Lanos sedan s prednymi upravenymi svetlami. V nich mal cocku.
Nad tebou stal mam pocit novacik ak mas namysli lanosa 2 s naraznikmi, prahmy a svetlami ineho povodu

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
-------------------paja truhlik píše:Auvajsky to je mi lito tak skoda... chudak kolecko..
Sky mal namysli opravu nie kolesa ale inych veci, ktore bolo teba po naraze vymenit.paja truhlik píše:Něco takoveho jde opravit??? no tak davej odkaz na tu firmu mam taky 2 hliniky na opravu jsou jen trošku skšivene ohle po narazu na obrunik..
Moc pěkné kolo, jak se Ti to proboha stalo? To jsou ta kola tak křehká nebo to byl tak velký náraz?SkylineGTR píše:To je pravda. Oprava vyšla, jako dovolená v Croatii na 10dní pro 2 osoby v apartmánu.No, ale kolečko už konečně došlo a je na autí, takže zase honím parádu.
![]()
Áha, fuj, úplně si dokážu představit Tvoje pocity, když se to stalo....SkylineGTR píše:to Ivan: V 80 km/h jsem trefil ten kus betonu, který leží před tím kolem. Je to kvádr 25x15x15 cm.
Pěkný denJarda. píše:Teď jsem si všiml že bych měl slavit jubileum-stý příspěvek.
Za ty roky nic moc, asi toho moc nenakecám.
Jarda-Loštice
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |