Konečně jsem potkala Nového SPARKA
Moderátor: Blue Lanos
Re: Konečně jsem potkala Nového SPARKA
No asi prečo vznikly kluby,fora,zrazy je jedno o akých značkách áut hovoríme .
No podme sa radšej venovať téme v ktorej sme a skončme s týmito žabomyšími vojnami .
Konečne jsem potkal Nového SPARKA
No podme sa radšej venovať téme v ktorej sme a skončme s týmito žabomyšími vojnami .
Konečne jsem potkal Nového SPARKA
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
- Reklama
Ok skoda ja uz som zacinal zbrojit
Ozik len tak pre zaujimavost kolko je zatial na fore sparkov? Bo v Ziline som stale saaaaaam
Ozik len tak pre zaujimavost kolko je zatial na fore sparkov? Bo v Ziline som stale saaaaaam
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Mě osobně se nový spark spark líbí není to auto který se dá splést má v sobě spoustu nových nápadů začínající přístrojovou deskou až po tvar kapoty a super velký světla.Neviděl jsem ho ještě na 15 palcových kolech litých ,až uvidím myslím ,že se mi potvrdí můj názor ž s liťáčkama nebude mít chybu Stejně tak se mi líbí Matiz jako má třeba kolegáček Vazon zelenýho ten je taky super nelíbí se mi předražený auta typu škoda a ww toť vše
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Ahojte , v Poprade čo viem z videnia tak jeden zelený cocktail LS + ale iba zriedka asi to bude sviatočný vodič a jeden červený super vybava asi SPARK + a jeden ale špz z Kežmarku tiež červený super tiež asi vybava SPARK + .
A samozrejme predvadzačka PK auta momentálne v showroome zelený cocktait vo výbave LT .
Tak to já vídám v Pardubicích zeleného cocktail výbava LS Plus, na SPZ má 1AN.. a pak bílého v základu a ten patří sledovací agentuře, která vlastní Matizy i Sparky I a teď mají jednoho Sparka II, všechny v barvě bílé.. vždycky na sebe blikáme..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Potichu zavidim.A kolko nas je tu na fore?
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Tak pokud vím, tak ty, já s Ivčou a Jana, která je z Prahy, ta má zeleného LS Plus od Srby
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Hura tak to sme traja dufam ze sa casom prida Alvin a potom to bude parada dufam ze sa niekde konecne stretneme.V najhorsom u docenta pred barakom
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Konečně jsem potkala Nového SPARKA
Tak je tu červenec máme najeto víc jak 5000km a kromě toho jediného žabáčka jsem ani jednoho nepotkala,
ale musím říci, že jsme už byli s manželem mnohokrát osloveni o info a Bobeš byl chválen..není to tak zlé jak se někteří zde snaží přesvědčit....Ono Spark je jak říká Jájuška srdeční záležitost a vlastně je dobře, že jsme vzácní.
ale musím říci, že jsme už byli s manželem mnohokrát osloveni o info a Bobeš byl chválen..není to tak zlé jak se někteří zde snaží přesvědčit....Ono Spark je jak říká Jájuška srdeční záležitost a vlastně je dobře, že jsme vzácní.
Janík
Uznávám, že je i ten pěkný, ale jak jsem ho viděla v městské dopravě, tak se nějak utápěl, červená trochu bije do oka a hned si toho člověk všimne. Hlavně, že startujealvin píše:Prečo,aj tá tmavomodrá metalíza má čosi do seba,nič proti nejHannah84 píše:V Ostravě jsem myslela,že jsem jediná, ale už jsem dostala echo, že byl spatřen bratříček. A viděla jsem i tmavě modrou metalízu jezdit - no musím říct, že není nic moc atraktivní, radši ta červená
Hannah a Cheví - Ostrava
Skoro přímo v centru Ostravy - cca 5 minut chůze. Mám též LS Plus. Je to první auto, co si platím sama, tak se budu 3 roky o něho bát. Jak jsem neměla značku, tak jsem skoro nespala a šla ho kontrolovat při větším hluku - mazec, jsem blázen!Jajuska95 píše:Hannah84: Jéééé, ty jsi z Ostravy já tam mám rodinu a Sparka jsem tam viděla bílého v základní výbavě v Ostravě-Polance.. Odkud jsi ty? Vítám tě mezi námi my se tam taky opět chystáme za mou rodinou
Hannah a Cheví - Ostrava
Ahoj vitaj v klube tak to sme zatial 4 len tak dalej......a stale nikto zo Slovenska?
Peto predaj aveo bleskom!!!!!!!
Peto predaj aveo bleskom!!!!!!!
CHEVY SPARK 1,2LT biely
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Mně ta anket překvapila celkem příjemně a podle mně sem sedně. Potkal jsem novýho Sparka, viděl jsem ho no a.... nelíbí. Už to neni to roztomilý autíčko jako byl starej Spark a oba Matesopvé ale zmenšenina velkýho Chevyho. Nic roztomilýho, prostě nějak agresivní což se z máho pohledu na malý auto nehodí. I když to už asi omýlam postý
Ale že by mně to mělo trápit ? Mně se nelíbí spousta aut a moje auto se nelíbí spoustě lidí. Střílet se kvůli tomu nebudu a hádat s nikym taky ne. Prostě si novýho Sparka nekoupim a komu se nelíběj moje klumpy, si nekoupí zas on až se jich budu zbavovat.
Dostal mně ale histerickej výlev: když se ti nelíbí tak ho nekomentuj To někdo (nevim kdo čtu to letmo) zaperlil. Klíííd lidi vždyť jsou to jenom plechový konzervy ztvořený k tomu, dostat z nás peníze pod vidinou nabídnutí nějaký časově omezený služby.
To že někod někde něco odhlasoval neznamená že s tim bude každej spokojenej (viz remcání národa po každých volbách)
Ale že by mně to mělo trápit ? Mně se nelíbí spousta aut a moje auto se nelíbí spoustě lidí. Střílet se kvůli tomu nebudu a hádat s nikym taky ne. Prostě si novýho Sparka nekoupim a komu se nelíběj moje klumpy, si nekoupí zas on až se jich budu zbavovat.
Dostal mně ale histerickej výlev: když se ti nelíbí tak ho nekomentuj To někdo (nevim kdo čtu to letmo) zaperlil. Klíííd lidi vždyť jsou to jenom plechový konzervy ztvořený k tomu, dostat z nás peníze pod vidinou nabídnutí nějaký časově omezený služby.
To že někod někde něco odhlasoval neznamená že s tim bude každej spokojenej (viz remcání národa po každých volbách)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram