Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Ivoši no nevím co na to napsat , asi si tohleto forum moc vztahuješ na sebe , je demokracie každý si může psát co chce a nikdo ho za jeho názory nepotrestá, četl jsem pár Vašich diskuzí v tématu politika, nevím kdo to téma tady založil, ale věř mě ,že to je to poslední co si na tomhle foru přečtu. Ono něco tady napsat není stejný jako říct do očí Ale máš pravdu že tady poslední dobou něco není v pořádku viz. REBEL. Kdo ho teda tak nas..l ?? Proč to nikomu nechce řít ?? Tak trochu tady koluje nějaká ta faleš a závist. Ale o tom to taky je , jestli to teď zabalíš ,tak jsi právě udělal radost Tvým oponentům a oni si udělají další zářez na pažbě
Tak neblbni a zůstaň Daewoomasterem
ps: Vřešťov bude 3. až 5. 9. 2010
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Reklama
Conpete, my jedeme do Francie nejspíše 28.08. a přijedeme až 12.09... takže na Vřešťov letos nedorazíme, ale snad bychom se mohli domluvit a zašli třeba na kávu..
conpet píše:Ivoši no nevím co na to napsat , asi si tohleto forum moc vztahuješ na sebe , je demokracie každý si může psát co chce a nikdo ho za jeho názory nepotrestá, četl jsem pár Vašich diskuzí v tématu politika, nevím kdo to téma tady založil, ale věř mě ,že to je to poslední co si na tomhle foru přečtu. Ono něco tady napsat není stejný jako říct do očí Ale máš pravdu že tady poslední dobou něco není v pořádku viz. REBEL. Kdo ho teda tak nas..l ?? Proč to nikomu nechce řít ?? Tak trochu tady koluje nějaká ta faleš a závist. Ale o tom to taky je , jestli to teď zabalíš ,tak jsi právě udělal radost Tvým oponentům a oni si udělají další zářez na pažbě
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Kdykoliv jen nám dejte vědět alespoň 5 minut dopředu, abych stihnul ukliditJajuska95 píše:ale snad bychom se mohli domluvit a zašli třeba na kávu..
Naposledy upravil(a) conpet dne pon črc 05, 2010 20:09, celkem upraveno 1 x.
Neboj, přepadovka to nebude..
conpet píše:Kdykoliv jen nám dejte vědět alespoň 5 minut dopředu, abych stihnul ukliditJajuska95 píše:Conpete, my jedeme do Francie nejspíše 28.08. a přijedeme až 12.09... takže
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Tak zatím pa a domluveno . Jdu odevřít flašku a už mě dávají Chalupáře
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo Peťane jedním vokem na fóru a druhým u Fuksový na poschodí chytám zlodeje
Nebyl to zloděj
-
- Kontaktovat uživatele:
Nó a je po Ale na to že to máme nahrané tak to pozeráme od 1 dielu pravidelne Nech žijú ČeskoSlovenské komédie a Daewooclub
To je škoda že jste tak daleko , ještě že máme to forum který nás alespoň trohu spojuje
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Compet, tak to si trafil klinček po hlavičke. Tu na fóre je celkom dobrá parta ľudí, ktorí sa v rámci svojich možností a vedomostí snažia udržovať v kondícii tie naše Daewátka a tiež kontakt medzi členmi ktorí sú roztrúsení po dvoch častiach jednej kedysi spoločnej republiky. A asi v každej vetšej partii, a hlavne nie z očí do očí sa nájdu rypáci ktorí sa to tým ostatným snažia znechutiť. Je to smutné, ale je to tak. Preto im nerobme radosť a držme sa.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak pardon, já fakt netušil, že když se mně něco nelíbí, tak nemůžu říct, že je to hnusný, protože by se z toho někdo mohl po... Tak si budem říkat, jak je to vlastně všechno nádherný, že politici kradou jako straky vlastně nic neznamená, my se na to velmi rádi složíme zvýšením DPH, spotřební daně na benzín atd. ... No a za chvíli tady máme zase zlatý socík, kdy všichni říkali, jak je všechno fajn, jak budujeme světlé zítřky, ale mysleli si něco úplně jiného...
Takže, Ivošku, nový Spark je nádherné autíčko, vůbec mně nepřipomíná Multiplu, kdybych měl dost penízků, tak bych si jich pořídil alespoň 5... Doufám, že jsem tě potěšil .
P.S: Nechcete si tady založit nějakou radu moudrých (složenou nejlépe z těch, co si zvyšují počet příspěvků samými smajlíky) a tato rada moudrých by nechávala některé příspěvky rovnou mazat, jako to dělají svazáci na iDěsu? A po smazání 10. příspěvku by byl dotyčný doživotně vyobcován?
Takže, Ivošku, nový Spark je nádherné autíčko, vůbec mně nepřipomíná Multiplu, kdybych měl dost penízků, tak bych si jich pořídil alespoň 5... Doufám, že jsem tě potěšil .
P.S: Nechcete si tady založit nějakou radu moudrých (složenou nejlépe z těch, co si zvyšují počet příspěvků samými smajlíky) a tato rada moudrých by nechávala některé příspěvky rovnou mazat, jako to dělají svazáci na iDěsu? A po smazání 10. příspěvku by byl dotyčný doživotně vyobcován?
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
Docente ale o to vobec nejde kludne vyjadruj svoj nazor len si uvedom akym sposobom to robis.Mne to pride dost drzovka hodit to do toho tematu a este spravit anketu.Preco mas taku silnu potrebu to riesit? My sa tu z toho auta celkom vytiesame tak sa nediv reakciam.
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Pěkný den
Tak já teda taky pár názorů.Ivoši máš pravdu v tom,že se fórum trochu změnilo.Jsem tady už přes pět let a za tu dobu přestali fórum i navtěvovat lidi kteří mi taky schází ale takový je život! Mění se i doba a lidi samozřejmě taky.
Třeba po převratu mě ani u nás v hospodě nechtěli natočit ani pivo no a dneska se dá říct,že se mnou snad polovina hospody souhlasí! Ale politiku sem tahat nechci i když na všechny názory bych dokázal odpovědět a taky mě někdy ty prsty svrbí ale je to o autech tak je to o autech! Někdy diskutuji u zpráv, které jsou na netu.
Jinak samozřejmě rád vzpomínám na srazy a samozřejmě na všechny které jsem poznal !No a když se podívám na fotky nebo videa tak si krásné vzpomínky oživým!
Jinak já už tak často na net nechodím ale jak říkám občas si rád zavzpomínám
Jinak mám kalendář ve kterém jsou myšlenky známých lidí.teď jsem tam měl myšlenku H.Ibsena :"Čím blíže jsou lidé k pravdě,tím snáze snášejí cizí omyly!" Tak na to nezapomínejme
Tak vážení hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Tak já teda taky pár názorů.Ivoši máš pravdu v tom,že se fórum trochu změnilo.Jsem tady už přes pět let a za tu dobu přestali fórum i navtěvovat lidi kteří mi taky schází ale takový je život! Mění se i doba a lidi samozřejmě taky.
Třeba po převratu mě ani u nás v hospodě nechtěli natočit ani pivo no a dneska se dá říct,že se mnou snad polovina hospody souhlasí! Ale politiku sem tahat nechci i když na všechny názory bych dokázal odpovědět a taky mě někdy ty prsty svrbí ale je to o autech tak je to o autech! Někdy diskutuji u zpráv, které jsou na netu.
Jinak samozřejmě rád vzpomínám na srazy a samozřejmě na všechny které jsem poznal !No a když se podívám na fotky nebo videa tak si krásné vzpomínky oživým!
Jinak já už tak často na net nechodím ale jak říkám občas si rád zavzpomínám
Jinak mám kalendář ve kterém jsou myšlenky známých lidí.teď jsem tam měl myšlenku H.Ibsena :"Čím blíže jsou lidé k pravdě,tím snáze snášejí cizí omyly!" Tak na to nezapomínejme
Tak vážení hlavně ať nám jezdí a nezlobí
no já tu nejsem moc dlouho ,ale musím říct že tohle forum je super i i lidi na něm,některý jsem potkal osobně na olšovci,některý na foru a na skype a všichni byly super,protože jim je jedno kolik je jim let ale mají jedno společný: zájem o auta a proto si rozumí a mají si co říct.Jediný téma se mi tu nelíbí a to je politika ,neznamená to ale, že bych se i tam nepodíval.Ale je o o názoru .Jedna otázka a tisíc odpovědí
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]