Repro CRUZE
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Repro CRUZE
Zdravím všechny, mám Cruze 1.6 LS a chystám se do zadu nechat namontovat reproduktory. Nevíte někdo čirou náhodou jak velký repro se tam vleze a jak velká je rozteč montážních šroubů. Zadní dveře se mi rozdělávat nechce a čekat až do servisu taky ne.
Dík za echo.
Dík za echo.
- Reklama
Re: Repro CRUZE
Já myslím, že zadní repro je seriově , tedy u aut které je mají, v té polici pod zadním sklem a ne ve dveřích......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Práve ze ne, Cruze ma udelanou pripravu v zadnich dverich.
- Hanzy
U LS nejsou vzadu repro nikde pod platem uz vubec jen dvere jsou pripravene ale nejsou tam draty.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
zosilovac?
Caute,
myslite, ze ked pocuvam hudbu moc na hlas, ze rychlo odpalim repraky? Mal by som si dat zosik? Inak budem mat repraky aj vzadu, co je pozitivne.
myslite, ze ked pocuvam hudbu moc na hlas, ze rychlo odpalim repraky? Mal by som si dat zosik? Inak budem mat repraky aj vzadu, co je pozitivne.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Doporucuji znacku Pioneer, pokud se delaji uz i na Cruze nic bych neresil, do astry sedly jak prdel na hrnec a hrajou mnohem lepe
https://www.opel-astra-h.cz/pioneer-ts- ... eho-opela/
https://www.opel-astra-h.cz/pioneer-ts- ... eho-opela/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zosilovac mi vlastne zlepsi zvuk reprakov, alebo iba ich setri?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Mam na prodej me puvodni repro z astry h, jsou to 16,5cm repro i s vyskacema, asi by to pasovalo i do jinych "koncernu" GM
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zesilovač repro nešetří, ale může ovlivnit výslednou kvalitu zvuku. V řetězci by měli být všechny komponenty přiměřené kvality, nevyplatí se něco ošulit a někde to přidat. Různí výrobci můžou mít trochu jinou charakteristiku zvuku. Dokonce u klasického audia se velmi zvažuje jakou značku reproboxů k určitým komponentům, aby byla dosáhnuta požadovaná charakteristika zvuku pro daný žánr hudby - to však je extrém. Ovšem repro může být poškozeno špatně zvolenou impedancí nebo chybně zvoleného max. příkonu, kdy zesilovač má větší výstupní výkon.Kjub píše:Zosilovac mi vlastne zlepsi zvuk reprakov, alebo iba ich setri?
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Tak tak je tam jen příprava místem, ale bez kabeláže.Hanzy píše:U LS nejsou vzadu repro nikde pod platem uz vubec jen dvere jsou pripravene ale nejsou tam draty.
Ovšem chystá se změna a repro vzadu budou, od kdy se ještě upřesní
neviem ako u vas ale moja skusenost s cruzom je ze vo vybave base ma repro iba v prednych dverach a male vyskove repro na stlpikoch a vo vybave LS ma repro v prednych aj zadnych dverach ale zasa nema vyskove na stlpikoch
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
ja mam LS a mam repro vepredu + vyskace vepredu ve sloupkach, vzadu mam prazdno
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Hanzy
To same mam ja ale mam cele auto na dily tak si tam neco dam
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
ja si je tam taky necham dat, pri prvni servisce, jen mi jeste nikdo nenapsal jaky je tam prumer
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz