klimatronic help
Moderátor: Blue Lanos
klimatronic help
Nemá nahodou na predaj niekto klimatronic na Leganzu ? pravdepodobne zničoho nič odišla poistky aj relatka som skontroloval napätie na climatronic je ale ani nepipne, aj som ho rozobral ale na prvý pohlad nič vypálene tam nie je a najhoršie že ostalo visiet na 30 stupnoch tak si viete predstavit v tomto hice ako sa v aute cítim. e-mail: johnk@inmail.sk , tel:0905651394
DEAWOO LEGANZA 2.0 CDX - STRIEBORNÁ - LPG-XENÓNY - PREDNE A ZADNE PARK. SENZORY - MODUL AUT. ROZSV. SVETIEL, 7-inch Touch Screen 2 Din In-Dash Car DVD Player Built-in GPS Function Dual Zone JZY-817-G
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: klimatronic help
Hola Jony troška čítania pomáhá
Ale teraz bacha okamžite ak môžeš urob to čo si prečítáš lebo Já som to na poprvé odrbal a málem mi Kráska zhorela takže čítaj máš tam návod.A pokud to nebude tým(o čom pochybujem) tak Ťaq pozdrav pámboch lebo 500 - 700€ stojí nová.
TADY MÁŠ TEN NÁVOD
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=19&t=12091
Ale teraz bacha okamžite ak môžeš urob to čo si prečítáš lebo Já som to na poprvé odrbal a málem mi Kráska zhorela takže čítaj máš tam návod.A pokud to nebude tým(o čom pochybujem) tak Ťaq pozdrav pámboch lebo 500 - 700€ stojí nová.
TADY MÁŠ TEN NÁVOD
Vdaka za super radu nepotešil si ma , dufam že do rana moja Legina nezhorí, rano to určite rozoberiem novu určite nekupim zato mam pomaly celu LEGANZU na ND a použite čO viem idu okolo 30€ .
DEAWOO LEGANZA 2.0 CDX - STRIEBORNÁ - LPG-XENÓNY - PREDNE A ZADNE PARK. SENZORY - MODUL AUT. ROZSV. SVETIEL, 7-inch Touch Screen 2 Din In-Dash Car DVD Player Built-in GPS Function Dual Zone JZY-817-G
čau Peha
tak som si ten konektor skontroloval ale žiadny náznak spálenia tam nieje , tak neviem či má cenu ho rozobrat a kable zletovat dokopy. Zaujimave je na tom že klímu som naposledy použival vlani v lete nakolko som ju musel dat naplnit lebo niekde pomaly uniká a vydrží len cez sezonu a znovu je prázdna ale tá ma až tak netrápi horšie je že neviem ovladat teplotu a ventilátor.
tak som si ten konektor skontroloval ale žiadny náznak spálenia tam nieje , tak neviem či má cenu ho rozobrat a kable zletovat dokopy. Zaujimave je na tom že klímu som naposledy použival vlani v lete nakolko som ju musel dat naplnit lebo niekde pomaly uniká a vydrží len cez sezonu a znovu je prázdna ale tá ma až tak netrápi horšie je že neviem ovladat teplotu a ventilátor.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jasne na vrakáči sa to do 30€ dá kúpiť aj Já pri prvom zhasnutí som naprv shánal pôžičku na nový panel a potom som našiel v KE jednu za 3500 sk ale nakoniec musím smeknúť pred servisom Daewoo tady u nás mám tam očko a tak sa to sprovoznilo behom 10 minut
Já na ten konektor ještě nekoukal, asi bych taky měl
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
-
- Kontaktovat uživatele:
Johny máš 2 možnosti tedy pokud si ten konektor rozobral a prečistil tak za prvé skús dákeho leganzáka v blískom okolí aby Ti na 5 minut požičal ovladanie no a pokud pojede to jeho máš ho v háji ale pokud ani jeho nepojede tak je chyba dakde v elektrike lebo ta fúra káblou je polovička ovladací a druhá kontrolná a tam sa to zvykne drbať no druhá možnosť zohnať to na dákom vrakáči alebo priamo z PL len tam sa to oplatí ísť rovno vyskúšať
A Peťane kukni sa na to lebo už som ich videl fúru zhorených takže prevencia je na mieste
A Peťane kukni sa na to lebo už som ich videl fúru zhorených takže prevencia je na mieste
Hurá klimatronik znovu funguje........ nadalo mi to tak som sa na tie kable znovu pozrel rozcvakol a zletoval dokopy a čudujsa klimatronik nabehol okamžite, aj ked na prvý pohlad ta koncovka bola ok, ale jeden konektor bol jemne spaleny a to bol asi cely problém. Zároveň ked som mal aj vonku klimatronik tak som povyhadzoval tie male žiarovky a nahodil vysokosvietive modre ledky je to bomba ked budem mat čas tak vymenim asi ledky všade lebo tie male žiarovky nestoja za nič.-peha- píše:Hola Jony troška čítania pomáhá
TADY MÁŠ TEN NÁVOD
Som rád že existuje taketo forum pre majitelov Daewoo nakoľko to ušetrí kopec času behaním po servisoch a hlavne penazí.
Vdaka Peha za super rady a tipy.