Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
PETO

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od PETO »

:( :( :( Ja som mal ten istý problem ale z puklicami . :( :( :(
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Reklama

PeterF

Příspěvek od PeterF »

To hej sak ak ju uvidim niekomu na aute tak mu tie paprce smradlave polamem uz som prebehol ulicu zatial nic ale nahoda je blbec ma na sebe znacku takze rovnaka neexistuje.Nejde mi o peniaze ale o princip ze si niekto dovolil siahnut na cudzie auto a riskovat pruser kvoli takej drobnosti ako je antena.Slovensko je chore.
CHEVY SPARK 1,2LT biely
kesko

Příspěvek od kesko »

S tou chorobou máš asi pravdu. Čorkovať sa bude do tej doby kým sa nájdu ľudia ktorí to budú od lopkárov kupovať, alebo kým nedostanú rozum obchodníci a neprestanú s rabatmi 300 a viac percent a nebudú lepšie ceny. -P
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Tak zase pisem :)
Mna vcera nepotesila pokuta ked som siel na zraz do Piestan.
Cez Banovce uz nepojdem :)
Bolo to sice 20 ojro za ryhclost o 12 km no aj tak si myslim ze nespravodlivo.
Hned ako ma zastavil sa ma pyta 20 alebo 50? Som kukol vravim 20 a za co ? Merali sme rychlost. Hned som mu povedal tak to bude daka blbost pretoze dodrzujem rychlost (Peha a Simone potvrdia :lol: ) a navyse mam aj GPS ktore dava urcite prenejsiu info o rychlosti ako tachometer. Sa zacal smiat a siel hned za kolegom ze pocul si ze GPS meria presne rychlost.
No vybehol som za nim ked vypisoval blocek te o kolko som prekrocil povedal mi ze o 12 km a ze ci viem ako rychoostou sa ide pred koncom obce. No svine vraj merali 500 m predomnou od predku no skoda ze ja som siel do kopca s plne nalozenym autom mojim slabuckym seriovym motorcekom. Pred koncom obce cca 40 m som sice pomaly zrychloval to je pravda ale urcite nie na pokutu. A to este auta blikali v protismere takze som daval pozor. Po mojom vyplateni hned sa zbalili a sli prec.
Asi potrebovali na pivo.
Srat na 20 ojro ale ide o princip :(
No hadat sa mi tam s nimi nechcelo predsa zbytocne opletacky atd mimo domova nieje radost.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

O pár dní so pripomenieme 32.výročie tregédie v Los Alfaques,ktorú sme tu už rozoberali a na moje zdesenie v Kongu urobili nechcene "reprízu" tejto tragédie,takže žiaľ nevyšli tie želania a prognózy,že už nikdy viac ďašie Los Alfaques,aspoň hádam v civilizovanej časti Európy sa poučili,lebo v Rusku sa zopár podobných tragédii stihlo udiať od to ho r.1978,najmä na sklonku 80.rokov
http://www.topky.sk/cl/11/756437/Vybuch ... j-200-udi-
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Docent II. »

Alvine, nafta nevybuchuje... Nafta hoří, ale nevybuchuje. Ale pro pisálky je samořejmě daleko lepší napsat, že někde vybuchla cisterna s naftou, než že shořela -P .
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Presne tak, Docente,nafta nebuchne,tá sa vznieti a na to potrebuje nejakú tú teploto,preto sa hovotí aj o vznetovom motore,ale keď už horí,tak horí fest. Ale predpokladám,že tam sa ešte bežne varí na otvorenom ohni,tak nebol problém,od čoho tá nafta chytla. v tom Los Alfaques zas ten plyn buchol od campingových varičov :( :( :( ,to sú tie oblidné náhody,prečo sa to nerozptýllilo niekde ned poľom a nezmiešalo so vzduchom,či tá nafta nevsiakla niekde do pôdy :?: :?: ,to by bolo iste menšie zlo,keby s bol ten kamion vyvalil niekde na otvorenej ceste,jeden aj druhý,keď sa teda už mal vyvaliť
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Dneska mi umrel jeden z mojich oblubenych domacich milacikov Psalmopoeus Irminia :(
Bol uz jediny fnuk. Co sa mu stalo netusim ale uz dlhsiu dobu som ho sledoval, ze nieco nieje v poriadku a dneska RIP
Přílohy
Psalmopoeus_irminia.jpg
Psalmopoeus_irminia.jpg (150.61 KiB) Zobrazeno 2839 x
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak to je smutné bol to fešák no naši mazlíčci Nás začínajú opúšťať ale to je príroda :cry:
Laclosak

Příspěvek od Laclosak »

Hmm škoda fešák...já měl také sklipkana Gramostola Cala....a vydržel mi 3 roky 3 měsice a 3 tydny ,ale dny přesně newm :D :D.....a mě umřel při svleku byl to adult samec.... zavazeli mu totiž jeho háky ny nohou.....je to normální úkaz... :PP:
Daewoo Nexia 1.5 8v....55kw...r.v 95....5dv....Hatchback
Je to mazel :D
Červené podsvícení,RECARO sedačky,Sportovní filtr,Bíločerný lak
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Jo to sa stava.
Pri zvliekani mi este ziadny neumrel.
Do rana sa mi zvliekly 3 pavuky :D
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Všechny vás zdravím, následující řádky vám možná budou připadat příliš teatrální, ale svůj názor bych rád prezentoval veřejně.

Nuže posledních pár týdnů přemýšlím o našem foru. Jaké bylo na začátku a jaké je teď. Včetně srazů samozřejmě. Z mého pohledu se moc změnilo. Mězi některými z nás zakořenila skoro až nenávist, mnozí z nás si již neberou servítky a kritizují, ale přitom se naše "rodina" nikam dál neposouvá.
Jsem tu už docela dlouho, díky foru jsem poznal několik moc fajn lidí..jmenovitě je to Peháček, Vazounek, Petr Soukup, Latrele, Conpet, Řezník, Hladolef, Topol, FoXo, Tomáš s bydlíkem a nekolik dalších (včetně členů rodin). Našel jsem tu i Jájušku. Prožil jsem fajn srazy, zvláštěpak Baldovec II. :lol: :lol: :lol: , kde to bylo tak super, až se mi kolena podlamovala :lol: :lol:
Zapojil jsem se i aktivně do dění klubu - sraz Plumlov a visačky (ve spolupráci se Slamem).

Ale poslední dobou mi přijde, že si s klubem nerozumím. A poslední kapka byla invektiva Docenta a Miloshe na Spark. Svoji výtku bych formuloval jinak... uvedu příklad. Třeba Leganza z portfolia Daewoo není auto, které bych si koupil, ale mnoho z vás majitelů je miluje tak, jako miluji já naše Nubiry a Sparka. Proto bych si nikdy nedovolil říct o ní, že je to hrůza a ošklivost. Je to zkrátka součást Daewoo rodiny a proto jí respektuji a pěkné kousky ocením (Peha, Slam).

Hádky mezi mnou a Serpicem, případně Vojtou nechávám stranou, ale na moje rozhodnutí jen podtrhly.

Zkrátka přestal jsem se těšit, až si zase přečtu, co je nového v klubu. Proto vám všem přeji ať se vám daří, autíčka šlapou jak mají a dělají všem jen radost. Kontakty na fajn lidi mám, takže bych byl moc rád, kdybychom zůstali v kontaktu. Navíc jestliže tradice bude dodržena, uvidím se s několika z vás vždy na Vřešťově (kromě letoška, jelikož budem s Jájou ve Francii). Nebudu žádat o smazání svého účtu, protože pár mých rad tu někde je (ne moc ale jsou). Netěší mě to, nicméně zde na klubu končím.

Mějte se co nejlépe a čau ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Nuz je to tvoje rozhodnutie ktore respektujem ale aj tak ti rikam delas blbost :D
Koncit s klubom len kvoli mar neprijemnostiam to ee skor keby si uz nemal dakeho daewoo alebo chevy je to viac pochopitelne ale toto ee.
Este si to zvas :)
A polepsi sa :lol: vsak kazdy mame svoje chybicky krasy
Seat Altea XL 1,6 TDI
dzanoka

Příspěvek od dzanoka »

Čo na to povedať. Keď len ty vieš ako to vidíš.Ja osobne poznám len peháčka ale stále sem aspoň jedným okom mrknem. Za ten čas čo som prešiel na daewa /mám Racera Nexiu a Espero/ som sa tu dosť naučil. Škoda každého člena :PP:
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Foxo,
Ivoš má pro to své důvody.. Je to jeho rozhodnutí..
;)
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Odpovědět

Zpět na „POKEC“