Moderátor: Blue Lanos
miloshi, díky, já si donedávna myslel, že nejhnusnější auto na světě je Fiat Multipla (vyhrál, tuším, tuhle "cenu" i v nějaké soutěži odborníků), ale teď mám jiného kandidátamilosh píše:Docente ja ji sem dodam, videl jsem ho v realu a to je jak kdyby ho navrhoval nakej korejskej inzenyr co byl totalne namolZA me teda bod dolu, zlatej starej matyzek
Rozdíl to je... Matiz byl před pár léty nejprodávanější auto v kategorii malých vozů, nový Spark se tomu neblíží ani náhodou... Čím to asi tak bude?PETO píše:nový Spark sa mi páči síce je to riadny rozdiel od krásneho,zlatého Maťka ale pokrok je pokrok a každy má na dizajn svoj názor
Nj... Znáš to o starém psu a nových kouscích, neJajuska95 píše:A koukám, že jsi se vrátil stejně "urejpaný"...
Docent II. píše:Rozdíl to je... Matiz byl před pár léty nejprodávanější auto v kategorii malých vozů, nový Spark se tomu neblíží ani náhodou... Čím to asi tak bude?PETO píše:nový Spark sa mi páči síce je to riadny rozdiel od krásneho,zlatého Maťka ale pokrok je pokrok a každy má na dizajn svoj názor
Ivoš píše:Spark je vítr v plachtách zkomírajícího Daewa/Chevroletu.Stejně jako nové Aveo a Cruze. Zkrátka se přizpůsobují době...napčíklad Hyundai i10 je fádní, všední, obyčejný ... zkrátka nic neříkající auto. Mates je pěkné autíčko, ale kdyby pokračovali v tom designu, tak by to bylo špatně.
milosh píše:Docente ja ji sem dodam, videl jsem ho v realu a to je jak kdyby ho navrhoval nakej korejskej inzenyr co byl totalne namolZA me teda bod dolu, zlatej starej matyzek
Změníš názor, až budeš prvně měnit (a hlavně platit) třeba přední světlometIvoš píše:Hyundai i10 je fádní, všední, obyčejný ...
Nemyslím...když to bude potřeba, tak vyměním a zaplatímDocent II. píše:Změníš názor, až budeš prvně měnit (a hlavně platit) třeba přední světlometIvoš píše:Hyundai i10 je fádní, všední, obyčejný ....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |