-----------------------alvin píše:Vďaka Vám,chlapci,už mi z tej neistoty začínalo hrabkať,ale už je pohodička,neskrývam radosť
![]()
![]()
ako kedysi súdruh Vaska Krajčír
![]()
![]()
![]()
![]()
No čo som hovoril ... Alvinko ? Splnilo sa to a gratulujem ... k novému zaměstnání

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-----------------------alvin píše:Vďaka Vám,chlapci,už mi z tej neistoty začínalo hrabkať,ale už je pohodička,neskrývam radosť
![]()
![]()
ako kedysi súdruh Vaska Krajčír
![]()
![]()
![]()
![]()
Výborně tak to bude na novýho Sparka rychleji přibývat kasička....alvin píše:Mňa dnes potešil telefonát z firmy,kde som bol včera na pohovore,dnes mi volali,že ma prijímajú a po CZD nastupujem u nich![]()
![]()
![]()
PETO píše:![]()
![]()
A ozaj ešte štastnú cestu Ivoši a Jájuško .
![]()
![]()
![]()
Je to naše šikulka, hezky jsme si ho zajeli..Ivoš píše:Je to tak...jeli naši...zatím jsou zprávy, že Sparkys to frčí po dálnici najednou 140 km/h...a jak jsem viděl ráno, tak kufr je zaplněný co to dá a rakev jakbysmet...jen je jedinný problém a tím je, že ztrácí v kopcích...ovšem co bychom chtěli od 1,0,že? Každopádně šlape skvěle a má před sebou ještě asi 1500 km na místo určení:) O spotřebě napíšu až po návratu rodičů:)
--------------------------PETO píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |