Kola na nubiru???
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Kola na nubiru???
Ahoj,
omlouvam se pokud to tady nekde je, ale nedari se mi to najit...
V technicaku mam psane ze mam dovolene mit na aute kola 6Jx15 ET54 4x100. Takove kola ale nemuzu sehnat (elektrony)
Jakou jinou alternativu v 15tkach tam muzu dat? jedna s emi to ET. Nerozumim tomu, vim teda co to je ale nevim co tam muzu dat abych nemusel upravovat auto... a vse fungovalo tak jak ma...
Muzu tam dat ET38? nebo jake je nejvodnejsi?
Dekuji Vam
omlouvam se pokud to tady nekde je, ale nedari se mi to najit...
V technicaku mam psane ze mam dovolene mit na aute kola 6Jx15 ET54 4x100. Takove kola ale nemuzu sehnat (elektrony)
Jakou jinou alternativu v 15tkach tam muzu dat? jedna s emi to ET. Nerozumim tomu, vim teda co to je ale nevim co tam muzu dat abych nemusel upravovat auto... a vse fungovalo tak jak ma...
Muzu tam dat ET38? nebo jake je nejvodnejsi?
Dekuji Vam
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kola na nubiru???
Ak chceš kupiť kola na Nubiru tak Sandruš tu ma presne take na predaj
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
ja bych chtel 15tky.. 14"tky prave mam a jelikoz hodlam kupovat nove pneu tak sem si rikal ze bych to vymenil i s alu disky....
zatim se mi jevi jako rozumne asi koupit nejake originaly z opla... ty jsou vetsinou nejbliz memu ET co mam napsane v technicaku....
bohuzel nejake hlubsi znalosti co potrebuju a nebo nepotrebuju o tom nemam, proto sem se tady ptal a zatim marne
zatim se mi jevi jako rozumne asi koupit nejake originaly z opla... ty jsou vetsinou nejbliz memu ET co mam napsane v technicaku....
bohuzel nejake hlubsi znalosti co potrebuju a nebo nepotrebuju o tom nemam, proto sem se tady ptal a zatim marne
no ono to bude tim ze 15 ky na nubire moc lidi nema.a pokud mas v technicaku napsano co tam ma byt tak by to tam byt melo.
et 38 je dost malo na to ze original ma 49.bude to -pokud si to spravne pamatuju-o 1 cm vic ven nez 14 a o 16 mm vic nez je predepsano na 15 ky.
urcite tam ty kola dostanes ale budou drhnout o lemy blatniku v zadu a pri dnesni propojenosti vsech systemu a uradu jsou policajti na silnici schopny zjistit co v aute ma byt.a nedej boze nejakou nehodu.-ano jsou to extremy a nikdo to asi resit nebude ale jen abys vedel co muze prijit.
doporucuju co nepodobnejsi ET tomu co mas v TP
kola z opla tam samo jdou jelikoz maji stejnou roztec a snad i stredovou diru.
et 38 je dost malo na to ze original ma 49.bude to -pokud si to spravne pamatuju-o 1 cm vic ven nez 14 a o 16 mm vic nez je predepsano na 15 ky.
urcite tam ty kola dostanes ale budou drhnout o lemy blatniku v zadu a pri dnesni propojenosti vsech systemu a uradu jsou policajti na silnici schopny zjistit co v aute ma byt.a nedej boze nejakou nehodu.-ano jsou to extremy a nikdo to asi resit nebude ale jen abys vedel co muze prijit.
doporucuju co nepodobnejsi ET tomu co mas v TP
kola z opla tam samo jdou jelikoz maji stejnou roztec a snad i stredovou diru.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Diky za informace, konecne poradne uzitecne adpon v tom mam jasno.
No vypada to ze se mi podari sehnat oplacke s ET49, technicaku mam ET54 coz je jen 5mm rozdil tak by snad nemel byt problem
No vypada to ze se mi podari sehnat oplacke s ET49, technicaku mam ET54 coz je jen 5mm rozdil tak by snad nemel byt problem
to uz by mohlo byt v pohode.taky zalezi na pouzite pneu.nektery jsou jakoby oble po stranach a i kdyz maji urcity rozmer ve finale jsou uzssi u vzorku.
mnohokrat jsem se divil stejny disk stejny rozmer ale jiny vyrobce a vypada to uplne jinak.
mnohokrat jsem se divil stejny disk stejny rozmer ale jiny vyrobce a vypada to uplne jinak.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
ahoj, tak jsem sehnal kola ale potrebuju radu, zitra to mam jit zkouset ale nevim zda je tam vubec muzu mit aby to nedelalo neplechu... sehnal jsem kola 4x100 et45, ale maji rozmer 5Jx15R a gumy na nich jsou 185/55/r15. Muzu je dat na nubiru? mam sice v technicaku jine rozmery ale..... jde mi o tu siri rafku, zda to ze bych tam mel mit 6Jx15 nebude delat bordel kdyz tak bude 5Jx15...
bohuzel se v tom nejak extra nevyznam, tak prosim kdo s tim ma nejake zkusenosti... nevim jak velky je rozdil toho jednoho "J" . Dekuji za kazdou radu nebo doporuceni zda ano ci to nemam vubec ani zkouset (aby se nekde nadmerne nesjizdely,nebo nedrely nebo tak???! )
Diky Tom
Nubi 1,6 KLAJ (r.v.99)
edit: tak jsem hledal elektrony s rozmerem 5J a skoro nic, tak ze by se frajer spletl?
edit2: tak 5J tam opravdu nedam nic kaslu na to koupim obyc. pneu a dam je na ty sve 14tky... kdyz jsme u toho tak budu kupovat nejake hodne levne a premyslim nad temito dvemi :
1. http://pneu-servis.cz/index.php?PneuID= ... 0185/65/14
2.http://pneu-servis.cz/index.php?PneuID= ... 0185/65/14
s temito dvema typy se dostanu do 3tis, ktere by jste doporucili vy?
bohuzel se v tom nejak extra nevyznam, tak prosim kdo s tim ma nejake zkusenosti... nevim jak velky je rozdil toho jednoho "J" . Dekuji za kazdou radu nebo doporuceni zda ano ci to nemam vubec ani zkouset (aby se nekde nadmerne nesjizdely,nebo nedrely nebo tak???! )
Diky Tom
Nubi 1,6 KLAJ (r.v.99)
edit: tak jsem hledal elektrony s rozmerem 5J a skoro nic, tak ze by se frajer spletl?
edit2: tak 5J tam opravdu nedam nic kaslu na to koupim obyc. pneu a dam je na ty sve 14tky... kdyz jsme u toho tak budu kupovat nejake hodne levne a premyslim nad temito dvemi :
1. http://pneu-servis.cz/index.php?PneuID= ... 0185/65/14
2.http://pneu-servis.cz/index.php?PneuID= ... 0185/65/14
s temito dvema typy se dostanu do 3tis, ktere by jste doporucili vy?
Tak tak..a jsou na nich new gumy cca 8 měs ježděné.vyvážené..ET 35 + okrasné matkysimone píše:Ak chceš kupiť kola na Nubiru tak Sandruš tu ma presne take na predaj
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
kluci nejak vam uniklo ze ja 14" alu mam chtel jsem 15tky
jááá nejsem kluktommula píše:kluci nejak vam uniklo ze ja 14" alu mam chtel jsem 15tky
Škoda 135 GL
Kdy jsi na to poprvé přišla????sandruš píše:jááá nejsem kluk
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
heh to zase uniklo me
omluva
omluva
- Dimco Nubira 97
Neviem ako je to v ČR ale po fórach som sa dočítal že existuje jedna firma ktorá má certifikát na to skúšať a následne schvalovať rozmery diskov pre automobili rôznych značiek. Čiže ak si zkúpite elektróny ktoré im podliehajú a sú schválené dostanete certifikát ktorý Vám umožní zápis do TP. Celkom jednoducho to znie len to nemám odskúšané tak opatrno. Pripájam stránku kde si to môžete mrknúť.
http://www.etopwheels.sk/11198_SK
inak je tam aj konfigurátor vozidla čiže stačí si navoliť značku typ rok výroby označenie karosérie a vyhodí vám všetky značky a rozmery ktoré sú schcálené pre daný typ vozidla a môžu byť zapísané do TP. Prajem veľa zdaru
http://www.etopwheels.sk/11198_SK
inak je tam aj konfigurátor vozidla čiže stačí si navoliť značku typ rok výroby označenie karosérie a vyhodí vám všetky značky a rozmery ktoré sú schcálené pre daný typ vozidla a môžu byť zapísané do TP. Prajem veľa zdaru
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
diky za info, ale uz jsem to vyresil koupi novych gum a nechani si "starych" elekronu