Aveo vs ostatni cars

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

lomngi

Re: Aveo vs ostatni cars

Příspěvek od lomngi »

martyr píše:Nechcem kaziť radosť, nie je to zlé autíčko, no ja z neho nejak unesený nie som. Fajn auto do mesta, na rovinky a tak, ale kopce s posádkou,to už trošku lapá po dychu. Pravda, neviem, ako sú na tom 1,4-ky. Ale tak zasa nestužujem sa, vedel som, do čoho idem. Len tá váha mi občas naháňa strach, hlavne keď idem rýchlejšie, a oproti si to šuští kamión, to vtedy autom hádže. Ale celkovo to vozítko za tie peniaze je fajn.

:arrow: A s Richardom môžem len súhlasiť. Neraz sa mi stalo, že pri prebiehaní sa nejaký chytrák chcel hrať na pretekára, no neuspel, ale väčšinou to robia len so šunkami, si asi dvíhajú ego . . . Takých polo-vodičov by som rezal :(( :(( :((
Vyskúšaj v tejto kategórii ako je aveo 1.2 nijaké iné auto a potom zistíš výhody. Napr fabia alebo thália o tom ani radšej hovoriť ani nechcem.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Reklama

jamal89

Příspěvek od jamal89 »

a tak nacipovana seriovo fabia 51kw nejde az tak zle kamos to ma a jak sme troska po obchvate pretekali nebol o moc daleko za mnou ale tak aveo is the king
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
martyr

Příspěvek od martyr »

lomngi píše:Vyskúšaj v tejto kategórii ako je aveo 1.2 nijaké iné auto a potom zistíš výhody. Napr fabia alebo thália o tom ani radšej hovoriť ani nechcem.
Tak o autách ako Thália, Fábia alebo Dacia som ani neuvažoval. Skôr som pozeral na Clio,ale hnuss interier, alebo 207, Corsa a podobné modely (drahé . . .). Takže vyhralo Aveo. Ani jedno by som asi nekúpil ako 1.4-ku, všetko to tuším boli 1,2-ky, možno 1,3-ka nejaká. Ale musím povedať, že Aveu stále viac dôverujem. 3000 km je ešte málo na spoznanie auta, ale zvykáme si na seba. Hlavne ma toto auto prekvapilo na snehu. Kde iní hrabali, ja som v pohode išiel -i -i -i
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

To musím s tebou souhlasit,že v zimním provozu na sněhu i ledu sedí pěkně a jízdní vlastnosti super :lol:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Jestli to taky nebude tim že máte tutově nový zimáky. Já nikdy se žádnym autem v zimě problémy neměl.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
martyr

Příspěvek od martyr »

Krtek píše:Jestli to taky nebude tim že máte tutově nový zimáky. Já nikdy se žádnym autem v zimě problémy neměl.
A treba vedieť narábať s plynom.

Ja som takisto nemal problém na snehu a ľade, ani na starom ani na tomto. Možno to bude tým, že som autoškolu robil v zime, na letných :lol: :lol: :lol:
ladinek

Příspěvek od ladinek »

já měl i na felicii nové zimní gumy ale občas se sklouzla,tady mám taky nový zimní a sedí to líp -i gumy byly na obou autech stejné.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Já měl spíš strach z toho pomalého padání plynu a otáček,že když podřadím na ledě tak se mi to v otáčkách podsmykne :? Naštěstí to byly jen plané představy a autíčko sedí pěkně na těch 15" :lol:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
jandaxx

Příspěvek od jandaxx »

Richard píše:Můžu zodpovědně říci, že skoro vždy vím, že někdo za mnou jede rychleji a nikdy mu nebráním v předjetí, kdybych to s Nubi 2,0 udělal asi mě předjede jen pár vozů typu Porsche atd. všichni ostatní by neměli žádnou šanci.....
To je dobrý prvomájový vtip :mrgreen:
Richard

Příspěvek od Richard »

To:jandaxx Sice nevím proč vtip, ? Tenhle 2.0 má zrychlení 0-100 za 9 sek maximálka přes 200. Dvojka jde skoro 100 a tak na našich silnicích v tomhle provozu zkus předjíždět ;) ;) ale jak říkám na předjetí potřebuješ prostor a ten skoro nikdy nemáš a fakt že Fobie hovno to pojede když ti přidá máš i s 2.0 problém :roll: :roll: :roll:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
jandaxx

Příspěvek od jandaxx »

Richard píše:To:jandaxx Sice nevím proč vtip, ? Tenhle 2.0 má zrychlení 0-100 za 9 sek maximálka přes 200. Dvojka jde skoro 100 a tak na našich silnicích v tomhle provozu zkus předjíždět ;) ;) ale jak říkám na předjetí potřebuješ prostor a ten skoro nikdy nemáš a fakt že Fobie hovno to pojede když ti přidá máš i s 2.0 problém :roll: :roll: :roll:
Neber si to osobně, ale beru to jako vtip. Čtyři roky jsem měl Elantru. Taky dvoulitr. Prakticky totožný parametry, jako Nubira 2.0. Takže přesně vím, jak to auto jede. Auto relativně silný. Že bych měl ale pocit, že mne předjede jen Porsche, tak to jsem rozhodně neměl. Je mnoho relativně konfekčních aut, který si s dvoulitrem vytřou zadnici. A to mluvím jako bývalý majitel podobně silného vozu. Předtím jsem měl Corrado, co mělo nějakých 240 PS. Tam už se dalo hovořit o síle a akceleraci, na kterou málokteré běžné auto má. Rozhodně to ale neplatí o běžném dvoulitru o cca 140 PS. Ano, je to stále nadprůměrná motorizace, ovšem ne trhač asfaltu, který pojede jen Porsche, nebo podobný typ vozu. Chce to trochu střízlivého pohledu, Pravda je, že Nubi i Ela s dvoulitrem je takovy´nenápadný auto, u kterého není ten motorový potenciál poznat na první pohled. Tím pádem dokáže překvapit. Taky se mi to občas povedlo :mrgreen: Ovšem tvrdit, že ho pojede jen Porsche, je trochu nadsazené. Tak si to neber osobně, nechci se Tě dotknout :)
Richard

Příspěvek od Richard »

Já si fakt nemyslím, že mě předjede jen Porsche........ ale ty pořád nechceš pochopit co jsem chtěl říci a nakonec i napsal, zdůrazňuju ve svém příspěvku že se pohybuju v běžném silničním provozu, kde se neustále někdo po silnici motá a skoro se nedá předjet ani autobus nebo šáde 105...... a pokud za těchto podmínek dám někomu kdo mě chce předjet "knedlík" tak mě asi fakt udělá jen s podstatně silnějším autem a to ještě za cenu vysokého rizika pro oba :!: :!: :!: To Porsche jsem asi nadsadil, ale udělal jsem to záměrně, ale hlavně jsem chtěl apelovat na to aby se členové fora nesnažili někoho vychovávat výše popsaným způsobem.... :roll: :roll:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Vim o čem píšeš Richarde. Kdysi mně namíchnul debil a já byl v tu chvíli druhej. Zvrtlo se to v závod na život a na smrt (bohužel doslovně) mezi Feldou 1.3 LPG a HaŤaPopu... Už bych to nerad zažil a vyprovokovat se nenecham. Ale předjíždění mezi náma bylo riziko, honička, vytlačování... a bylo by to stejný i kdyby jeden z nás měl třebas V8... Autobus v protisměru je autobus v protisměru. Ty znáš vlastně Příbram tak můžu říct že to byla honička z Dubna do města, kolem hřbitova a jak jsou serpentýny u sodovkárny tam jsme se zablokovali a dali si málem do držky. Holt když dvoum blbum rupne v bedně -P
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
martyr

Příspěvek od martyr »

Cesta nie je pretekársky okruh. I keď niektorí vodiči sa správajú ako keby to tak bolo a oni mali prednostné právo jazdy. No a potom sa ľudia čudujú, keď sa stane tragická nehoda :!: :!: :!: Ale bohužiaľ dosť často na to doplatia nevinní účastníci premávky :evil:
Ja tiež nie som svätý, ale zasa nehazardujem. Viem kde sú hranice zábavy a kde začína riziko. A určite nebudem nikoho obmedzovať pri predbiehaní a ani ohrozovať neuváženým predbiehaním . . .
jamal89

Příspěvek od jamal89 »

tak ked sa chcete nahanat s 2,0 litrami co myslite ze su porche tak skuste to s tymto ponahanat sa kamosova babia myslim ze objem nemusim udavat pochopite lahko sikovnejsi
Přílohy
Kopie - Fotografie0041.jpg
Kopie - Fotografie0041.jpg (242.47 KiB) Zobrazeno 2518 x
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Pokec“