Vyfuk ULTER SPORT
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem slyšel, že to nemá žádný efekt. Že je to k ničemu.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- ]Rebro[
Mam taky dotaz. Vyfuk sa uz vypalil a aj si nasiel svoje miesto , teda si sadol. Lenze tym sa posunul do strany a na volnobehu obcas buchne do nazarniku. Teda ho potrebujem posunut do strany. Treba mi ohybat i tredovy tlmic? alebo ako to riesit?
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Bruskou bych spíš zvětšil otvor v nárazníku. Laborování, aby byl výfuk pěkně uprostřed, je vždycky na mrtvici...
Nexia² project
.... no mam navareny koncovy diel zo zigulaka /od poliaka/ a mam zvuk a výkon sta by galardo... kto si to chce s mojim sípom rozdať na ceste?? ha sa stavim ze nikto lebo by sa vam rozklepali káry pri tom WRUUUUUUM WRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM WRUUUUUUUUm ..len ten primer...hmm neprefúknem ani surovú ryžu )
To mas dratama pridelany okapovy roury k vyfuku ???Puska píše:.... no mam navareny koncovy diel zo zigulaka /od poliaka/ a mam zvuk a výkon sta by galardo... kto si to chce s mojim sípom rozdať na ceste?? ha sa stavim ze nikto lebo by sa vam rozklepali káry pri tom WRUUUUUUM WRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM WRUUUUUUUUm ..len ten primer...hmm neprefúknem ani surovú ryžu )
Chad
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
S tym CIGANOM mas pravdu.Dnes som tam bol rano chcel som zadne svetlo na HB a este teraz mam nervy v prd...Dano píše:Mne to hovor, ze pouzivas auto denno denne. Ja bez neho nejdem ani na hajzel a keby bolo nepojazdne, tak som hotovy. Mozu ma rovno pochovat. S tym servisom to zas neni take komfortne ako pises. Nebavme sa o peniazoch. Hovoris, ze rano ho odvezes a po obede ides pre neho. Ved sa tam musis objednat tyzden do predu, potom ho tam zaniest, s kazdym sa tam pohadat a pesi ist domov. Ved mi ma slak trafil. Ani by som nevedel na aky autobus mam nastupit ani ako sa listok kupuje. Ja mam dost, ked tam musim ist naprikald na geometriu a hodinu tam jak idiot sedet. Ja robim vsetko hura systemom. Ked sa nieco pokazi, tak mozu padat mali cigani s kombajnami aj tak zacnem montovat. Nikdy som so ziadnou poruchou nejazdil, ale bezodkladne idem na to. Najprv do Topbitu pre diely a potom sa do toho pustim. Kolko krat som o polnoci s montaznou lampou este lezal pod autom na ulici aby som mohol rano jazdit. Servisu "verim" len znackovemu a ked mam ist volakemu domacemu mechanikovi, to si mozem rovno urobit sam. Okrem toho ani on neni na spagate a neurobi to hned. V nasom meste je autorizovany servis Auto Pela a tam ked vkrocim, tak sa mi chce hned vrazdit. Bodaj by to cital ten cigan, co ma na starosti predaj dielov na Daewoo. Dost, ze na tom zarobia 300% este mi pokazi cely den az do vecera.
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
- Blue Lanos
Tak to toc neee
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Když to líp jede, tak víc šlapeš a ono to i víc žere... tak to je.
Nexia² project