Lolop
- Kontaktovat uživatele:
Jednotka centralneho zamykanie sa nachadza na dolnej lavej strane sofera pri poistkach . Vyzera takto :
Ak sa mozem opytat , na co to potrebujes vediet ? Zapajas alarm ?
Ak sa mozem opytat , na co to potrebujes vediet ? Zapajas alarm ?
- Přílohy
-
- Central door lock.jpg (153.82 KiB) Zobrazeno 4549 x
Daewoo Nubira II 1.6 16V r2001 LPG
Ne rodicum na nubire prestal fungovat central tak se na to chci mrknout.
Dikas, celkem si me pomohl a dikas za obrazek.
Dikas, celkem si me pomohl a dikas za obrazek.
Občas odchází spínač v řidičových dveřích(přepíná při odemknutí klíčem) nebo jsou vypálené relé v jednotce centrálu(jsou tam myslím 2 a pak nějakej CMOS TC4030 s RC členy). Jak se to přesně chová?
Naposledy upravil(a) blackjohn dne pon dub 19, 2010 09:07, celkem upraveno 1 x.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
No vlastne se to spis nechova D, central vubec nereaguje na klic ani v jednech dverich.A uz teda nefunguje par let. Podrobne na to mrknu pristi vejkend, ale diky za radu.
Podle schématu by se mělo zemí na pin 6 nebo 8 centrálu zamykat nebo odemykat, tím by se vyloučil ten spínač ve dveřích.
Pojistka(Ef28) je předpokládám dobrá?
U dveří spolujezdce se i při funkčním centrálu odemknou je tyhle dveře, tak to má většina Daewoo.
Pojistka(Ef28) je předpokládám dobrá?
U dveří spolujezdce se i při funkčním centrálu odemknou je tyhle dveře, tak to má většina Daewoo.
Naposledy upravil(a) blackjohn dne pon dub 19, 2010 09:15, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Pojistka(tusim ze to je ale Ef26) je dobra, ale bohuzel ted nejsem doma takze nemohu promerit pristi vejkend se na to vrhnu a dam vedet jak to dopadlo. Jo vlastne kdybych chtel koupit novou jednotku kolik by cca stala?
Já myslím tak do 1000Kč, zeptej se na czdrafel.cz, ale třeba to bude jen nějaká maličkost a i ten centrál by šel opravit, moc složitej není
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Jo tak super taky myslim ze to bude nejaka malickost, kazdopadne v servisu daewoo po nasich chteli 5 000kc za opravu. Takze dikas.
Tak jsem jednotku vymontoval, a dal jsem se do zkoumani. Nakonec za to mohl jeden vadny odpor R5 - viz obrazek , ten jsem vymenil a nyni jednotka funguje naprosto bez problemu.
- Přílohy
-
- DSC00167.JPG (120.93 KiB) Zobrazeno 4489 x
Tak prima, že se zadařilo. Alespoň Tě může těšit, žes ušetřil
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Ahojte, mám u Nubi I dovoz ze SRN problém - přestalo mi fungovat DO ( Zam - ster Plus) a když jsem se pokoušel dle různých postupů z fora o spárování ovladačů, přestal mi fungovat centrál úplně= nereaguje ani na klíč. Po odpojení jednotky DO a zkratování černý+zelený a černý+modrý centrál zamkne a odemkne. Jen nereaguje na klíč ve dveřích. Bude chyba v mikrospínačích zámku nebo v jednotce zamykání? Kde se dá jednotka koupit a za kolik? Ten umělec, co to montoval, připájel DO rovnou na desku jednotky zamykání Můžete mi prosím poradit?
- Přílohy
-
- 12072010(003).jpg (30.91 KiB) Zobrazeno 4402 x