Autoradio Blankpukt
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Autoradio Blankpukt
Ahojte prehrava to radio mp3 ? co davaju seriovo do neho ?
CHEVY LACETTI 1.6 16v. LPG/B..
....krasonko...
....krasonko...
- Reklama
Re: Autoradio Blankpukt
Mám pocit že v modelech roku 2008 -2009 ano , ale možná to nebude umět ve starších modelech Lacetti
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tohtorocne - februarove, prehrava MP3. Akurat ked je studene, tak nechce nacitat CD. Reklamovat mam prist az v zime, ked sa to zase zacne prejavovat
A nesmíš celou cestu topit, aby nezačlo načítat !!!!
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Jalan-Aajav
ročník 2008 MP3 prehráva
ještě vysvětlení, MP3 přehrává , ale nehledejte USB vstup. Přehrává to MP3 vypálené na CD
Pro doplnění protože jsou dnes i radia s USB vstupem tak na tomto radie to nehledejte.
To byla poznámka pro ty co to neví. Aby nezačalo odpovídat plno lidí že nejsou přece to mimo.
Pro doplnění protože jsou dnes i radia s USB vstupem tak na tomto radie to nehledejte.
To byla poznámka pro ty co to neví. Aby nezačalo odpovídat plno lidí že nejsou přece to mimo.
A ještě má rádio jednu, pro mě výhodu. Hraje, pokud má vloženo CD i bez ovládacího panelu. Takže ho ve městě a na krátké tratě nevozím. Prostě si ho zapnu u volantu a hraju
Heh, tak to je super... Ale treba k tomu ovladanie na volante, inak to nefunguje, ze?
Inak mam to iste radio v Hyundaji a hra perfektne.
Inak mam to iste radio v Hyundaji a hra perfektne.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
když párkrát potukám na volantě sepnutí, tak mi začne hrát i radio bez panelu , samozřejmě stanice co jsou naladěné takže panel na krátké trasy nevytahuju
JJ neprehrava to to radio sa neda vazne najst nikde asi ho skladali deti v bangladeshi.. no nic hlavne ze auticko slape ako ma
CHEVY LACETTI 1.6 16v. LPG/B..
....krasonko...
....krasonko...
zkus to vypálit na jiným kompu , možná máš huř vypálené MP3, nevím nakolik se v tom vyznáš tak to píšu polopaticki.
Je tozávislé i na tom jak a co máš vypálené na CD. třeba mmáš blbej soft a nebo to máš v raru nebo nevím, máš ty CD v pořádku?? je tam skutečně to co si myslíš?? vypaluješ na kompu?? z rekorderu je chráněný zápis , tajže pozor, Nejlépe vypálit MP3 na počítači a nesmí to být ve složkách , musí to být vypálené bez složek přímo na CD na to taky pozor. Prvni co jsem vypáli, jsem nechal kvuli přehledu ve složkách a nenašlo to soubory tak to taky nehhrálo. Odskoušej po pár skladbách a uvidíš. Vypal si 3 - 4 skladby v MP3 přímo na CD a odskoušej to v přehrávači. Pozor nesmí to být vypálene na DVD ale na CD+R jednovrtvé. A nekupuj levná CD ale VERBATIM nebo lepší. Taky tam bývá zrada někdy.
Je tozávislé i na tom jak a co máš vypálené na CD. třeba mmáš blbej soft a nebo to máš v raru nebo nevím, máš ty CD v pořádku?? je tam skutečně to co si myslíš?? vypaluješ na kompu?? z rekorderu je chráněný zápis , tajže pozor, Nejlépe vypálit MP3 na počítači a nesmí to být ve složkách , musí to být vypálené bez složek přímo na CD na to taky pozor. Prvni co jsem vypáli, jsem nechal kvuli přehledu ve složkách a nenašlo to soubory tak to taky nehhrálo. Odskoušej po pár skladbách a uvidíš. Vypal si 3 - 4 skladby v MP3 přímo na CD a odskoušej to v přehrávači. Pozor nesmí to být vypálene na DVD ale na CD+R jednovrtvé. A nekupuj levná CD ale VERBATIM nebo lepší. Taky tam bývá zrada někdy.
Jalan-Aajav píše:ročník 2008 MP3 prehráva
Mám model 2008 a nepřehrává. Vlastně už tam není. To byl důvod, proč jsem ho nechal vyměnit.
- Jalan-Aajav
zaujímavé... moje prehráva... možno sa zmenil model rádia niekedy v priebehu roku, ja mám septembrový kus (teda v septembri predaný)pekrtek píše:Jalan-Aajav píše:ročník 2008 MP3 prehráva
Mám model 2008 a nepřehrává. Vlastně už tam není. To byl důvod, proč jsem ho nechal vyměnit.
Tak já mám všechny cd v autě co mám jako MP3 ve složkách a jede to v pohodě. Že by každé rádio bylo trochu jiné? To si myslím, že ne.
- Jalan-Aajav
hm... pekrtek ma asi rádio pokazené...
moje auto je z modelového radu 2008, ale keď som bol včera v servise, spýtal som sa na dátum výroby a podľa údajov v ich databáze zišlo z linky v septembri 2007,
moja pôvodná teória o zmene modelu rádia v priebehu roka teda nie je platná a MP3 (v adresároch) prehrávajú už kusy vyrobené v septembri 2007
moje auto je z modelového radu 2008, ale keď som bol včera v servise, spýtal som sa na dátum výroby a podľa údajov v ich databáze zišlo z linky v septembri 2007,
moja pôvodná teória o zmene modelu rádia v priebehu roka teda nie je platná a MP3 (v adresároch) prehrávajú už kusy vyrobené v septembri 2007