auto naskoči nenaskoči
Moderátor: Blue Lanos
auto naskoči nenaskoči
chcel by som sa len spytat, moze to byt benzinom? teda kupili sme ho, a asi rok a pol stalo, tak som tam nalial asi 8 litrov benzinu neviem kolko tam bolo predtym, ukazuje na minime, cerpadlo bolo menene, len netusim preco raz chyti a zas nie ... vie mi niekto poradit?
- Reklama
Re: auto naskoči nenaskoči
Takhle na dálku říct proč auto nestartuje je docela problém, může to být všechno možný Jinak benzín chytne i po letech, třeba hůř , ale chytne.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
keby ze nechytalo vobec, takto pochopim ze je v niecom problem, ale takto ... niekedy mam pocit ze to auto je na mna alergicke
myslite ze pomoze ist na tester? najdu problem?
Podla popisu je to velmi pravdepodobne ze je to benzinom. Benzin skladovany v beznej automobilovej odvetravanej nadrzi starsi ako par mesiacov ma uz problem horiet aj v kosacke na travu.
Skus tam naliat este viac noveho benzinu a ked chytne, tak poriadne si s esperom zajazdi...
Je tu moznost ze chyba bude aj zapalovani...Treba patrat, najdi si starsie prispevky ako na to...
Zalezi aj ako sa auto sprava pri startovani, ci ti naskoci sem tam hned alebo stratujes a po dlhsom toceni naskoci..Proste popis lepsie tvoj problem...
Je tu moznost ze chyba bude aj zapalovani...Treba patrat, najdi si starsie prispevky ako na to...
Zalezi aj ako sa auto sprava pri startovani, ci ti naskoci sem tam hned alebo stratujes a po dlhsom toceni naskoci..Proste popis lepsie tvoj problem...
Naposledy upravil(a) Dark69 dne pát čer 18, 2010 10:39, celkem upraveno 2 x.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Asi takto, treba vyskusat testovaci konektor, volne pohodenyu drot s dutym konektorom nad prevodovkou. Pripojit ho na plus od baterie a niekto nech pocuva vzadu pri zadnom kolese alebo nad zadnym sedadlom ci cerpadlo zavrci. Mne sice islo nastartovat aj s tiez priblizne 1.5rocnym benzinom ale nie na prvy pokus. Aspon na 5ty obvykle. Obcas aj na 10ty :/. A potom uz vobec, pretoze svincik vyzrazany v starom benzine kompletne zalepil cerpadlo, takze sa ani nehlo. Vycistit to ide len mechanicky, aceton tomu ani neublizil. A kedze cerpadlo sa zle rozobera a potom este tazsie sklada, takze ak nevrci, asi ostane uz len navsteva vrakoviska alebo kupa noveho.
cerpadlo taha v poriadku ... to pocut aj v zadu aj v predu ako tlaci benzin, vcera som nalial cca 6 litrov a hned chytil takze predsa to bolo len tym svetranym benzinom ... diky moc
som len tak matne kukol na baterku a na pluse bolo posraný kontakt, tak som ho vymenil, proste ten medený čo ma vodiť šťavu ... dneska som menil aj olej, a moj mechanik kukol aj sviečky, tie tiež boli pekne vzadku, myslím, že toto je riešenie ...