Shell V-power 99+
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Shell V-power 99+
Prave som došiel z BA.Pred cestou som natankoval Shell V-power 99+.
Ziaden zazrak sa nekonal.Prave naopak celu cestu som počul nejake rapčanie z motora.Teraz som dotankoval OMW 95-ku som zvedavy či rapčanie pominie.Ak nie tak ma asi trafi.
Ziadne extra vykony,mozno ye preto ze mam iba osem ventil.Mozno pri 16V je poznat rozdiel.Neviem ale ja ho neodporučam,škoda penazi.
Ziaden zazrak sa nekonal.Prave naopak celu cestu som počul nejake rapčanie z motora.Teraz som dotankoval OMW 95-ku som zvedavy či rapčanie pominie.Ak nie tak ma asi trafi.
Ziadne extra vykony,mozno ye preto ze mam iba osem ventil.Mozno pri 16V je poznat rozdiel.Neviem ale ja ho neodporučam,škoda penazi.
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Rolando, problematiku benzínu jsme tu řešili už několikrát. Já rozdíl poznal, a to dost. Mám 16V.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
shell 99+
no neviem co si ty tankoval a kde, ale ked natankujes do prazdnej nadrze shell 99+ tak je to citit a dost - mozno sa ti to zmiesalo s povodnym benzinom.
mam 8v a auto je po natankovani zivsie, rado sa vytaca, a celkovy pocit z jazdnych vlastnosti je lepsi
mam 8v a auto je po natankovani zivsie, rado sa vytaca, a celkovy pocit z jazdnych vlastnosti je lepsi
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
Natankoval som ho v BA,dofrasa neviem aka je to ulica,myslim že rožňavska.Je to smerom na TESCO Zlate Piesky a pri benzinke je BAUMAX.
eď som tankoval tak som mal ničo menej ako štvrť nádrže 95-ky.Asi to bolo tým že sa premiešal,ale prečo ten rapčavy zvuk.Teraz tam mam znova 95-ku a je to v poriadku.
Nikdy som sa neviezol v inej Nexii a preto neviem aky zvuk maju ine motory.Ak sa stretneme na nejakom zraze tak porovname.
eď som tankoval tak som mal ničo menej ako štvrť nádrže 95-ky.Asi to bolo tým že sa premiešal,ale prečo ten rapčavy zvuk.Teraz tam mam znova 95-ku a je to v poriadku.
Nikdy som sa neviezol v inej Nexii a preto neviem aky zvuk maju ine motory.Ak sa stretneme na nejakom zraze tak porovname.
Ja mam espero, tak som skusal WPower racing + a OMV100 . Rozdiel medzi nimi skoro ziadny. Ale na vyssie oktany ten motor chodi tichie,je pruznejsi a ma nizsiu spotrebu...
pozn. o co je benzin drhasi, tak sa to vyrovna na spotrebe.
U mna to bolo pod 6l miestami sa to blizilo ku 5,5 l ....
Dokonca renault 21, 2,2 l= 5,8L/100 podla TRIPu....
pozn. o co je benzin drhasi, tak sa to vyrovna na spotrebe.
U mna to bolo pod 6l miestami sa to blizilo ku 5,5 l ....
Dokonca renault 21, 2,2 l= 5,8L/100 podla TRIPu....
Spíš hydroštely, to dělá každej druhej 16V.Tomas T. píše:Ja mam ako taky vylagrovany diesel (v servise ze to su injektory)
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán