Vymena ziaroviek osvetlenia SPZky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Vymena ziaroviek osvetlenia SPZky
Cavte, vcera som sa pokusal jednu z tychto ziaroviek vymenit, no neuspesne. Mam taky dojem, ze je uplne zapecena v tom plaste v ktorom drzi. Vie mi nikto poradit co sa s tym da urobit?
- Reklama
Ja uz ji menil, jen odsroubujes ten plastovy kryt a zarovku vymenis, no problemo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
na nexii vymenit ziarovku na SPZ je horsie ako rozvodovy remen
Naposledy upravil(a) Dano dne čtv led 20, 2005 22:49, celkem upraveno 1 x.
Výmena žiaroviek
Plný súhlas!!! Na reflektory aby mal človek gynekologické prsty a keď mám kvôli žiarovkám v koncovej skupinke HB vyskrutkovať dve skrutky, urvať jeden dekel, a odtočiť ešte dve matice - no utrpenie...Dano píše:na nexii vymenit ziarovku na SPT je horsie ako rozvodovy remen
Nexia GTX 5dv. 16V
Re: Výmena žiaroviek
no na mojej nexii standardne menim ziarovky len v prednom pravom svetle - ma dieru a to ziarovkam nerobi dobreIgrlik píše:Plný súhlas!!! Na reflektory aby mal človek gynekologické prsty a keď mám kvôli žiarovkám v koncovej skupinke HB vyskrutkovať dve skrutky, urvať jeden dekel, a odtočiť ešte dve matice - no utrpenie...Dano píše:na nexii vymenit ziarovku na SPT je horsie ako rozvodovy remen
inac mam povodne ziarovky
az na bosch 60%+ v lavom prednom svetle
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
- seky
- Kontaktovat uživatele:
sorry
prepacte!!,ale nejakym omylom sa moja odpoved dostala do tejto temy.Povodne som to posielal do temy"cukanie".To bude asi tym,ze som pripojeni cez mobil.Robi to aj tie vsetky mozne znacky pri mojich prispevkoch.Este raz prepacte.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já ji na svém hatchbackovi měnil no problemo. Ty máš sedana?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project