Ja veru peniazky nekakamIvoš píše:Zahodit a koupit jiné auto...třeba znova Lanos, ale jiné...
A ak ine auto tak to tak skoro nebude a ked tak uz lanosa nehcem
To auto mi je k rsdcu prilepene ale uz ee ani ine Daewoo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Ja veru peniazky nekakamIvoš píše:Zahodit a koupit jiné auto...třeba znova Lanos, ale jiné...
Tym motorovym olejom mi jeden tiez vravel.HusarJan píše:Ahoj vystriekaj to celé resistinom na dutiny je to spray a je tam aj taká hadička alebo starým motorovým alebo prevod .olejom
Nojo, ale takhle budeš pořád rvát peníze do toho stávajícího auta...Tak to dělej tak, že už na tom autě nic nedělej, dokud to jezdí, tak to jezdí a peníze, které bys dal za opravy, tak si je dávej stranou Vždycky je řešeníFoXo píše:Ja veru peniazky nekakamIvoš píše:Zahodit a koupit jiné auto...třeba znova Lanos, ale jiné...
A ak ine auto tak to tak skoro nebude a ked tak uz lanosa nehcem
To auto mi je k rsdcu prilepene ale uz ee ani ine Daewoo
FoXo píše:Uz len fakt ze ho echat na rozbitie investovat sa neoplati a predat tiez nie to by som musel este vela zainvestovat aby som mohol predat.
No nad tym som rozmyslal avsak ako som uz spominal je to na takom mieste kde ledva strcim palec aby som tam vopchal servitku kde saje voda nieto este vrtacku na spravenie diery. Mozno keby som zhodil zadny naraznik by sa to dalo dako zospodu ale otazn je kde by som vyssiel Takcitak ak by som nevyriesil to zatekanie tak by tam bola minimalne poriadna vlhkost, ktora tak ci tak by zacala hrdzaviet. Ono toporiadne na tych foto nevidno ale je to po dlzke na viacerych miestach zhrdzavene to by som musel spravit vela dier vlastne po celej dlzkeHusarJan píše:Ahoj Foxo ak Ti stále ešte zateká tak urob menšie diery tam kde stojí tá voda no ako natečie tak zase vytečie von mne tiež zatekalo vybral som také gumené zátky z podlahy a bol pokoj a časom sa všetko raz upchá ako mne a už tiect prestalo tak zatial čauko
Aj nad inym Langosom som rozmyslal. Avsak na SK som nenasiel presne takeho ako mam ja cize by sa to moc nedalo. Nasiel som na www.mobile.de uplne na chlp vo vsetkom este aj v stresnom elektrickom rovnakeho buraneho lanosa nie az tak moc ale bolo to niekde v dalekom nemecku. Dovoz by stal skoro co ten Lanossandruš píše: Jde to etě takle Foxo prvně jsem to chtěla udělat taky.Kup Lanosa do kterého neteče a dej ty dobré věci ze svého a máš to..A toho stávajíciho dej do šrotu :roll:Ale neboj nejsi sám kemu sere do auta.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |