co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: co ma dnes potešilo
Vím co to obnáší. Gratuluji.
Naposledy upravil(a) Baryk dne pát kvě 14, 2010 21:04, celkem upraveno 1 x.
AVEO sedan 1,2 16V / 72856 km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
- Reklama
Tak gratulujem a veľa úspechov jak pracovnom tak i v osobnom živote
Lanos 1,5 ,8v 63 kw r.v. 2000 modrozelená metalíza, predné okná v elektrike, fólie,deflektory , nové pneu. barum brilantis 2.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Gratulujem
Ja som stravil 3 roky na vyske a bohuzial sa nepodarilo.
2 krat som zacinal odzovu a 2 krat komplet moj odbor neskoncil niekto
Vsetkych nas vyhadzal jeden profak, ktory vyhadze 98% ziakov
Ja som stravil 3 roky na vyske a bohuzial sa nepodarilo.
2 krat som zacinal odzovu a 2 krat komplet moj odbor neskoncil niekto
Vsetkych nas vyhadzal jeden profak, ktory vyhadze 98% ziakov
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Fuuu, tak to je riadny pako. Také sito robiť . . .FoXo píše:. . . Vsetkych nas vyhadzal jeden profak, ktory vyhadze 98% ziakov
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Pěkný denmartyr píše:Tááák dne s som úspešne zavŕšil 3 ročné snaženie a zložil bakalárske skúšky
Konečne mám aspoň na chvíľu pokoj a kľud na
Tak to se připojuji a blahopřeji ke gradaci no a do dalšího studia hodně úspěchů
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Mna potesilo, ze napriek totalnemu vetrisku u nas mi vydrzala CB 6 metrova antena na streche a ju nezlamalo a hlavne sa neroztrhol kabel medzi panelakmi Uz si par rokov odolava a cakam kedy padne. A potom musim chodit o 4 rano v dazdi a vetre kontrolovat ci niekomu nespadol na auto.
Poviem vam odlahlo mi ked som zistil ze este drzi a ze kabel ktory som videl ze vysi zo strechy je nieco ine uff
Mozem ist opat kludne spinkat Bru noc
Poviem vam odlahlo mi ked som zistil ze este drzi a ze kabel ktory som videl ze vysi zo strechy je nieco ine uff
Mozem ist opat kludne spinkat Bru noc
Seat Altea XL 1,6 TDI
No Foxo nemáš to ľahké a vôbec ti to nezávidím v tom blázninci ísť von !!! Aj já som bol ráno na chate pozrieť či mi psa nezobrala voda ,on má totiš volieru kúsok od brehu riečky ktora okolo preteká ,ale všetko bolo o.k.
A dúfam ,že sa to k horšiemu nezmení.
A dúfam ,že sa to k horšiemu nezmení.
Lanos 1,5 ,8v 63 kw r.v. 2000 modrozelená metalíza, predné okná v elektrike, fólie,deflektory , nové pneu. barum brilantis 2.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
No ja som potom este kazdu hodinu z okna kontroloval ci je v poriadku ze nakoniec som zaspal ani neviem kedy vstal o 12 a to s poriadnymi bolestami hlavy
Toto pocasie je na prd a to som nepozeral spravy ze kde na SK uz coto stihlo zaplavit a strhnut vietor.
Neboj pes je sikulka nedal by sa tak lahko strhnut
Toto pocasie je na prd a to som nepozeral spravy ze kde na SK uz coto stihlo zaplavit a strhnut vietor.
Neboj pes je sikulka nedal by sa tak lahko strhnut
Seat Altea XL 1,6 TDI
-
- Kontaktovat uživatele:
A mne dneska potešilo že sme boli v divadle na talk show Haliny Pawlowskej a strašne sme sa nasmiali no hold Banánové rybyčky stoja za to Jo a hlavne som sa s nou osobne stretol a podpísala mi knihu je to proste báječná ženská
- Přílohy
-
- akcia1270069928.jpg (82.94 KiB) Zobrazeno 2215 x
Velmi rád som pozerával jej Banánové rybičky na čt 1, je to ozaj úžastná žena ,stretnút sa s ňou by aj mňa potešilo
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem si udělal radost HTC HD2. Sice jsem zvažoval HTC Desire s Androidem, ale HD2 nakonec vyhrála...je to fajnes telefonek
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak mi dnes žena slavnostně oznámila, že vyhrála v anketě na "Hopsa hejsa do Brandejsa" na celý příští víkend autíčko SPARK. Vyzvednout si ho má s pátek a vrátit v pondělí dopoledne.
Hergot, to se povozím!!! Docela se na něj těším. Jen v koutku duše doufám, že to nebude chtít vyměnit za Kalose, co jsem jí koupil.
Hergot, to se povozím!!! Docela se na něj těším. Jen v koutku duše doufám, že to nebude chtít vyměnit za Kalose, co jsem jí koupil.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Tak neváhej a hurá na Olšovec ....Hynek píše: Tak mi dnes žena slavnostně oznámila, že vyhrála v anketě na "Hopsa hejsa do Brandejsa" na celý příští víkend autíčko SPARK. Vyzvednout si ho má s pátek a vrátit v pondělí dopoledne.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Moc mě potěšili naši hokejisté - nejen tím, že jsou mistři světa, ale hlavně tím, že ze svých odměn za umístění na MS věnují 3 miliony korun povodní postiženým Troubkám (dnes jsem tam byl a je to děsný )
...to Vojto potěší.... je to príma zlatá parta
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico