OPRAVA PREVODOVKY LEGANZA
Moderátor: Blue Lanos
OPRAVA PREVODOVKY LEGANZA
Tak už sa jazdí v plnej sile.Mal som problem,ktorý sa prejavoval hukotom pri volnobežných otáčkach.Ale ked som vyšliapol spojku tak bolo ticho.Podozrenie bolo bud hlavne ložisko na hriadeli ,alebo to druhé.Nakoniec to bolo ložisko na pravej strane pod dvojitým ozubením.Bola tam plastová mriežka s ihličkami.Bola zapečená a rozpadnutá.Zohnal som si druhú prevodovku za 60,-Eur a vymenil všetky vnútornosti.
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
,KAWASAKI 650 er6f.
- Reklama
Re: OPRAVA PREVODOVKY LEGANZA
Ztejto prevodovky som vybral potrebne veci.A nemusel som z auta vyberat ani motor a ani prevodovku.Pýtal som sa palikxa a pustil som sa do toho.Palikx dik za radu.Čauko JOMAT.
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
,KAWASAKI 650 er6f.
,KAWASAKI 650 er6f.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Pekne pekne mna to mozno caka tiez
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Zdravim neviete mi niekto povedat kde je napustaci srob na doplnenie oleja v prevodovke dakujem foto by pomohlo dik.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na Leganze nie je ani nalievací ani vypúšťací ani kontrolný
Takže jediná možnosť je taká - choď po káblu od tachometra do zadnej časti motora a tam je snímač ten vyber a tade sa dolievá no konrolu môžeš spraviť aj tade ale kolko by mala byť hladina no asi tak ako som tam naznačil,jo vyberá sa to tak že s tým treba troška krútiť a na spátek zasa ale ide to snadno
Takže jediná možnosť je taká - choď po káblu od tachometra do zadnej časti motora a tam je snímač ten vyber a tade sa dolievá no konrolu môžeš spraviť aj tade ale kolko by mala byť hladina no asi tak ako som tam naznačil,jo vyberá sa to tak že s tým treba troška krútiť a na spátek zasa ale ide to snadno
- Přílohy
-
- DSC00314.jpg (132.97 KiB) Zobrazeno 2298 x
Dik a to je snimac na rychlosti?
-
- Kontaktovat uživatele:
ano nájdeš ho presne medzi tiahlami na radenie tam trčí ta čierna časť ta svetlá je v prevodovke,je to elektronický snímač rýclosti