Centralne zamykanie na dialkove ovladanie.
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Centralne zamykanie na dialkove ovladanie.
Ahojte...
Chcel by som mat uzamykanie dveri na dialkove ovladanie (DO) bez alarmu
Stav je taky, ze central tam uz mam od kupenia auta, ale musim to zamykat klucom. Cize pootocim klucom a zamknu sa vsetky dvere.
Chcem len vediet od Vas, kym pojdem do servisu (musim lebo auto je v zaruke), kolko by to tak mohlo stat s materialom a montazou.
Aby som vedel ci ma neojebabru s cenou a ci plusminus sedi ta cena s Vasou co mi tu napisete.
V podstate budem potrebovat len motorcek do dveri sofera a nejaku tu elektroniku DO. Som laik, takze len tak povrchne popisane
Resp. viete mi nieco doporucit, ze si to kupim a len necham v servise namontovat ?
Diky za vsetky rady.
Chcel by som mat uzamykanie dveri na dialkove ovladanie (DO) bez alarmu
Stav je taky, ze central tam uz mam od kupenia auta, ale musim to zamykat klucom. Cize pootocim klucom a zamknu sa vsetky dvere.
Chcem len vediet od Vas, kym pojdem do servisu (musim lebo auto je v zaruke), kolko by to tak mohlo stat s materialom a montazou.
Aby som vedel ci ma neojebabru s cenou a ci plusminus sedi ta cena s Vasou co mi tu napisete.
V podstate budem potrebovat len motorcek do dveri sofera a nejaku tu elektroniku DO. Som laik, takze len tak povrchne popisane
Resp. viete mi nieco doporucit, ze si to kupim a len necham v servise namontovat ?
Diky za vsetky rady.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
- Reklama
Re: Centralne zamykanie na dialkove ovladanie.
Ahoj, no ja som sa už dávnejšie pýtal v Chevrolete a bolo mi povedané, že tuším 6000skk- 200eur, tak preto s tým váham...
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
U nás v chevy to stojí 10 000kč,dálka a alarm v létě mooooooooožná pořeším je to dost ale stojím pořád venku
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
presne tak potrebujes jeden motorcek a skrinku no prijimac na do to je vse a to kupis na nete aj za 30€ takze ja si pekne pockam este rok a po troch rokoch pada zaruka ostava len na motor a prevodovku a potom to dam aj s alarmom, nechcem ta odradzat ale dost penazkov im dat 6000sk a nieto este 10 000kc ale ked to mas nove tak a cakat sa ti nechce neni problem
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
A viete o nejakom konkretnom univerzalnom motorceku a prijimacom na DO alebo su aj priamo pre AVEO ?
Lebo cez google som pre AVEO nenasiel, takze len nejake univerazlne.
Diky
Lebo cez google som pre AVEO nenasiel, takze len nejake univerazlne.
Diky
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
ja mam berret stal 30euro ma zamkynanie odomykanie odskok kufra vyhladanie auta na parkovisku a aj pripravu na alarm....+ univerzalny motorcek do dveri sofera 5eur..robota na hodku maximalne 2...
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
Teraz som trochu pomykove... je to BERET alebo BERRET ?
Resp. vies mi dat priamo link ?
Resp. vies mi dat priamo link ?
DO + servo do dveří + servo do kufru + kabeláž(do kufru není natažena) + práca 8 hod = 4500 kč. Servis.
Jinak DO = 1200,- servo do dveří 110,- servo do kufru 110,- kabeláž 100,- práce 4x300 = 2720 kč. Soukromník.
Jinak DO = 1200,- servo do dveří 110,- servo do kufru 110,- kabeláž 100,- práce 4x300 = 2720 kč. Soukromník.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Je mi jasne, ze u sukromnika to mozno vyjde lacnejsie, ale vzhladom na to, ze auto bude este rok a pol v zaruke, tak u mna pripada do uvahy iba servis a s vyssou cennou pocitam. Zrovna dnes mi maju volat zo servisu a povedat mi sumu, tak ak zavolaju, dam vediet
xwing u nás v chevy to stojí 10 000kč bez odskoku kufru a když jsem volal přímo do firmy co dělá alarmy tak cena byla uplně stejná.Jinak alarm se dá sehnat třebat na aukru i za 1500kč s dálkou ale neumím to zapojit jinak bych si to udělal sám
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
....jak ze do kufru neni natiahnuta kabelaz...xwing ma 5 dverove auto nema sedana...ci sa mylim?saamm píše:DO + servo do dveří + servo do kufru + kabeláž(do kufru není natažena) + práca 8 hod = 4500 kč. Servis.
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
....ale ked niekto natiahne central do auta nechapem ako to suvisi zo zarukouz..chapem ze ked nepojdu vzhladom nato zavret niektore dvere ze sa to naprd spravi tak to ano to je dovod ze reklamaciu neuznaju ale preco by mala padnut zaruka to fakt netusim...xwing píše:Je mi jasne, ze u sukromnika to mozno vyjde lacnejsie, ale vzhladom na to, ze auto bude este rok a pol v zaruke, tak u mna pripada do uvahy iba servis a s vyssou cennou pocitam. Zrovna dnes mi maju volat zo servisu a povedat mi sumu, tak ak zavolaju, dam vediet
Kakos, co nepoznas servisy ? Oni si vzdy nieco vymyslia, aby Ti padla zaruka, takze nic nenechavam na nahodu. Ked nieco dojebabru, je to nanich a nemusim sa starat.
A mimochodom...volali mi zo servisu, ze material a robota 160 Eur. Je v tom central na dialkove + ALARM.
Kolega saamm sa s cenou v servise docela trafil, len ja to mam bez serva na kufor
Len neviem ci saamm myslel servo do dveri 4ks alebo iba jeddno. Ak 4ks, tak to ma v tom servise chcu obabrat, alebo netusia, ze ja vlastne central uz mam a chyba mi len ten jeden motorcek do dveri.
A mimochodom...volali mi zo servisu, ze material a robota 160 Eur. Je v tom central na dialkove + ALARM.
Kolega saamm sa s cenou v servise docela trafil, len ja to mam bez serva na kufor
Len neviem ci saamm myslel servo do dveri 4ks alebo iba jeddno. Ak 4ks, tak to ma v tom servise chcu obabrat, alebo netusia, ze ja vlastne central uz mam a chyba mi len ten jeden motorcek do dveri.
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
poznam servisi velmi dobre...len sa netreba bat...a ony to casom pochopia...my sme v topolcanoch nemali absolutne ziaden problem....auto sa kupilo pondelok a piatok tam uz bol vyfuk folie a nejake drobnosti....a vsetko v pohode... ....po case bol problem zo semeringom vymenili v ramci zaruky a na upravy nepovedali nic...
ČAF.Maš este jednu možnost.Zdvojit servomotorček novy s tým povodnym.A to tak že si kupiš centralko na DO a použiješ iba jeden servomotorček,čo ti spraví pracu za tvoj klúčik a je to.Takže stači rozobrat iba vodičove dvere a dat ho tam.Čauko JOMAT.
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.