Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od -peha- »

:cry: :cry: :cry: Práve Nám po 15 rokoch uhynul náš Žraloček mali sme ho dlho vlastne sme ho dostali keď mal 10 cm a teraz už dosiahol 65 cm no len podla literatúry je 15 rokov jeho strop a tak máme doma smútok a strašne prázdné akvárko :cry: :cry: :cry:
Přílohy
AKV OLY 1 (12).jpg
AKV OLY 1 (12).jpg (132.11 KiB) Zobrazeno 1320 x
Reklama

ladinek

Příspěvek od ladinek »

lomngi píše:
J.Bad píše:Kdyby jste neblbnuli s novejma telefonama a nechali si starou klasiku NOKIA 5110 - žádnej NET a jiný vychytávky... tak je po problémech!!
Úplne s Tebou súhlasím. Len rozmýšľam nad tým že prečo nemáš vlastne ten úplne prvý mobil ktorý mal 3,5kg baterku a nosil si ju na ramene. Veď volať aj s tým sa dá. Ja osobne rád používam veci nové a na to na čo sú určené. A ked si už kúpim mobil čo má ďalšie vymoženosti tak chcem aby to aj fungovalo ako má. Peniaze ktoré som zaplatil tiež fungovali na čo sú určené. Tak jednoducho chcem iba to za čo som zaplatil.
tak tak lomngi má pravdu musí to fungovat jak má,jsou to naše prachy a oni nam nebudou nutit co nejede nebo přijdou o zuby :twisted: teď jdu reklamovat loupající se elektrony tak jsem zvědav na co se zase vymluví,to bude zase sranda ,ale budu trvat na opravě :PP:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
ladinek

Příspěvek od ladinek »

-peha- píše::cry: :cry: :cry: Práve Nám po 15 rokoch uhynul náš Žraloček mali sme ho dlho vlastne sme ho dostali keď mal 10 cm a teraz už dosiahol 65 cm no len podla literatúry je 15 rokov jeho strop a tak máme doma smútok a strašne prázdné akvárko :cry: :cry: :cry:
tak to byl pěknej kousek -i peháčku ten smutek napraví jen nový žraloček -i -i takže alou do zverimexu ať je doma novej -i -i :PP: ale vím že 15 let je dlouhá doba............. :roll:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...inu Peha já jsem měl kdysi páreček sumečků Hoplosternum thoratacum, jednou se mi vytřely ale prošvih jsem to, jinak on se taky dožil 14let, samice mi odešla dříve...ale při tvém " rozměru " jaký máš doma akvárko, já měl něco okolo 200litrů a malý ryby do 10 - 12 cm max, na takovýho samce jako byl ten tvůj aby si měl už bazén...
...je to smutný, je to prostě živá bytost...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Docent II. »

Sice to není dnes, ale 14 dnů... Byl jsem s Matýzkem na srazu, viz foto :-(.
Přílohy
DSCF3140w.jpg
DSCF3140w.jpg (108.78 KiB) Zobrazeno 1290 x
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Hanzy,držíme palce!!!!!!!!!!!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Diky moc vsem za podporu.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Docent II. píše:Sice to není dnes, ale 14 dnů... Byl jsem s Matýzkem na srazu, viz foto :-(.
To bereš moc doslova - to je jako Petr S. - ten se zase nechá na srazy vozit....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

To mně nehrozí... Tu a tam dolejvám do motoru olej... Takže zadření motoru se neobávám, srážky s blbem, který si jde koupit cigára, nezabrzdí auto a udělá škodu za 90 kKč, bohužel ano -P .
Ještě malá poznámka: Pokud se vám stane podobná nehoda, zavoláte policajty a ti budou mít kecy, že tam být nemuseli, protože škoda nepřesahuje... atd. atd., klidně je pošlete někam.
Na místě jsem odhadl škodu na Matýzkovi na 15 kKč, na Toyotě, o kterou se ta dodávka zastavila, na 70-80 kKč. Policajti napsali do protokolu škodu na Matizu 10 kKč, na Toyotě 20 kKč.
Skutečnost podle pojišťovny, plnění rozpočtem: Matiz 14.770 Kč, Toyota 74.720 Kč... Tož asi tak k odbornosti příslušníků PČR.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Docente II těžko vyčítat policii odhadní rozdíly v ceně oprav, ty se liší servis od servisu, zrovna tak jako kvalita opravy a taky konečné výpočty náhrad pojišťoven jsou rozdílné i když existujou ceníky opraven a jejich hodinových sazeb...

Mějte se fajn a hlavně bez nehod...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
lomngi

Příspěvek od lomngi »

lomngi píše:Tak skusím sa podeliť o neprijemnú skúsenosť .
2.5 som v Orange kúpil nový mobilný telefon samsung galaxi spice.
po pár dnoch používania mi začal trošku blbnúť dotykový displej.
Tak 13.5 som to odniesol na reklamáciu s tým že som to nahral na video čo to robí.
Občas sa staslo že mobil automaticky otváral niektoré aplikácie, a stále iba tie čo boli uložené na spobnej časti displeja.
Po12 dnoch mi volali že mobil je opravený.prišiel som si ho prevziať a pri preberani to robilo znovu.
podla protokolu tam prepálili softvér a odskušali.
nakolko chyba sa prejavila prijamo v predajni odmietol som prevzať. tak predajca poslal výrobok naspäť.
Po dalších12 dnoch som prišiel znovu pre mobil. Bol vymenený dotykový displej, a nový soft.
Tak celý natešeny som to chcel prevzať, a zistil som že sa stým nedá pripojiť na internet.
predajca ochcotne mi vysvetlil že je tam prepálený softvér tak tam treba nastaviť pristupové body a heslá čo má Orange.
Tak som ho požiadal aby bol taký láskavý aby mi to spravil.
Po 5,5h neúspechu som bol nútený mobil znovu tam nechať nakolko nevedel ani on nastaviť telefon.
po menšiej výmene názorov to uznal že tam niečo neni v poriadku.
Síce veduca predajni ochotne chcela chrániť svojho zamestnanca, takým spôsobom že, citujem
Prepáčte nám to , ale Vy kludne ten mobil si možete prevziať ,lebo telefonovať sa stým dá!!!
Tak to ma trošku už vytočilo.Nadalej som trval na tom že mobil kým nebude fungovať tak ho neprevezmem.
Dnes už je po reklamácii 31 den a mobil stále nemám.
Tak som sa snažil dovolať na Orange.
operátor ochotne chcel pomocť ale bez uspechu.
Do koncva ani nevedel ma prepojiť na reklamačné oddelenie spoločnosti.
po 1h telefonáte sme sa dohodli na tom že dnes do 14 hodiny mi daju vedieť čo dalej.
Ked nie dávam podnet na obchodnú inšpekciu že porušujú zákon.
tak som zverdavý ako to celé dopadne s mobilom v hodnote za 275eur.
PS: po dohode s operátotom od nešného dna všetky moje náklady vynaložené kvoli mobilu bude hradiť ORANGE.
Tak dnes konečne orange uznalo chybu a vrátili mi peniaze za mobil a stornovali zmluvu.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

aky ides brat dalsi ? :D
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

huráááááá,Docente,mne je ľúto,čo sa Ti stalo,ale teším sa z Tvojho comebacku tu,škoda,že si nebol v Olšovci :( :( :( :( ,inak pred časom tu boli v ponuke práve zadne dvere na 1.-kového Matízka
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Alvine, dík, snad se na nějaký sraz dostanu, jestli se tedy Matýzek do té doby nerozpadne... Přece jen 10 let a 154.000 km najeto ;) . Mám nové dveře i nárazník (tedy ne nové, ale z vrakárny) a polepšil jsem si o kšilt a zástěrky :D . Bohužel jsem přišel o samolepku "Až vyrostu, bude ze mne BMW" :evil: a taky o samolepku "www.daewooclub.com" -P .

To serpico: Odhady pojišťoven se zase tak moc neliší, používají v podstatě 1-2 programy na jedno kopyto, takže pokud je někde výrazný úlet, je to proto, že byl technik náležitě "zainteresován"...

Jinak nechci chválit pojišťovnu UNIQA (když tam pracuju, že :lol: ), ale v sobotu mne kikán naboural, v pondělí jsem to nahlásil na callcentru a v pátek jsem měl peníze na účtě... Majitel toho druhého nabouraného auta je měl o týden později, den poté, co předal poslední požadovaný doklad.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...já Tě především zdravím po dlouhé době mezi náma..., chyběl jsi mi tady. Jinak do pojišťoven vstoupil byznys tedy trh, samozřejmě a tak musí pracovat se ziskem a ten není zrovna malý, nechci polemizovat ale bezmála 40% zisku z hrubého obratu ( zdroj HN ) malý rozhodně není i když výklad toho je vytváření tzv. rezervního fondu na období příštích výplat plnění...

To serpico: Odhady pojišťoven se zase tak moc neliší, používají v podstatě 1-2 programy na jedno kopyto, takže pokud je někde výrazný úlet, je to proto, že byl technik náležitě "zainteresován"...

především si myslím, že technik se snaží co nejméně vyplácet v daném limitu programů, právě proto aby měl rezervní " polštář ", kdy se nechá " ovlivnit ", zcela jistě se jeho " plnění " následně statisticky vyhodnocuje a musí být tady to nejpodstatnější rentabilita a následující zisk pro pojišťovnu, jenom pro srovnání si vem astronomický nárůst PP ze 148 Kč / rok / bez omezení kubatury na bezmála 10tis. Kč, jasně beru v úvahu " paritu " kupní sílu a její podstatný rozdíl oproti tomu co přirovnávám ( tedy jinak 2tis. oproti 20tis. je ale jenom desetinásobek )...

Napsal jsem vše " z druhé strany ", nikdy jsem nebyl zaměstnancem pojišťovny, proto se mohu mýlit ve svém názoru, nevím jestli mi odpovíš, tak aby si neporušil své firemní závazky, které pojišťovny mají a nejspíš musí mít...jenom prosím nééé v reklamní nótě, ta se všude platí...

Mějte se fajn

serpico
Odpovědět

Zpět na „POKEC“