Madlo dveří u spolujezdce
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Madlo dveří u spolujezdce
Nazdárek. Dnes přítelkyni zůstalo v ruce madlo u spolujezdce. Je to s el. ovládání. Tak sem vyndal náhradní ze zel. nexie a tam ještě drží fest ale už ten poslední jazýček co ho drží je taky načatý. Neví někdo jak to madlo zpevnit aby nedošlo k jeho ulomení. To kdo to vymyslel tomu bych dal tečku. To nemůže nic vydržet. Takový slabounký držáčky a ještě když se u nexie musí na zavření dveří použít více síly. dík
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
- Hanzy
Re: Madlo dveří u spolujezdce
Musis rict pritelkyni ze je potreba zavirat s citem laskou a ne SM!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
ja to mam tak isto odlomene je to onicom vymyslene a este viacej onicom material...mne to puklo tam kde to drzi srubka....ale nevadi u nas v Daewoo obchode v Kosiciach to stoji 350 sk uplne nova rukovet....tak to najblizsie kupim si uz...Franta P. píše:Nazdárek. Dnes přítelkyni zůstalo v ruce madlo u spolujezdce. Je to s el. ovládání. Tak sem vyndal náhradní ze zel. nexie a tam ještě drží fest ale už ten poslední jazýček co ho drží je taky načatý. Neví někdo jak to madlo zpevnit aby nedošlo k jeho ulomení. To kdo to vymyslel tomu bych dal tečku. To nemůže nic vydržet. Takový slabounký držáčky a ještě když se u nexie musí na zavření dveří použít více síly. dík
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
jenže na jak dlouho ta nová rukojeď je? ja tam dal nahradní a ještě sem ho u posledního držáku prošrouboval ze spodu skrz tapec tak snad to něco vydrží.
Dávala si na to pozor protože už se vaklalo ale nevydrželo.Hanzy píše:Musis rict pritelkyni ze je potreba zavirat s citem laskou a ne SM!
tak si tam namontuj bez ele ovladani a mas 100% pokoj muzes nim triskat jak chces
_________________________________________________________________________________________________________________
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr ,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr ,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
Madlo bez el. ovládání vydrželo vše.curdyus píše:tak si tam namontuj bez ele ovladani a mas 100% pokoj muzes nim triskat jak chces
Kedze nova rukovät spolujazdcovych dveri mi vydrzala len necely rok, rozhodol som sa ju opravit a nekupovat zas...
Tu je foto:
Stale sa to odlomi dole, ten kolik.. A ked sa to neopravy hned, tak coskoro praskne uplne cela rukovät..
A tu je fotka po oprave, teraz drzi este lepsie ako nove a aj vydrzi omnoho dlhsie..
Tu je foto:
Stale sa to odlomi dole, ten kolik.. A ked sa to neopravy hned, tak coskoro praskne uplne cela rukovät..
A tu je fotka po oprave, teraz drzi este lepsie ako nove a aj vydrzi omnoho dlhsie..
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
šikula
to je asi najlepšia rada. Mám Nexiu už 14r a madlo je stale pôvodné.Hanzy píše:Musis rict pritelkyni ze je potreba zavirat s citem laskou a ne SM!
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
ja to mám tiež urvané...už som to lepil všemožnými lepidlami no nič to nevydrží...nechápem, prečo ma ešte nenapadlo vraziť tam nejaký plech...
já zase nechápu proč tam udělali tak debilní madlo. proč ho neudělali jako ostatní tři.
u zlatky je namotaný drát na spodnim šroubu krytky k šroubu tapecu a drží to taky dobře. u červené čekám kdy mi madlo prdne. už mi jedno prdlo. zlatý madla se švihadlama ty držely a byly na furt.
u zlatky je namotaný drát na spodnim šroubu krytky k šroubu tapecu a drží to taky dobře. u červené čekám kdy mi madlo prdne. už mi jedno prdlo. zlatý madla se švihadlama ty držely a byly na furt.
Taky mám ten držák prasklý dole hned u šroubku. Zkusím vteřinové lepidlo a taky přidělám nějaký ten plechový nesmysl na zpevnění.. tak uvidím
Nexia 1.5 Mpi, Limuzína