Copak,že by jsi odzkoušel i konkurenciladinek píše:já nevím ještě jestli půjdu tam jsou tady ještě BS AUTO BRNO
záleží jak leží

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Copak,že by jsi odzkoušel i konkurenciladinek píše:já nevím ještě jestli půjdu tam jsou tady ještě BS AUTO BRNO
záleží jak leží
Scorpion.11 píše:Tak vážení přátelé i já jsem byl dnes na své první servisní prohlídce v Renocaru Brno,že autem nejezdím pravidelně a ani do práce tak najeto jen v uvozovkách"4000km"
![]()
Byl jsem objednaný na 8,00hod. ráno a hned mě vzali a sepsali se mnou veškeré vstupní formuláře a bylo mi oznámeno co dělá servis automaticky a co si můžu nechat zkontrolovat za příplatek(viz. sreen níže),takže za 15minut bylo vše vyřízeno.
Na můj dotaz zda bych mohl být u servisní prohlídky mého vozu tak mě bylo řečeno,že bohužel nemůžu z důvodu bezpečnosti![]()
Jinak jsem čekal až do 10,15hod(podotýkám,že mi ještě měnili schválenou reklamaci na chrom kryty zpětných zrcátek a lištičku pod maskou).
Bylo mi oznámeno,že vše proběhlo v pořádku a bez závad jen ta cena je vyšší než jsem čekal![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |